2021 Şubat Anneleri

Yalnız değilsin canım bende aynıyım bebeğe alırsam oğluma da alıyorum epidural olsam mi diye aklimdan geçiyor sonra oğlumda olmadım bunda da olmiyim diyorum hep bi kıyaslama oluyor , içim acıyor bunlarda daha bebek ilgi istiyorlar artık oynamak için yere bile oturamıyorum oturunca kalkamıyorum inşallah bu zamanların telafisi kardeşleriyle oynayarak olur sağlıkla kucaklarimiza alalım da yazın gönüllerini alırız

Ben de aynı durumdayım annem vefat etti çok istiyordu doğumda yanımda olmayı nasip olmadı kaynanam illa gelcen diyor ama onun da kendine hayrı yok zorla yaptırıyorum iş eşim de laf söyletmiyor o da evde olcak elimde olsa normal doğurup ayağa kalkmak bı an önce..başkasının yaptığı yemeği de zor yiyorum kızım da öyle annem olsaydı ah ah

Herkes anlatmış bnde anlatayım bari 7 yıl sonra 2 kürtaj üzüntüsünden sonra tedavi ile geldi miniğim..her gün iğne vurunuyorum kıymetli kızım koronadan iki ay ara verdim baktım biteceği yok devam dedim bı dahasonra oldu şükür

Bu adamlar niye böyle ya hiç annelerine, ailelerine laf soylemiceksin ama onlar senin ailene kızınca istediğini söyler. Biraz önce bende kavga ettim yarın çocuğu almak istediler kimlerle görüşmüşler diye sor dedimsen seninkiler kimlerle görüşüyor biliyo musun diyor biliyorum annem temizliğe gelicekti komşusuyla görüştü diye gelme dedim daha napiyim dedim. Amacım riskli bir durum olmasın ama konuya başka acıdan bakıyorlar. En iyisi susup naparsa yapsınlar da onuda yapamıyorum.

Benimki az daha büyük ben de o kafadayım. Kıyamıyorsun, kucağıma alamadığımda üzülüyorum... Oyun oynamak istiyor zıplamak hoplamak... Yok pil bitmiş annede sinirinin çocuğunda haklı kuzum hatta çalışabilir raporu almasam mı diye bile düşündüm. Yanındayım evde ama yokum çalışırken pc bsşında

Kızlar uzun bir süredir prima uygulamasını takip ediyorum orada bir bölüm var bilgilendiriyor anne adaylarını her konuda bir bakın isterseniz tavsiye ederim

Aynen öyle laftan anlamıyorlar sanki bı tek ana baba onlarda var Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin tek duam bu

Benim annem de göbek fıtığı ameliyatı olması lazım olma diyoruz doğumdan önce olmam lazım diyor çok korkuyoruz ve kararsızız ya haftaya olacak ya da doğumdan sonraya kalacak
Hamilelik öncesi olursa da bende kalsın istiyorum ondan da korkuyor

Gruba girdikçe yazdın mı diye bakıyorum. Aklıma geldikçe de dua ediyorum. İnşallah yarın doktorundan güzel şeyler duyarak bize haber verirsin
Yaa dua etmenize çok sevindim Allah razı olsun ❤ yazarım inşallah

Çok sağol canım sanada çok geçmiş olsun
Bende hem kovidden dolayı hemde uyuşturucu iğne falan hamilelikte uygun olmaz diye gitmeyip sabrediyorum ama artık baya zorluyor beni apse yapmaması için dua ediyorum
Doğumdan sonra dolgu yapmalık hali kalırsa yaptırırım artık

Ben onceki gebeligimde 4 dis cekimi 4 kaplama yaptirdim.ve bu 4 disi ayni gun cektirdim.kadın dogum doktorumdan tedavi edilebilir raporu alip öyle dis hekimine gittim.gebrligin 6.ayinda yaptirmistim.
çok geçmiş olsun uyuşturucu iğne olmuş muydunuz peki ?

