2021 Şubat Anneleri

Yok şeker ara ara aklıma gelmedi değil ama şeker yüklenmesinde bisey çıkmadı diye hic ölçmedim hafta içi bir olctureyim sağol arkadasim
Rica ederim inş. yoktur ama sonrasında da çıkabiliyormuş bende var söyledikleriniz hep oluyor her yemek sonrası ağırlaşma uyku hali.

O zaman normal demekki arkadaşım sende de oluyormuş .. Az kaldı inşallah sağlıkla bebislerimizi kucagimiza alinca hepsi geçecek..
Dediğim gibi kardiyolog gebelikte bu değerleri yüksek kabul etmiyoruz dedi. Haklısın bebişlerimizi kucağımıza alınca geçecek inşallah. Ben de ne yapayım benim kalbim dayanmıyor beklemelere diyorum

Tel no vermeyen drlari bazen anlıyorum ya çünkü biz kadınlar çok Ince ayrıntıyla düşünüyoruz herşeyden pimpirik yapabiliyoruz tabi hormonların da etkisi olabilir.. Bu yüzden çok gereksiz şeylerle rahatsız eden insanlar olabilir bıkmışlardır onlarda diyorum.. Eğer dr undan memnunsan sirf tel no icin birakma.insta dan vs yazmayi deneyebilirsin. ama tabi daha sen daha iyi bilirsin canim...Akinti meselesi ayne ihmal edilmemesi lazimmis bende bunu 3..gebeligimde anlamış oldum..

Fena olmuş senin, ameliyat hemşiresi arkadaş ben doğumda genel önermem diyor ama anne korkuyorsa yapcak bişi yok, eğer korkun yoksa doğumdan sonra kahve içerim sıkıntı değilsen spinal rahat oluyor
Şimdi geride ufak bi bebek var ve muhtemelen hastanede yanımda olacak. geçen kan verdim görmedi ama sonrasındaki yapıştırılan bandı kolumda evde gördüğünde kıyameti kopararak ağladı. Narkoz sonrası sersem gibi olucam belki de, bilmediğimden tam bayılmasammı diyorum.

Ben branş öğretmeniyim, çalışabilir raporu alırsam yarı yıl tatiline kadar 4 hafta nasıl olacak onu konuşmak istiyorum. Ders verse performans notları verilme zamanı. Ama bu dönem çalışabilir almasamda aynı durum bu sefer ikinci dönemin sonunda olacak, yine son bi kaç hafta için okula dönmem gerekecek. Sadece sınav görevi istesem gözetmen gibi mümkün mü, mantıklı mı bilmiyorum. Ücretsiz izin düşünmüyorum.

Koruyucu sprey sıkılıyor hastaneden çıkarken. Banyonu hemen yapabilirsin o sprey sıkıldığında

Ben direk onu isticem, onsuz doğum baya korkutuyo beni hem acısızı varken niye eziyet çekiyim ama tabi belli olmaz sezeryanlık bi drum olursa da spinal isticem bebeğimi görmek istiyorum o an
İkinci doğum olacağı için daha kolay olur beklentim var kendi kendime. İlk çocuğum erkekti 3800 doğdu, bu sefer kız o kadar iri olmaz heralde diye de düşünüyorum. Hayırlısı hepimiz için.

Epidural prenses doğum zaten canım, spinalde sezeryanda yapılan bi uygulama genel anestezi değil belden aşağıya yapılıyo bebeğin doğumunu görüyo
Spinal ve epidural farkı şu ; ikisi de belden yapılıyor ama biri omurilik sıvısı içine birisi omurilik zarına yapılıyormuş.
Kağan Kocatepe anlatıyor izleyebilirsiniz.

Gebelik sekerin varmi cnm biraz kilosu fazla haftasına göre ama doktor normal dediyse sorun yoktur

Bilmiyırum ki canım varmı yokmu

Doktorum kafa ve kilosu 2 hafat önden gidiyor dedi sadece boyu haftasıyla uyumluymuş günde 3 bardak süt içersen boyu da o haftaları yakalar dedi

Göğüs ucu kremlerini kullanmaya 1 ay önceden başlamak mı gerekiyor kızlar?
İlk doğumun hiç bilmiyorum.
Bir de hastaneye pişik kremi götürmeye gerek var mı?

Göğüs ucu kremlerini kullanmaya 1 ay önceden başlamak mı gerekiyor kızlar?
İlk doğumun hiç bilmiyorum.
Bir de hastaneye pişik kremi götürmeye gerek var mı?
Ben pişik kreminin çocukta pişik olmadığı sürece koruma amaçlı kullanılmasına karşıyım. Kızımda hiç pişik olmadı ve hiç kullanmadım. Tabi çocuğun cildiyle alakalı ama ben o kremlerin pişik olmadan sürüldüğünde alışkanlık yaptığına inanıyorum.

Kendi sancınız nasıldı acaba? Doğum ne kadar sürdü nereden sonra zorlandınız? Benim ilkinde suyum geldi çok az o sebeple yatışımı yaptılar. Kendi sancım vardı ama yavaş ilerlediği için 24 saat sonra suni sancı verdiler. İlk saatler değil ama son iki iki buçuk saat zorlanmıştım. Şimdi kendi sancimla dogum yapmak istiyorum. Nasıl bir şey olur suni olmadan merak ediyorum. Olur da tekrar suni almak zorunda kalırsam ben de epidurali tercih ederim gibi geliyor. Ama onun da risklerini yeterince arastirmadim öncesinde araştırmam gerek her ihtimale karşı hazırlıklı olmak için.

Gece uykumdan uyandıran bi kramp girdi bacağıma. Eşim yazık korktu doğum yapıyorum sandı. Ne fena bişeymiş ilk defa yaşadım. Bi süre oynatamadım bacağımı. Çok fena ağrı girdi.
Şimdi de mide yanmasıyla boğazım yandı yine kustum öksüre öksüre uyandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…