Bende bende ...yetememezlik duygusu daha feci yapıyorben de... uykusuzluk da var yorgunluk da... hiç uyuyamıyorum, dinlenemiyorum da... ona bağlıyorum ee bi de yetemiyorum eve evdekilere...
Tekrar seruma gerek var mu yok mu diye bakıldı, normalde romatizma hastasıyım bi önceki doktorum romatizma kaynaklı demişti idrar yolu engeksiyonu geçmesine rağmen crp yüksek olunca, bugün hem crp hem sedimantasyon yüksek çıktı, romatolojiye randevu alacağım bu kaçıncı antibiyotik, idrar yolları temiz olduğu için romatoloji gitsem daha iyi olacak sankiya bu hamilelikte çok tahlile gitmiyorum hatta bugüne kadar hiç crp değerine bakılmadı ama ilkinde crp yüksekti kum döküyordum böbreğimde büyüme vardı. antibiyotik vermediler... takip denildi... bol su hatta limonlu su demişti... ama belki aşırı yüksekse antibiyotik tavsiye ediyorlardır.. bi ürolojiye gözüksen mi...
Baya duzensiz canim belli bir saati yok yani 2 gunde 3-4 defa falan oldu.. yarinda bi izliyim bakalim olacak mi olmazsa sanirim cumayi beklerimDüzenli olup olmaması önemli canım eğer belli bi düzende olursa doktoruna gitmeni öneriririm ama düzensiz oluyorsa cumaya kadar beklenebilir ama yinede istersen doktoruna bi danış gel derse gidersin.
Geçmiş olsun canım ihmal etme.Tekrar seruma gerek var mu yok mu diye bakıldı, normalde romatizma hastasıyım bi önceki doktorum romatizma kaynaklı demişti idrar yolu engeksiyonu geçmesine rağmen crp yüksek olunca, bugün hem crp hem sedimantasyon yüksek çıktı, romatolojiye randevu alacağım bu kaçıncı antibiyotik, idrar yolları temiz olduğu için romatoloji gitsem daha iyi olacak sanki
Aynen bir tek mevlid duamiz yoktu, pide ve ayran ikilisiUfak bi doğum mevlidi yapmışlar ne var bunda
Ben de ayakta fazla kalınca asagida hissediyorum. Bir de doktorum en başından beri.plasentanin yeri hakkında bir sey dememişti. Ne olumlu ne de olumsuz. En son cumartesi günü bebeğin kafası asagida, ayak kısmı sağ kaburganın altında dedi. Plasenta bebeğin yüzünün önünde olunca cok net usg görüntüsü alamadı. Acaba plasenta aşağıda mı huylandım biraz. 10 gün sonra kontrolum var o zaman sorucam. Ayrıca iyi ki doğum iznine ayrılmışım, benim çalıştığım kurumda hamilelere hiç bir ayrıcalık verilmemiş. 17.30 yerine 17.00' da çıkılıyor, idari izin falan da yok.Ben sadece kıyafetlerini ve benim pijamaları yıkayıp ütüledim. Henüz bakım ürünleri almadık. Alır almaz bu ay içinde valizi hazırlarım. Hep aşağıda hissettiğim için ben de erken doğum tedirginliği var.
Aynen öyleler bende kaç gündür kavga ediyorum hala kendi anladığı gibi devam ediyor artık ne vücudum ne ruhum sesi kaldırmıyor o yüzden susuyorum onu da susturuyorum. Bisey değil bizi yiprattiklariyla kaliyorlar.Benim ilk doğumum da kaynanam köydeydi doğumdan sonra geldi sonra 10 gün sonra tekrar köye gitti annem babam yanımdaydı bu doğumumda da köye gittiler yanımda olmayacaklar babam vefat etti annem yanımda eltim doğum yaptığında yanındaydı koşa koşa gitti kayınpederimde dahil hepsi yanındaydı 2 gelin daha aldı bakalım onların doğumu nasıl olur eşimin İşyerinde işten ayrılanlar oldu kızımla 15 gündür evde yalnızım eşim İşyerinde kalıyor hamilelik hormonlarıyla çattım eşimle tartıştım ama NATO kafa NATO mermer bu erkekler gerçekten psikolojimi alt üst ettiler el birliğiyle
Duzensizse korkma canım bu günlerde hepimize oluyor bugün kaç kere kasıldım.Baya duzensiz canim belli bir saati yok yani 2 gunde 3-4 defa falan oldu.. yarinda bi izliyim bakalim olacak mi olmazsa sanirim cumayi beklerim
Canım ben bu konuda biraz farklı düşünüyorum doğurganlık benim için çok önemli ve şu an yaşım 38 bile olsa yine de bağlatmak istemem. 3. çocuk inşallah Allah verirse isterim. Ama sizin zaten 3. çocuk olacakmış haklı sebepleriniz var. Çevremde hiç bağlatan yok. Bağlatılıp da tekrar açılmak istenirse ameliyat ya da tüp bebek yapılıyormuş. Yani çaresi de var. Hakkınızda hayırlısı olsunArkadaşlarım ben doğum sonrası tüp bağlama operasyonu olmak istiyorum. Ama çok kararsızım. Pişman olacak bir sebebim olur mu sonra bilemiyorum.
