Bende hepsi buradadan siperiş verdim ordaki yorumlarda da olumsuz bişi yoktu. Ben kapıya civi cakmayı düşünmüyorum o yüzden ipi önemli değil benim için çift taraflı bantla tutturucam inşallah :)Görüntü güzel cidden, yorumlarda kargo hariç olumsuz bir şey okumadım. Biraz geç geliyormuş hoş daha çok varBi de ipi uzun geldi demiş bi kaç kişi ama onlarda kısaltılabildiğini söylemiş kötü puan vermemiişlerdi...
Bence aile hekiminden ziyade kendi doktorun ne diyor ona bak, geçen ay hgb 10 ken serum takıldı şu an 12 herşeyin tedavisi var, benimde tiroit normaldi bu aya kadad ama 3. Küsürlü bi değır çıktı doktor ufak doz başlasak yeterli olur dedi, aile hekimleri ciddi manada korkutmayı seviyorlarKızlar canım cok sıkkım bide sanırım bi ağlamak istiyorum bugün doluyum. Az önce sonuclarımı aldım . Tah degerim ay ay yükseliyor 3. 3,57 ilaç verildi şimdide 3.87
Kan değerim yine öyle sezeryana almazlar seni bu degerle dedi aşle hekimş. Öyle aglayaaglaya geldm.. kan önemli değilde teoid nie böle oluyo ki canım cok sıkkın... acaba gebeliğin baslarındada vardıda ben mü farketmedim sacım cok döklmştü cünkü.. aklımda bisürü soru saglıklı olurmu bi problem olurmu zekada.. dua edin sağlıkla doguralım inşşalah
Canım bazen sağlık ocaklarında test sonucları hatalı çıkabiliyor hastanede yaptırma şansın varsa istersen yüksek çıkan değerleri bide orda baktir. Benim geçen sağlık ocagindaki idrar tahlilimde protein cıktı bikac gün sonra hastanede verdim onda bişey çıkmadı . Bebeğin icinde endişelenme Allahın izniyle biseyi yoktur değerlerin de anormal yükseklik yok çünkü. Kendi doktoruna da göster emin ol o içini rahatlatır . Internetten de okuma oraya baş ağrısı yazsan hemen tümör diyor insanın moralini bozuyorlar. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar canım cok sıkkım bide sanırım bi ağlamak istiyorum bugün doluyum. Az önce sonuclarımı aldım . Tah degerim ay ay yükseliyor 3. 3,57 ilaç verildi şimdide 3.87
Kan değerim yine öyle sezeryana almazlar seni bu degerle dedi aşle hekimş. Öyle aglayaaglaya geldm.. kan önemli değilde teoid nie böle oluyo ki canım cok sıkkın... acaba gebeliğin baslarındada vardıda ben mü farketmedim sacım cok döklmştü cünkü.. aklımda bisürü soru saglıklı olurmu bi problem olurmu zekada.. dua edin sağlıkla doguralım inşşalah
Öncelikle ağlama üzülme herşey stresten üzüntüden oluyor. 2. Şimdi sonuçları al doktoruna git. Aile hekimi birşey bilmez diyemem ama kadın doğumcu gibi donanımlı değil. Sezaryene almayacak da Bebek orda mı kalacak! İlla çözümü vardır. Yeter ki erteleme.Kızlar canım cok sıkkım bide sanırım bi ağlamak istiyorum bugün doluyum. Az önce sonuclarımı aldım . Tah degerim ay ay yükseliyor 3. 3,57 ilaç verildi şimdide 3.87
Bazen hamilelikte istenmemesi gereken değerlere bile bakıyor aile hekimleri canım. Bana trigliserid bakmıştı normalde 150 olması gereken değer 460 lardaydi görünce çok oldum nasıl korktum anlatamam kalp krizi geçircem herhalde dedim Allahtan o hafta doktoruma gittim hamilelikte trigliserid yükselir biz bu parametrelere bakmayiz gereksiz istemisler dedi . Senin tsh ve kan önemli canım onu doktoruna danış ama bence folik asitte sorun olmaz çünkü takviye alıyoruz yukselmeleri normal. Canını sıkıp bebeğini de üzme.Folik asitte gerekenden yüksek 17.5 sınırken benim 19.73 bir sürü senaorya birsürü vesvese . Bunda da yükseklik otizm sebebiymiş.. yani sürekli böle şeler okuyorum cok canım sıkıldı en iyi siz anlarsınız diye buraya yazdım kşmseylede
Rabbim şifa versin. İnşallah büyümez canım.Ulturasonla bakıyorlar canım Sağol Allah razi olsun
Ayyy ben de yenilebilir kil aldım.yiyorum valla hiç zararlı felan demeyinMerhabalar. Dün benim de doktor randevum vardı. Çalışabilir raporu almaya gittim. Aldım çok şükür. Tansiyonum sınırda yüksek çıktı dr biraz tedirgin oldu. 1 hafta düzenli ölç ve gel dedi. Eşime çok sinirliydim sanırım ondan oldu. Bugün normal çıktı. Kan değerim yerlerdeymiş zaten sürekli toprak yemek istiyorum ondanmış. Kan ilacı 2 ye çıktı. Bel ağrılarım için kalsiyum verdi iyi geldi. Diş ağrım vardı dişçiye gitmemi çok onaylamadı haftan geçti diye ama kalsiyumu içince o bile geçti.
Ben 7-8 kilo aldım ama bebek iri 2.300 gr dikkat edip diyabetli gibi bekleneceksin yoksa normal Doğum yapamazsın dedi. İlk doğumum normal oldu inş bu da öyle olur.
