2021 Şubat Anneleri

Yaa benim de alırı moralim bozuldu 10kg almışım ben de. Bundan sonra asıl kilo alcaksın diyolar
Ben de aldım 13 kilo ama ne yapayım yani off sürekli bunun stresini de yaşayamam.
Benim ekstradan 4-5 kilom koronadan kaynaklı tat alamadıkça yedim de yedim, yedim de yedim bir de tatlı tadını daha erken almaya başlamak ve reflü çok can sıktığı için sindirim problemi arşa çıkmıştı o dönem. Hacmi küçük kalorisi yüksek şeyler daha güzel geliyordu. Yoksa gayet iyi gidiyordum bence.
Doktorum 2 hafta önce konuştuğumuzda şimdiye kadar kendine kilo alıyorsun bundan sonra bebek alacak demişti.
Umarım emzirirken hepimiz kilolarımızı çatır çutur veririz

Yaa benim de alırı moralim bozuldu 10kg almışım ben de. Bundan sonra asıl kilo alcaksın diyolar
Hiç sorma yaa ben 2 hafta öncesine kadar 10 kilo almıştım bi anda nasıl bu kadar kilo aldım şaşkınım
Bide aşırı şişlik var belkide ödem tuttu vücudum bilmiyorum ayak bileklerim ve ellerim 2 gündür çok şişti hissediyorum
Bol bol su içmeye çalışıcam

Ben de 15 kilo aldım 30. Haftadayım. Hamileliğin başında bence dikkat etmek gerekiyor. Ben aman nolcak yiyim dedim. Hayatımda 60 kiloyu geçmemiştim. Şimdi 73 oldum. Acaba bebek kaç kilo civarında oluyor bu haftada. Sen en son ne zaman gittin canım? Ne kadar olmuştu?

Ben de 15 kilo aldım 30. Haftadayım. Hamileliğin başında bence dikkat etmek gerekiyor. Ben aman nolcak yiyim dedim. Hayatımda 60 kiloyu geçmemiştim. Şimdi 73 oldum.

Sen yine iyisin ben 71 le hamile kaldım evlendiğimde ne güzel 58 60 arasıydım ne kadar zayıf hamile kalınırsa o kadar güzel
Bugün itibariyle diyete başladım bakalım veriliyor mu

Baskül farkı olabilir cnm odemde olabilir 1 haftada o kadar fark cikmaz cunku odem olanilie cnm

ben de yıkama ütüleme işini bitirdim hatta 1 çanta yaptım ama açıkta kalan çok şey oldu küçük geldi çanta 2.çantayı da yapıcam müsait zamanda.

bakır spiral varmış hormonsuz bi danış istersen canım kanda pıhtılaşma olanlar için yazıyorum kızlar doğum kontrol hapı almayın sakın.

Bende şok oldum bu ay inanılmaz bir şekilde 300 gr almışım dr şaşırdı bebek normal ama ara öğün yapın yoğurt ceviz o alır zaten iştahınızı bi de aşırı şişkinlik oluyor yenmiyor.

Baskül farkı olabilir cnm odemde olabilir 1 haftada o kadar fark cikmaz cunku odem olanilie cnm

Evet canım sanırım ödemim çok fazla
Geçen yürürken ayak bileğim acıdı dün bi baktım sağ bacağım şişmiş resmen
Sabahtandır 2 litre su içtim
Baya da lavaboya çıktım
Bi tartılayım dedim 84.30 geldim hemde tok karnına
1 kilo farketti hemen

Evet bende bugün itibariyle daha düzenli ve sağlıklı beslenmeye başaldım
Benim en büyük eksiğim de su içmeyi unutmak

Bende gün itibariyle 10 kg aldım.15 ile doğururm inşallah. Hayır anlamadığım 5 ay 3 kg fln zor almıştım. Nasıl hızlandı. Bebişte 2 kg olmuş

Bu arada kızlar bugün 32. hafta raporumu başka bir doktora giderek aldım
Hatırlayan vardı belki işyerim beni çıkarmaya çalışıyordu .neyse uzun hikaye, sonuç olarak zorlu mücadelemle geldim bugünlere. Mayısta görüşürüz işyerim

Ben de çiçek sepetinde bu modelden sipariş vermiştim, düşünenlere bilgi olsun... 15 TL indirimin vardı 50 tlye geldi kapı süsü nü de orda yaptırıyorum 35 de o...