26 yaşında anne oldum. İki yıl sonra ikinci oğlumu kucağıma aldım. Şimdi 32 yaşında oldum 3.evladım dünyaya gelecek.
Bence bu kadar aksiyon yeter diyorum.
korunma yöntemlerinin hepsi benim için sıkıntılı. Kondoma alerjim var. Spirali vücudumda düşünemiyorum çok huylu biriyim. Aşırı kanama ve ağrı yapabiliyor bazı bünyelerde. En korktuğum şey. Geriye kalan yöntemleri de kendim için uygun bulmuyorum. Hayatımın geri kalanını garantiye almak adına tüp bağlama mantıklı geliyor ama hiç çevresinde tecrübe edinen var mı? Pişmanlık doğurur mu?
Canım tuğba kugudan siparişler geldi t shirt koldan ve boydan biraz uzun oldu ama sırıtmadı çok çok büyük durmadı kalitesi de gayet güzel.Bende valla yetemiyorum diye üzülüyorum da çoğu zamansanki bebekligini elinden almis gibi hissediyorum. Bebege 1 tane hastahane çıkışı dışında hic bisey almadim elim gitmiyor nedense bisey alcak olsam hemen oglumada bakıyorum sanki bebege alinca ogluma haksizlik olucak gibi hissediyorum nedense bu kafaya nasil girdim bende bilmiyorum
Arkadaşlarım ben doğum sonrası tüp bağlama operasyonu olmak istiyorum. Ama çok kararsızım. Pişman olacak bir sebebim olur mu sonra bilemiyorum.
26 yaşında anne oldum. İki yıl sonra ikinci oğlumu kucağıma aldım. Şimdi 32 yaşında oldum 3.evladım dünyaya gelecek.
korunma yöntemlerinin hepsi benim için sıkıntılı. Kondoma alerjim var. Spirali vücudumda düşünemiyorum çok huylu biriyim. Aşırı kanama ve ağrı yapabiliyor bazı bünyelerde. En korktuğum şey. Geriye kalan yöntemleri de kendim için uygun bulmuyorum. Hayatımın geri kalanını garantiye almak adına tüp bağlama mantıklı geliyor ama hiç çevresinde tecrübe edinen var mı? Pişmanlık doğurur mu?
Canım tuğba kugudan siparişler geldi t shirt koldan ve boydan biraz uzun oldu ama sırıtmadı çok çok büyük durmadı kalitesi de gayet güzel.
Benim de 3.çocuk ve bende bu sezeryanda tüp ligasyon yaptırıcam.Ablamda yaptırdı 3.çocuktan sonra.diğer korunma yöntemleri kesinlikle bana göre değilArkadaşlarım ben doğum sonrası tüp bağlama operasyonu olmak istiyorum. Ama çok kararsızım. Pişman olacak bir sebebim olur mu sonra bilemiyorum.
