2021 Şubat Anneleri

Canım emzirme atleti tek koysan yeter ekstra sütyen kullanmazsın, parfümde bebiş doğduktan sonra çok tercih edilmemesi gereken bişi bebişim senin kokunu alsın
Hem arkadaşımın doğumdannsonra kusmasına şahitlik ettiğim hem de az önce kızların hem normal hem sezeryandaki kusmalarından bahsetmelerini okuyp 1 tane koyamam
Parfüm konusunda haklısın
Sezeryndan ne kadar sonra banyo yapabiliyoruz? 1 de diyen var 2 de
Geçmiş olsun cnm inşallah bı an önce sağlıkla atlatirlar sen de üzme kendini malesef bu hastalık böyle bişey
İnşallah cnm. Dualarınızda yer verirseniz çok sevinirim

Tek derken hem sütyen hem emzirme atleti aynı anda demek istemiştim yoksa emzirme atleti yedekli koy tabiki eve tabukcu olduğumuz gibi yıkanmıştım ben

Herkese selam kızlar hayırlı geceler hep okuyorum ama yazamıyordum yazayım dedim..
Bende dün 5 haftanın sonuda kontrole gittim.. herşey yolunda çok şükür Kerem Ali 2kg olmuş.. coraspin kulaniyordum ya onu kesti artik kullanma dedi dr. Benden tam kan tahlili istedi.. tahlil sonucunu getirmene gerek yok msj at dedi..Bende nasıl atayım hocam dedim oda aa sende tel nom yokmu vereyim dedi verdi..çok hoşuma gitti bu yaklaşımı.. Bende insta dan falan yaz der diye düşünmüştüm..tel no vermeyen drlar çok baxi arkadaşlar bundan yakınmış.. birde bende akinti oluyordu baya alttan muayene etti ve mantar varmış onun için fitil verdi 6 tane..biz hep akıntıyı normal diye okuyoruz ama benim gibi mantar olabilirsiniz arkadaşlar dr unuza sorun isterseniz..doğum öncesi rüm tedavilerimizi yapip tam sağlıkla girelim doğuma..

Epidural prenses doğum zaten canım, spinalde sezeryanda yapılan bi uygulama genel anestezi değil belden aşağıya yapılıyo bebeğin doğumunu görüyosun

Ilişki sıklığını sormuş bir arkadaş.. Dr hic kısıtlamadı bizde iyi gidiyorduk ama artık benim 3. Bebis ve karnım diğer gebeliklerime göredaha büyük artık çok zorlanıyoruz.. Galiba bıraktık artık biz. Ama dr yasaklamadığı ve sıkıntı yaşamadiginiz surece ağrı acı falan. Doğuma 4 hafta kalana kadar sıkıntı olmuyormuş hatta doğuma da faydası olduğunu okumuştum.. tamamen kişiyi ilgilendiren durum bence

bu ara çok uykunuz geliyor mu.. Haminnelere döndüm sürekli gözler kapanıyor ama uyuyorum
Yaa ben yemek yedikten sonra oluyorum.. bir uyku bastırıyor bazen dayanamayıp yatıp uyuyorum. Birde dr sormayı unuttum yemek yedikten sonra oturunca ya da mutfak i toparlayıp oturuyorum ya kalbimin sesini kulaklarımda duyuyorum elim ayağımın feri kesiliyor.. tansiyonumu ölçüyorum hemen 6 11 çıkıyor ama kalp atisim 100 'ün üzerinde çıkıyor.. böyle olan var mı benim gibi.. nette kalp atış hızı artar gebelikte diyor ama bilemiyorum..

Gebelik sekerin varmi cnm biraz kilosu fazla haftasına göre ama doktor normal dediyse sorun yoktur

Kızlar meme ucunda kapuklanma ve kaşıntı problemi olan varmı normal mi alerjimi acaba

Sağlıklı doğum olduğu müddetçe haklısın Allah hepimize sağlıklı ve rahat doğumlar nasip etsin

Şekerine bakıyormusun oda yükseliyor olabilir

O nabız problemi bende var yaa ama ben rahatsız oluyorum. Gebelik öncesi normal otururken 70-75 olan değer 85-90a çıktı gebelikte bir müddetten sonra. Bazı zaman gün içerisinde 100-130 falan oluyor o zaman halsizlik veriyor. Geçenlerde devlette kardiyolojiye gideyim dedim kaç gün sonrasına eko, onun da kaç hafta sonrasına ritim holter için gün verdiler. Boşverdim sinirlendim çocuğu doğurunca gel diyecekler neredeyse!

O tel no vermeyen doktorlardan biri de benimki maalesef. Avicennadaki Nuran hanımla ilgili yorumları okuduktan sonra keşke ben de daha erken duysaydım onu ve ona gitseydim diyorum, kısmet. Ama önceki gittiğim doktorlar bende de alıntı problemini normaldir deyip geçiştirmişlerdi şimdi gittiğim doktor derinlemesine ilgilendi ben de iki defa fitil kullandım hamileliğimde ikincisinde iki kutu da antibiyotik kullandım. Akıntıyı sıradan görmemek lazım Bebek için de ciddi sonuçları olabiliyormuş.

O zaman normal demekki arkadaşım sende de oluyormuş .. Az kaldı inşallah sağlıkla bebislerimizi kucagimiza alinca hepsi geçecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…