Eklentiler

• Screenshot_20201209_213251_com.ciceksepeti.ciceksepeti.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 50
  • Screenshot_20201209_213319_com.ciceksepeti.ciceksepeti.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 51
Gözüm aydın bi stresinden kurtuldun

Ben de çiçek sepetinde bu modelden sipariş vermiştim, düşünenlere bilgi olsun... 15 TL indirimin vardı 50 tlye geldi kapı süsü nü de orda yaptırıyorum 35 de o...
Yaaaa bizim çiçek sepetiyle tartışmamız var biraz bana da verdiler indirim baksam mı geldiler mi senin arkadaşım?

Allah korusun ihtimali düşünmesi bile korkunç imtihanlar bizim için ama bu ihtimal üzerinden doğurganlığımı korumak hayat anlayışıma uymuyor sanırım. O acının üstüne bencillik olur tekrar dünyaya çocuk getirmeye uğraşmak. Caiz mi kısmını hiç düşünmemiştim. Yarın diyanetin fetva hattına danışacağım bakalım.
Rabbim evlatlarımızın hayırlı güzel uzun ömürlerini göstersin.

Dr Banu çiftçi canlı yayın yaparken sordum. Tüpleri bağlandıktan sonra açılmaz ama tüp bebek yöntemi ile kolayca gebe kalınabilir sonrasında dedi. Bir arkadaşımızda yazmıştı burda zaten. Allah güzel sağlıklı uzun ömürlerini göstersin evlatlarımızın.

Bana her şey normal diyor. Hatta bugün kontrolüm vardı yine her şey normal dedi. Bol su iç dedi.
Pandemi sürecinde en çok dikkat etmesi gerekenler arasında hamileler var. Bunu nasıl gözardı edebiliyorlar anlamıyorum.

Yaaaa bizim çiçek sepetiyle tartışmamız var biraz bana da verdiler indirim baksam mı geldiler mi senin arkadaşım?
Zıbın takımı kargoda diğerini yapıyorlar. Kapı süsünün benzerini instegramda balonluyu sordum 160 TL ikinci isimde fiyat farkı falan çocuk olmasa evden çalışmasam kendim yapardım makrome arkadaşa yapmıştık anahtarlık falan çok basit... Ama vakit yok hiç bi de kimse gelmicek sadece fotolar için yeterli geldi fiyatlar kapı süsnde 64 yorum vardı kötü yorum yapana denk gelmedim.

Nakışlıları beğeniyorum ama pahalıymış yani aslında maddi sıkıntım yok ama gereksiz geliyor 400tl iki yıl önce diyorsunuz. Yaptırmam öyleyse
Ben de 20 haftaya kadar almadım kilo sonra hızlandı resmen haftada 1kg almaya başladım ya. Ama benim zaten kilo almaya eğimli yapım var ve bağırsaklarm yavaş çalışıyo sürekli kabızım ve şişiriyo beni

Ben çok hızlı kilo alıyordum şekerle birlikte diyete başlayınca kilo verdim 2.5 civarı ama kilo vermem durdu. 20 gün oldu diyete başlayalı ve kilo alimim durdu 77.3 te kaldım. Bebeğim büyüyor hissediyorum karnım sivrildi ve hareketleri daha bir agresif o yüzden buyuyordur diye düşünüyorum. Diyette kacamaklarim biraz arttı resmen dayanamıyorum bir lokma falan atıyorum ağzıma inşaallah zararı olmuyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…