Ben yapamazdım, dediğiniz sebeplerin türevleri yüzünden. Burası imtihan dünyası başımıza ne geleceği belli değil...ertesi gün hapı var şüphemde onu kullanırım diyorum... Bi de İlaçlı spinal var onu denicem.Evet 3.çocuk olduğu için artık bakamam diye düşünmüyorum. Ama aklıma şey geliyor hani dizilerde felan oluyor ya çocuk hasta oluyor, ona kardeş yapıp uygun nakil elde ediyorlar felan çokta bilmiyorum detay ama öyle bir ihtimal olabilir mi derken mantığım saçmalama diyor. Bu sebeble duygusuz şekilde dünyaya çocuk getirecek değilsin diyor. Ama cidden benim için yeterli 3 çocuk Rabbim hakkıyla yetiştirmeyi nasip etsin. Ruhsal olarakta kaldıramam zaten 4.sünü. Çocuğa yazık olur. Hepimizin hakkında hayırlısı inşallah.
Çok güzel bir cümle kurdun canım. Ömür boyu çocuk bakmak benim gibi rahatlığı seven birini aşar. Uyumayı, keyif yapmayı seven biriyim ama yıllardır hasretim. 3 bile fazlaydı bana ama Rabbim verdi, biz dikkat edemedik dedik. Bağlattığımda pişman olacağım başka bir sebep çıkmaz inşallah
Sağol canım bende zıbın takimi yaptırdım sıfır kollu body ile giyer diye bide fotoğraf çekmek için battaniye ve yastık söyledim.
Evet 3.çocuk olduğu için artık bakamam diye düşünmüyorum. Ama aklıma şey geliyor hani dizilerde felan oluyor ya çocuk hasta oluyor, ona kardeş yapıp uygun nakil elde ediyorlar felan çokta bilmiyorum detay ama öyle bir ihtimal olabilir mi derken mantığım saçmalama diyor. Bu sebeble duygusuz şekilde dünyaya çocuk getirecek değilsin diyor. Ama cidden benim için yeterli 3 çocuk Rabbim hakkıyla yetiştirmeyi nasip etsin. Ruhsal olarakta kaldıramam zaten 4.sünü. Çocuğa yazık olur. Hepimizin hakkında hayırlısı inşallah.
Inşallah canımHayırlısıyla doğarlar kullanırlar insallahbu arada ctesi gunune aldim randevu Nuran Hanıma 1 haftalık calisamaz raporu isticem insallah verir hem ağrılarım çoğaldı hemde sehir disina gidicek takatim yok isyeri rapor istiyor bitek
Bide ben sehirler arasi gidip geliyorum haftada 1-2 gelecek hafta içi de programda var isyeri gidiceksin rapor al sikintiysa dedi soylicdm oldugu gibi bakalim.Inşallah canım1 haftayı veriyor sıkıntı etmez bu zamanda işe de gidilmez Rabbim ise gitmek zorunda olanlarin yardımcısı olsun . Bende oğlanı kucağıma çok alıyorum sonra belim kasığım çok ağrıyor almasam da içim gidiyor off off analik
Kızlar son 10 gündür evimde deprem gibi sarsıntı var , haberlere bakıyorum istanbulda deprem yok . İlk başlar oğlumla evdeyken hissettim hemen eşimle anneme haber verdim deprem değil sen uyku sersemi öyle hissetmissindir dediler sonra bi gece tam yatarken hissettim eşimi kaldırdım yine haberlerde bişey yok artık vertigo oldum herhalde diyip önemsemedim. Geçen cumartesi eşimle karşılıklı otururken yine sallandik gözgöze geldik avize falan da sallaniyor gecesine daha cok sallandik komşular falan da indiler hatta. O zamandan sonra ara ara sallanıyoruz biraz önce yine sallandık. Akom ilk önce metro çalışmasından kaynaklı dedi daha sonra bir daha aradigim da yapılan çalışmanın bizim evin çevresini etkilemeyecegini içeren bi bilgi verdiler. Bizde şimdi napcagimizi şaşırdık eğer metrodan değilse evi boşaltıcaz ama emin olamadık. Bende çok tedirginim kaç gündür oğlumu yalnız bırakamıyorum gerçek deprem olsa nasıl ayirt edicem bilmiyorum
Amin canım bi yandan da bebekler doğunca büyüklerle daha çok ilgilenilcek biraz olsun suçluluk hissim azalıyor böyle düşününce.Bide ben sehirler arasi gidip geliyorum haftada 1-2 gelecek hafta içi de programda var isyeri gidiceksin rapor al sikintiysa dedi soylicdm oldugu gibi bakalim.
Benimde ayni ya kucagada gelmek istiyor onlatda ana kuzusu valla Allah yardimcimiz olsun
Bina 3 senelik canım deprem yönetmeliğine uygun yapılmış müteahit le konuştuk ben binamdan eminim diyor kolon da kesilmedi neyden kaynaklanıyor aklımız ermedi yan binalara sorduk onlar hissetmiyor.Cnm deprem olcumu yapan uzmanlar oluyor ya onlari bir cagirsaniz Allah korusun depreme dayanıklı bir bina değilse birde istanbulda büyük deprem bekleniyor en azindan evden tasinma.imkaniniz varsa tasinirsiniz. Yada evi tadilatta olan bir daire felanmi var kolon felan kırmış olamazlar dimi Allah korusun
Amin canım bi yandan da bebekler doğunca büyüklerle daha çok ilgilenilcek biraz olsun suçluluk hissim azalıyor böyle düşününce.