Aşağıda değildir endise etmeyin aşağıda olması halinde mutlaka belirtirdi doktorunuz çünkü riskli bir durum oluyor. Bir de plasenta aşağıda olunca bebeğin kafası asagida olmuyor genelde. Rahmin on duvarindadir muhtemelen rahim ağzına yakın değildir yani.Ben de ayakta fazla kalınca asagida hissediyorum. Bir de doktorum en başından beri.plasentanin yeri hakkında bir sey dememişti. Ne olumlu ne de olumsuz. En son cumartesi günü bebeğin kafası asagida, ayak kısmı sağ kaburganın altında dedi. Plasenta bebeğin yüzünün önünde olunca cok net usg görüntüsü alamadı. Acaba plasenta aşağıda mı huylandım biraz. 10 gün sonra kontrolum var o zaman sorucam. Ayrıca iyi ki doğum iznine ayrılmışım, benim çalıştığım kurumda hamilelere hiç bir ayrıcalık verilmemiş. 17.30 yerine 17.00' da çıkılıyor, idari izin falan da yok.
Olabilir canım daha bugün geldi yıkamadım.Cnm gorsel atabilirmisin mumkunse tshirt nasil duruyor yazisiyla merak ettim. Biraz ceker belki ürünleri pamuk ya toparlama yapar belki. Bende model bakiyorum sayfadan kendimede sabahlık düşünüyorum tugbakugudan resim cekilmek icinde guzel olur diye
Evet 3.çocuk olduğu için artık bakamam diye düşünmüyorum. Ama aklıma şey geliyor hani dizilerde felan oluyor ya çocuk hasta oluyor, ona kardeş yapıp uygun nakil elde ediyorlar felan çokta bilmiyorum detay ama öyle bir ihtimal olabilir mi derken mantığım saçmalama diyor. Bu sebeble duygusuz şekilde dünyaya çocuk getirecek değilsin diyor. Ama cidden benim için yeterli 3 çocuk Rabbim hakkıyla yetiştirmeyi nasip etsin. Ruhsal olarakta kaldıramam zaten 4.sünü. Çocuğa yazık olur. Hepimizin hakkında hayırlısı inşallah.Canım ben bu konuda biraz farklı düşünüyorum doğurganlık benim için çok önemli ve şu an yaşım 38 bile olsa yine de bağlatmak istemem. 3. çocuk inşallah Allah verirse isterim. Ama sizin zaten 3. çocuk olacakmış haklı sebepleriniz var. Çevremde hiç bağlatan yok. Bağlatılıp da tekrar açılmak istenirse ameliyat ya da tüp bebek yapılıyormuş. Yani çaresi de var. Hakkınızda hayırlısı olsun
Çok güzel bir cümle kurdun canım. Ömür boyu çocuk bakmak benim gibi rahatlığı seven birini aşar. Uyumayı, keyif yapmayı seven biriyim ama yıllardır hasretim. 3 bile fazlaydı bana ama Rabbim verdi, biz dikkat edemedik dedik. Bağlattığımda pişman olacağım başka bir sebep çıkmaz inşallahÇevremde baglatanlar var memnunlar suanlik
Acikcasi ben bile düşünüyodum iki cocukta peşpeşe oldu diye sırf yasim daha genç diye erteledim 3.olursa büyük konusmim.ama baglatirim cunku benimde alerjim var kondoma bu dogumdan sonra sprial denemek istiyorum ama insallah vucudum kabul ederde kanama vs yasamam. Önemli olan çok çocuk degil iyi bir gelecek diye düşünüyorum ömür boyu çocukmu bakicaz akıl vermek gibi olsun istemem en iyi kararo yine sen verirsin ama yerinde olsam hem yasim hemde 3.cocuk olması itibari ile baglatirdim
Of işte ortak şeylerimizin olması beni sevindiriyor. Şurda kararlarımı rahat alabiliyorum sizlerle istişare edince. Ben de eşime güveniyordum korunma yöntemi olarak ama iyi bir fikir değilmiş :)Benim de 3.çocuk ve bende bu sezeryanda tüp ligasyon yaptırıcam.Ablamda yaptırdı 3.çocuktan sonra.diğer korunma yöntemleri kesinlikle bana göre değilörnekte görüldüğü gibi 3.geliyoooo
Olabilir canım daha bugün geldi yıkamadım.
Sağol canım bende zıbın takimi yaptırdım sıfır kollu body ile giyer diye bide fotoğraf çekmek için battaniye ve yastık söyledim.Çok güzel olmuslar gule gule kullansinlar bende küçük bebege alt ust takim yaptirmayi dusundum daha kullanisli oluyor.hemde kis kullanirlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?