- 15 Şubat 2020
- 2.302
- 1.730
- 63
Bende gün itibariyle 10 kg aldım.15 ile doğururm inşallah. Hayır anlamadığım 5 ay 3 kg fln zor almıştım. Nasıl hızlandı. Bebişte 2 kg olmuş
Bu arada kızlar bugün 32. hafta raporumu başka bir doktora giderek aldım
Hatırlayan vardı belki işyerim beni çıkarmaya çalışıyordu .neyse uzun hikaye, sonuç olarak zorlu mücadelemle geldim bugünlere. Mayısta görüşürüz işyerim
Dr Banu çiftçi canlı yayın yaparken sordum. Tüpleri bağlandıktan sonra açılmaz ama tüp bebek yöntemi ile kolayca gebe kalınabilir sonrasında dedi. Bir arkadaşımızda yazmıştı burda zaten. Allah güzel sağlıklı uzun ömürlerini göstersin evlatlarımızın.
Bence olur... Ben öyle yaptım onlar bile gözüme küçük geliyor nedenseKızlar 3_6 aylık takımlar yeni doğduktan 1 ay sonra falan rahat olur mu giymeleri için çok fazla zıbın almak istemiyorum ya da eşofman altı mi alsam uzun kollu zibinla giyer
Yaa bende nisanda doğum yapıcam arkdşm önerdi o doktora gidicem oda bana öyle dedi kendisi bakıyomuş ama perntlogdan başka yere randvu aldım bilemedm napsamArkadaşlar aranızda istanbul avrasya hastanesi atilla okura muayeneye giden var mı belki denk gelir diye yazdım detaylı ultrasonu kendi yapıyormuş perinatoloji yapsa daha uygun gibi ama kendisi yapmazsa da ne düşünür nasıl bir iletişim olur bilemiyorumşu doktora soru soramama korkusu ne menem bişeydir
Çabuk büyüyorlar canım ben 0-3 ay çok fazla almadım 3-6 ay alt üst takım aldım tulum da almadım boyları hemen uzuyor kızımda öyle oldu bir sefer giydi ikinciye iki büklüm kaldı içinde ben kıyafet almayacağım dedim kızımdan da var unisex olanlar eşim mağazayı kaldırmış sağolsun hem kızıma hem bebeğe almış dedim ayırım yapma alıyorsan hem kıskanıyor kızım hemde kıyamıyorum boynu bükülüyor hemen kardeşine bir şey alınınca annelik gerçekten zorKızlar 3_6 aylık takımlar yeni doğduktan 1 ay sonra falan rahat olur mu giymeleri için çok fazla zıbın almak istemiyorum ya da eşofman altı mi alsam uzun kollu zibinla giyer
Ben bu kapı süsünü bulamadım balonlu var. Linkini atar mısın canım yada ne yazıyor altında?Ben de çiçek sepetinde bu modelden sipariş vermiştim, düşünenlere bilgi olsun... 15 TL indirimin vardı 50 tlye geldikapı süsü nü de orda yaptırıyorum 35 de o...
Buldum ve bende sipariş verdim.Ben de çiçek sepetinde bu modelden sipariş vermiştim, düşünenlere bilgi olsun... 15 TL indirimin vardı 50 tlye geldikapı süsü nü de orda yaptırıyorum 35 de o...
Bende ishalim,bol bol su tüket. Bu haftalarda normal demişti benim doktorum. Sancı belki ishaldendir korkma. Inşallah zamanını bekler bebisler. Geçmiş olsunKizlar merhaba .
Ben bu gece karin ağrısı ile uyandim afedersiniz isal olmuşum. Gece üst karnıma belirli aralıklarla sancı girdi çok ağladım.
Uyuya kalmışım uyanınca sancı geçmiş ama hala isalim migdem bulanıyor. Ölçtüm ateşim falan yok.
Ektim 1.5 ay önce doğum yapmıştı isal olmuştu 36 haftalıkken hastaneye gittiğinde bebegin suyu bitmiş diye acil sezeryan olmuştu. Bana da öyle olurmu acaba . Doktorunu arayamam cunku doktorum yok devlete gidiyorum . Pazartesi randevum var beklesem mi ne yapsam sizce
Teşekkür ederim cnmGözüm aydın bi stresinden kurtuldun
Amin inşallah. Nebileyim insannkorkuyor . Kafamiza esince artık hastanelere de gidemiyoruzBende ishalim,bol bol su tüket. Bu haftalarda normal demişti benim doktorum. Sancı belki ishaldendir korkma. Inşallah zamanını bekler bebisler. Geçmiş olsun
Kizlar merhaba .
Ben bu gece karin ağrısı ile uyandim afedersiniz isal olmuşum. Gece üst karnıma belirli aralıklarla sancı girdi çok ağladım.
Uyuya kalmışım uyanınca sancı geçmiş ama hala isalim migdem bulanıyor. Ölçtüm ateşim falan yok.
Ektim 1.5 ay önce doğum yapmıştı isal olmuştu 36 haftalıkken hastaneye gittiğinde bebegin suyu bitmiş diye acil sezeryan olmuştu. Bana da öyle olurmu acaba . Doktorunu arayamam cunku doktorum yok devlete gidiyorum . Pazartesi randevum var beklesem mi ne yapsam sizce
Şükür canım bebek iyi erken doğum riski devam ediyor yatmaya ve ilaçlara devamFeminas kontrolün vardı canım nasıl geçti
Böbreğini nasıl anladılar? Geçmiş olsun canım Rabbim şifalar versin hayırlısıyla atlatırsın inşallahŞükür canım bebek iyi erken doğum riski devam ediyor yatmaya ve ilaçlara devam
Bobregimde genişleme var 1 hafta süre verdi üroloji bakalım bu hafta da büyürse tel takmak gerekir bobreginden olursun dedi haftada bir kontrol var artık :) durumlar böyle
Ulturasonla bakıyorlar canım Sağol Allah razi olsunBöbreğini nasıl anladılar? Geçmiş olsun canım Rabbim şifalar versin hayırlısıyla atlatırsın inşallah
Bana doktor hiç bakmadı acaba bir belirti yüzünden mi bakılıyorUlturasonla bakıyorlar canım Sağol Allah razi olsun
Bende hiç belirti yoktu yani ağrı yoktuBana doktor hiç bakmadı acaba bir belirti yüzünden mi bakılıyorbende ilkinde preeklampsi olmuştum acaba baktirsam mi diye tereddüte düştüm
Anladım canım geçmiş olsun tekrardan inşallah hepsi geçecekBende hiç belirti yoktu yani ağrı yoktu
Sadece sağ kaburgamin altında bir doluluk şişlik hissediyordum doktor
Bobregine de bir bakalım bazen bebek baskisindan genişleme oluyor dedi baktı git Gide genişledi işte şimdi 23 mm oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?