Bina 3 senelik canım deprem yönetmeliğine uygun yapılmış müteahit le konuştuk ben binamdan eminim diyor kolon da kesilmedi neyden kaynaklanıyor aklımız ermedi yan binalara sorduk onlar hissetmiyor.
Bizimki çok fena valla kendini hiç ezdirmez simdi bile isine gelmeyen bisey olursa eeee ehh diye parmak sallamaya başlıyorOylemi dersinben kimden duysam hep yaslari yakin olan cocuklarda büyük olan eziliyor diyolar o yüzden sürekli psikolojim bozuldu yakinimda 3 ornek var böyle olan hep ayni seyi söyluyolar umarim dedigin gibi olur ben de sürekli haksizliklik yapicam diye suclu hissediyorum
Amin inşallah canım bakalım biraz daha bakıp olmazsa belediyeye haber vericez. Şimdilik metrodan olmasını umuyorum öbür türlü korkutucu olur.Allah Allah yeni binaymis bide. Ayrica son zamanlarda olmaya başladı diyosun bisey tetiklemis olabilir ama acaba ne valla bisey varsada insallah tez zamanda bulunur yada son bulsun korkmakta çok haklısın cnm
Bizimki çok fena valla kendini hiç ezdirmez simdi bile isine gelmeyen bisey olursa eeee ehh diye parmak sallamaya başlıyor
Amin inşallah canım bakalım biraz daha bakıp olmazsa belediyeye haber vericez. Şimdilik metrodan olmasını umuyorum öbür türlü korkutucu olur.
Canım bu zor bir karar bence.. bağlamayı geçen bende araştırmıştım caiz olmadığını okumuştum...Birde uzaktan bir tanıdık kadın zamanında baglatmiş 3 çocuğu vardı.. Ama trafik kazasında 3 u nu de kaybetti.. sonra tekrar çocuk sahibi olmak istemişler olmayınca da.. eşi tekrar evlenmeye kalktı baya bi sıkıntı çekti kadın yaa..yanlış anlama canım ama bazen ummadığı yerden imtihan oluyor insan...Evet 3.çocuk olduğu için artık bakamam diye düşünmüyorum. Ama aklıma şey geliyor hani dizilerde felan oluyor ya çocuk hasta oluyor, ona kardeş yapıp uygun nakil elde ediyorlar felan çokta bilmiyorum detay ama öyle bir ihtimal olabilir mi derken mantığım saçmalama diyor. Bu sebeble duygusuz şekilde dünyaya çocuk getirecek değilsin diyor. Ama cidden benim için yeterli 3 çocuk Rabbim hakkıyla yetiştirmeyi nasip etsin. Ruhsal olarakta kaldıramam zaten 4.sünü. Çocuğa yazık olur. Hepimizin hakkında hayırlısı inşallah.
Baskı şeklinde mi yoksa nakış mı canım?Olabilir canım daha bugün geldi yıkamadım.
Ertesi gün hapına rağmen arkadaşım çocuk doğurdu ona da güvenmiyorum benBen yapamazdım, dediğiniz sebeplerin türevleri yüzünden. Burası imtihan dünyası başımıza ne geleceği belli değil...ertesi gün hapı var şüphemde onu kullanırım diyorum... Bi de İlaçlı spinal var onu denicem.
Yaa benim de alırı moralim bozuldu 10kg almışım ben de. Bundan sonra asıl kilo alcaksın diyolarHayırlı sabahlar güzel anneler
Uzun zamandır tartılmaya korkuyodum
Geçen hafta sağlık ocağında 83 kilo geldim
Az öncr tartıldım ve 85.30 geldim ben şok
Ve sağlıklı beslenme kararı aldım daha 2.5 ay var böyle giderse çok kilo alıcam
Kilo veremesem de en azından daha fazla almayayım dedim inşallah uygulayabilirim
Şu anda tam 15 kilo almışım
Baskı şeklinde canım nakislilar baya pahalı oluyor o yüzden bunu tercih ettim , sen nakışlı düşünüyorsan instagramda florijebaby var ben çok begeniyodum ama 2 sene önce 10 lü hastane çıkışı için 400 tl demişti bütçemi aşmıştı. Ama ürünleri çok kaliteli duruyor . Tuğba kuğu yu oğlumda da kullandım memnun kaldım tekrardan burdan yaptırdım .Baskı şeklinde mi yoksa nakış mı canım?
Ertesi gün hapına rağmen arkadaşım çocuk doğurdu ona da güvenmiyorum benbenim daha ilk gebelik ama 3. Olsa herhalde ben de bağlatırdım gibi geliyor veya eşim vazektomi olsun hep kadınlar mı çekecek bu kahrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?