AYNI ŞEkişde kırık diş ve çürüme doktorum yaptırabilirsin dedi ama ben bu süreçte gitmeye korktum ne karanfil ne ağrı kesici fayda ediyor

Ya ben ağrı kesici bile içmek istemiyorum aslında
Alakası yoktur büyük ihtimalle ama geçen gece ağrı kesici içtim uyumak için kısa bi süre sonra yine ağrıdı bi faydası olmadı ve onun peşi 3 gün bebeğimin hareketleri aşırı azaldı dedim onu da mı sakinleştirdi uyuşturdu acaba o yüzden bi daha içmedim
Doktorum günde 4 taneye kadar içebilirsin dedi parolu ama yinede içmemeye çalışıyorum

Allahım acil şifalar versin aynı şekilde benim de dedem ve babaannemin pozitif çıktı biri 74 diğeri 79 yaşında evde atlattılar şükür inşallah sizinkilerde kolayca atlatır
Babaannem iyi ama dedemi etkiledi
Baya zayıfladı iştahı kesildi canım benim
Rabbim tüm hastalara şifa versin

Tabi doktora sorarım mutlaka :)

Bende artık kan ilacını tok içicem napayım yoksa hepten unutuyorum

Kizlar midem çok şişiyor azıcık şeyler yiyorum

Aah ah benim dr ne yesem şişiyor bazen yürümekte bile zorluk çekiyorum
Bol su içmemiz lazım

Gonulmeyvesi evet uyusturucu igne yapildi cok sukur hicbir yan etkisi olmadi suan kizim 8 yasında cok sukur sagligi yerinde...korkmana gerek yok ama yinede doktorunla konus..ben doktorumla konusup oyle karar almistim bana sadece ilk 3 ay izin vermiyoruz demisti..yinede sabrederim diyorsan karanfil yagiyla gargara yap faydasi olur

Günaydın kızlar.
Bildiğim kadarıyla sezeryana aç giriliyor. Peki çıktıktan ne kadar süre sonra yemek yiyiliyor?
Sadece bisküvi,çorba fln verilmiyor değil mi?

Günaydın kızlar.
Bildiğim kadarıyla sezeryana aç giriliyor. Peki çıktıktan ne kadar süre sonra yemek yiyiliyor?
Bana 6-7 saat sonra çay bisküvi vermişlerdi.

Günaydın kızlar.
Ben sabah 10 da sezaryen olmustum. Akşamına yemek yemistim sanırım o da çorba. Ilk gün sıvı şeyler yiyip iciyorsun. Ertesi sabah da kahvaltıya bisküvi vermişlerdi. Öğlen ve akşam yemeği normal yemek olarak yemiştim ama. Ilk günü on akşamına yürümeye başlamıştım tuvalete çıkmıştım, tuvalete çıkmak ve gaz çıkarmak önemli çünkü ameliyattan sonra sistemin yolunda olduğunu gösteriyor. Neticede kesikli bir ameliyat sezaryen

Maşallah Allah bağışlasın
Çok sağol canım
Doktoruma gidince bi sorucam

Peki sorununuz geçtimi acaba bende de aynı problem varda
Buradaki arkadaşlarımın da tavsiyesiyle sabah aç karnına kayısı yeyip ılık su içiyorum. Beslenmem o gün hiç sulu besin değilse, bir gün kayısı yemeyi unutursam ya da yeterli gelmediyse hemen kabızlık oluyor. Gece içmekte kabızlığı engellemiyor ben de.

Sebep ne olursa olsun ayrı yerlerde kalmayın canım. Sünnet konusu da aynen dediğin gibi. Yenidoğan sünnetini bazı uzmanlar tavsiye etmese de ben çok memnun kaldım çabuk iyileşti. Umarım ileri de oğluma bir problem çıkarmaz.

Kizlar selam nerdeyse tum konusmalarinizi okuyorum ama islerim cok yogun maalesef icim gitse de sohbetlere katilamiyorum size bisi sorucam, kasilma yasayan vardi sanirim burada, kasilma yasayip yasamadigimizi nasil anlariz 2 gundur sipa degisik seyler yapiyor karnimin icinde sanki boyle gaz sancisi gibi hissediyorum ama gaz degil onu da anlayabiliyorum, sanki icerden karnimi sıkıp birakiyormus gibi bisiler hissediyorum.. daha once boyle bisi yasayan var mi? Cuma gunu de kontrolum var? Kendimi bosa da telaslandirmak istemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…