2021 Şubat Anneleri

Kızlar 3_6 aylık takımlar yeni doğduktan 1 ay sonra falan rahat olur mu giymeleri için çok fazla zıbın almak istemiyorum ya da eşofman altı mi alsam uzun kollu zibinla giyer

32+0 dami aldin tam cnm raporunu.. gözün aydin cok sevindim valla

Evet cnm aynen öyle Rabbim evdekilere bve gelicek olanlara ömür versin valla

Kızlar 3_6 aylık takımlar yeni doğduktan 1 ay sonra falan rahat olur mu giymeleri için çok fazla zıbın almak istemiyorum ya da eşofman altı mi alsam uzun kollu zibinla giyer
Bence olur... Ben öyle yaptım onlar bile gözüme küçük geliyor nedense senin de ilk kız tombişti sanırım...

Yaa bende nisanda doğum yapıcam arkdşm önerdi o doktora gidicem oda bana öyle dedi kendisi bakıyomuş ama perntlogdan başka yere randvu aldım bilemedm napsam bi arkdşmda orda dgm yptı dtylıyı orda yptrmış dyo ordki doktrlr ypıyo ama anlmdm

Çabuk büyüyorlar canım ben 0-3 ay çok fazla almadım 3-6 ay alt üst takım aldım tulum da almadım boyları hemen uzuyor kızımda öyle oldu bir sefer giydi ikinciye iki büklüm kaldı içinde ben kıyafet almayacağım dedim kızımdan da var unisex olanlar eşim mağazayı kaldırmış sağolsun hem kızıma hem bebeğe almış dedim ayırım yapma alıyorsan hem kıskanıyor kızım hemde kıyamıyorum boynu bükülüyor hemen kardeşine bir şey alınınca annelik gerçekten zor

Ben de çiçek sepetinde bu modelden sipariş vermiştim, düşünenlere bilgi olsun... 15 TL indirimin vardı 50 tlye geldi kapı süsü nü de orda yaptırıyorum 35 de o...
Ben bu kapı süsünü bulamadım balonlu var. Linkini atar mısın canım yada ne yazıyor altında?

Kizlar merhaba .
Ben bu gece karin ağrısı ile uyandim afedersiniz isal olmuşum. Gece üst karnıma belirli aralıklarla sancı girdi çok ağladım.
Uyuya kalmışım uyanınca sancı geçmiş ama hala isalim migdem bulanıyor. Ölçtüm ateşim falan yok.

Ektim 1.5 ay önce doğum yapmıştı isal olmuştu 36 haftalıkken hastaneye gittiğinde bebegin suyu bitmiş diye acil sezeryan olmuştu. Bana da öyle olurmu acaba . Doktorunu arayamam cunku doktorum yok devlete gidiyorum . Pazartesi randevum var beklesem mi ne yapsam sizce

Bende ishalim,bol bol su tüket. Bu haftalarda normal demişti benim doktorum. Sancı belki ishaldendir korkma. Inşallah zamanını bekler bebisler. Geçmiş olsun

Gözüm aydın bi stresinden kurtuldun
Teşekkür ederim cnm .şükürler olsun2 aydır yedim bitirdim kendmi

Eşimde artık kendine stres yapacak bi şey bulma diyor ama şimdide doğum ve pandemi yeterince stres sebebi ztn.

Esrasvn

32+0 dami aldin tam cnm raporunu.. gözün aydin cok sevindim valla
Yok cnm 4 gün önce aldım. Kendi dr veremem dedi başka dr a gittim aldım. Bebekte 10 gün ilerde ztn

Bende suyum bittigu icin erken dogum yaptim ama ishalle onun alakasi yok cnm bosuna telaslanma bol bol su iç

Feminas kontrolün vardı canım nasıl geçti
Şükür canım bebek iyi erken doğum riski devam ediyor yatmaya ve ilaçlara devam
Bobregimde genişleme var 1 hafta süre verdi üroloji bakalım bu hafta da büyürse tel takmak gerekir bobreginden olursun dedi haftada bir kontrol var artık :) durumlar böyle

Böbreğini nasıl anladılar? Geçmiş olsun canım Rabbim şifalar versin hayırlısıyla atlatırsın inşallah

Bana doktor hiç bakmadı acaba bir belirti yüzünden mi bakılıyor bende ilkinde preeklampsi olmuştum acaba baktirsam mi diye tereddüte düştüm
Bende hiç belirti yoktu yani ağrı yoktu
Sadece sağ kaburgamin altında bir doluluk şişlik hissediyordum doktor
Bobregine de bir bakalım bazen bebek baskisindan genişleme oluyor dedi baktı git Gide genişledi işte şimdi 23 mm oldu

Anladım canım geçmiş olsun tekrardan inşallah hepsi geçecek Ben artık 32. Hafta gidince doktora sorarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…