2021 Şubat Anneleri

Genelde 3 de bu mide sorunlarını yaşıyorum maalesef

Ay burda farkli sanki. Yok ondan kork, yok bundan kork. Boyle olursa kork bilmem ne. Bılmıyorum neden boyle oluyor

Göğüs ucu kremlerini kullanmaya 1 ay önceden başlamak mı gerekiyor kızlar?
İlk doğumun hiç bilmiyorum.
Bir de hastaneye pişik kremi götürmeye gerek var mı?
Benim doktorum son bir aydan önce başlamamamı söyledi göğüs kremine. Erken doğuma neden olabiliyormuş.
Geçenlerde ben de yaşadım aynısını ve gün boyu kramp giren alan ağrıdı parolla durabildim ayakta. Kramp için hap verdi doktor bana magnezyum ve calsiyum hapı. Ben yoğurt kefir süt ve sodayı da gün içerisinde bol bol tüketmeye çalışıyorum faydası oluyormuş. Mide yanmasıysa benim her gün yaşadığım kabusum uykudan 2-3 saat önce su harici hiçbir şey tüketme dedi doktor faydası oluyor tavsiye ederim. Bir de midem yandığında salatalık yiyorum dolaptan buz gibi çok rahatlatıyor.

Bilmiyırum ki canım varmı yokmu

Doktorum kafa ve kilosu 2 hafat önden gidiyor dedi sadece boyu haftasıyla uyumluymuş günde 3 bardak süt içersen boyu da o haftaları yakalar dedi

2 hafta bisey degilde 3 hafta ileri ve geri olunca perinatolog takibi ister genelde doktorlar o.yuzden sordum gebelik sekerinde bebek onden gider genelde ama doktorun ölçümu ile de alakali olabiliyor bi daha ki kontrolde daha iyi anlaşılır zaten niye onde gitsin diye ugrasiyor doktorun onu anlamadm boyu haftasiyla uyumluysa daha ne

Valla ozel doktor adı üstünde insanlar ilgi alaka onemli biseyde ulasabilmek icin ozel doktora gidiyorlar. Numarasini vermeyen doktor hic birine vermiyor benim ilk gebeliğim riskliydi mesela ben kanamada veya acil biseyde ulaşamadıktqn sonra onca parayı doktora vermeyi sacma buluyorum. Ki ilk gebeligimde basima geldi iki saat dahilisi ile ulaşmaya çalışıyordum hemen degistirdim doktorumu ki gebelik kadının en tedirgin olduğu zaman en ufak seyde bikmadan usanmadan cevap veren guleryuzu eksik olmayan doktor ile tanıştım suanda yine ona giderdim ama ozel.klinikte anlasmali oldugu hastahaneler icime sinmedi ayni onun gibu bi doktor buldum gecte olsa. Vel hasıl ben sancim tutunca vs doktoruma ulaşmak isterim ki beni sakinkestirsin ilgilensin diye

Evet sirf bu yüzden bende aynu şeyi düşünüyorum hani kafam yerinde doğuma girer cikarsam oglumada ilgi gösterebilirim ama genelden cikinca biraz sersem oluyor insan ister istemez. Ama iste ameliyat esnasinda panik olurum diyede kormuyor değilim

Merhaba, gece bir buçuk gibi sancıyla uyandım, gayetde sık aralıklıydı. Bi kaç saat evde geçirdim. Hasteneyide aradım bu arada. 4 gibi hastaneye gittik. Suyum sabah geldi benim. 10'a doğru doğum yaptım. Sancılar vücudu yoruyo bi yerden sonra, o yüzden epidural sordum sonradan. Bu seferde böyle ilerlerse istemeyi düşünmüyorum, ilkinden sonra bu daha kolay olur inşallah, öle bi rahatlık var bende bu sefer, stres yapmıyorum.

kramp girince birazcik sivri bisy batir bacagina yada tuy varsa cek aninda geciyo

Aynen öyle ya insan cesaretlendirir ama millet massallah neler amlatiyorlar öyle

Benim en başından beri hep haftası 2 hafta önde çıkıyordu zaten bundada kilosu 33 haftayla uyumlu dedi
Ama boyumuz 40 cm miş 30+2 yle uyumlu dedi inşallah boyuda uzar oğlumun
İnşallah babasına çekmiştir

İlk tahmini doğum tarihimiz 26 şubatla başlamıştı şuan usg kağıdında 12 Şubat gözüküyor

İlk doğum için çok hızlı ve güzel ilerlemiş maşallah Bu daha kolay olur dediğiniz gibi ikinci normal doğumunu yapanlar hep öyle diyor. Umarım ben de sancimi evde çekip hastaneye doğuma gidebilirim bu defa. Bir arkadaşım hiç farketmen sanki sancim var diye hastaneye gidip 45 dk sonra normal doğumla oğlunu kucağına aldi

Sanırım bebek genetiği neyse ona göre gelişiyor. Ben kızımda toplam 9 kg alarak ve gebelik şekeri diyetine harfiyen uyarak ( resmen aç kalıyorsun ve sıfır tatlı) doğum yapmıştım. Şimdi ise 34 haftalık ve ben 13 kg aldım. (Gebelik sekeri sınırda çıktı ama o kadar katı bir diyet yapmıyorum.) Hemen hemen usg ölçümleri haftalarına göre benzer gidiyor. Yani aldığım kiloları kendime alıyorum sanırım:) Yine de sağlıklı beslendiğim için çok da takmıyorum kiloyu. Çünkü emzirme döneminde ihtiyacımız olacak, vücut güçlü olmalı, gece birkaç defa uyanılacak. Insallah güzel bir tempoda gider lohusalık sürecimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…