Ve son olarak Bebek için yaptığım alışverişleri hep bir yere koydum bugün açtık paketleri. Hastane çıkışları çok minik göründü gözüme sanki oyuncak bebek girer gibi olur di mi ya hastanede çıplak kalmasın Bebeken son 7 yıl Doğum yaptığım için unutmuşum
Ben toksoplazma geçirmiş olsaydım kesin yerdim toz toprakAyyy ben de yenilebilir kil aldım.yiyorum valla hiç zararlı felan demeyinengel olunası bir şey değil. Patates soyarken yalayasım geliyordu benim de kan değerlerim düşük halen. Dün yine kan verdim halen düşük.yarın sonuç göstereceğim bakalım ne diyecek doktor.
Usg kontrolün de benim de bebeğim 2.200 çıktı. Çok değil mi doktor bey dedim. Ben bebeğimin iri olmasından korkuyorum doğuramam diye dedim. Bu haftada bu kilo normal dedi güldü geçti. Ama internetten bakınca da haftasında göre normal kilonun üstünde. Senin de doktorun benim düşüncemi onaylamış. Hemen diyete başlıyorum o zamanhep karbonhidrattan oluyor bunlar.
Pozisyonla alakası yok bence. Kasılma olduğu için. Ben takip ediyorum mesela, evi süpürürken koltukları bacağımla iteliyorum o an hemen kasılıyor karnım. Geçen gün yerde hamurişi yaptım kasıldım. Kesinlikle kendimizi zorlayınca oluyor kasılma. Uzanınca geçiyor.kızlar bende de aşırı gerilme hissi oluyor sertlik oluyor bebeğin olduğu yer ama sancı ve alta baskı yok ayakta işimi rahat görüyorum ama üst karnım semsert oluyor bazen nefes almak zorlaşıyor bugün daha rahatım ama dün fenaydı zor oturdum işyerinde bebeğin pozisyonundan kaynaklı mı acaba bilemedim ki
Bence hiç endişelenmeyin. Benim de geçen ay 3.53 çıktı. Doktor ilaç başlamadı. Sadece “tam bir ay sonra tekrar tahlil yaptırın. TSH ile serbest T3 ve T4’e de bakalım sonra tekrar değerlendirelim.” dedi. 3. 3 aylık dönemde 3.50 sınırmış. Bugün tahlil yaptırdım, merakla sonuçlarımı bekliyorum ben de. Sizin de düşecektir inşallah. Canınızı sıkmayın.Kızlar canım cok sıkkım bide sanırım bi ağlamak istiyorum bugün doluyum. Az önce sonuclarımı aldım . Tah degerim ay ay yükseliyor 3. 3,57 ilaç verildi şimdide 3.87
Sezaryene almazlarsa bebek içinde mi kalacakmış canım o ne demekmiş öyle.Elbet vardır bir çözümü. Diğer arkadaşlar da yazmış aile hekiminin uzmanlık alanı olmadığı için söylediklerine canını sıkma hemen. İnternetten araştırma yapınca da en kötü senaryoyu yazıyorlar. Korkutma kendini durduk yere. İnşallah hiç bir sıkıntı olmaz.Kızlar canım cok sıkkım bide sanırım bi ağlamak istiyorum bugün doluyum. Az önce sonuclarımı aldım . Tah degerim ay ay yükseliyor 3. 3,57 ilaç verildi şimdide 3.87
Canım ben daha öncesinde tüp bebek denedim ve sürekli folik asit kullandırdılar ve şu an benim de hala yüksek. 23 lerde benim daha da yüksek. İnş bişey olmaz canım dua edelimFolik asitte gerekenden yüksek 17.5 sınırken benim 19.73 bir sürü senaorya birsürü vesvese . Bunda da yükseklik otizm sebebiymiş.. yani sürekli böle şeler okuyorum cok canım sıkıldı en iyi siz anlarsınız diye buraya yazdım kşmseylede paylaşamadım
Benim de iki normal doğumum var. Bilmediğim araştırmadığım bir konu sezaryen o yüzden endişe duyarım son anda karar verilirse. Kilolu bebeklerin doğum esnasında omuz çıkması gibi riskleri olduğu için korkuyorum. benim alt takımın dağılması da biraz korku sebebi tabiBen toksoplazma geçirmiş olsaydım kesin yerdim toz toprakşimdi ilacı 2 ye çıkardık geçmezse ben de yiyebilirim durumum vahim cnm. Elektrik süpürgesinin haznesini boşaltırken o toprakları kokluyorum
Doktorum muayene ederken birşey demedi ilk defa kilo söyledi 32 sen önce prensip olarak söylemiyorum dedi. Ama muayeneden sonra konuşurken diyet yap normal doğuramazdın diye uyardı. Pofuduk bir kızım olacak herhaldesuratı tospikti ultrason görüntüsünde. Sen de ufak ufak diyet yap cnm. Mecbur olursak elbet sezaryen oluruz ama önceki normal olunca insan bu da normal oldun diyor. Bir de benim bakanım da olmayacak kalkarım inş hemen
Çoğunlukla öyle oluyor canım ben arabaların egzozlarini koklardım, vernel kokularını yemek isterdim tabi sonra koldan 10 tane serum yedim kendime geldim.Geçen taze toprak gördüm canım çekmişti hatta eşimede dedim bu kansızlıkla mı ilgili kızlarşimdi diyincede çekti hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?