Düşünmemeye çalış herşey kolay olacak inşalalhŞimdi geride ufak bi bebek var ve muhtemelen hastanede yanımda olacak. geçen kan verdim görmedi ama sonrasındaki yapıştırılan bandı kolumda evde gördüğünde kıyameti kopararak ağladı. Narkoz sonrası sersem gibi olucam belki de, bilmediğimden tam bayılmasammı diyorum.
Gümüş göğüs kapağı aldım ben de onu mu koysam ki şimdiden Bi işe yarar mı acabaGöğüs ucu kremlerini kullanmaya 1 ay önceden başlamak mı gerekiyor kızlar?
İlk doğumun hiç bilmiyorum.
Bir de hastaneye pişik kremi götürmeye gerek var mı?
Kaça aldın canım? Doğumdan önce takmaya başlayan varmış diye duydum.işe yarıyor sanırım memnun olan çok var.Gümüş göğüs kapağı aldım ben de onu mu koysam ki şimdiden Bi işe yarar mı acaba
Benim en başından beri hep haftası 2 hafta önde çıkıyordu zaten bundada kilosu 33 haftayla uyumlu dedi
Ama boyumuz 40 cm miş 30+2 yle uyumlu dedi inşallah boyuda uzar oğlumun
İnşallah babasına çekmiştir
İlk tahmini doğum tarihimiz 26 şubatla başlamıştı şuan usg kağıdında 12 Şubat gözüküyor
Çok güzelmiş canim aynen öyle bizim rhaat olmamız cok onemliHastane çantasına terlik aldımHep bebişe mi özenicez biraz da kendimize özenelim dimi Eki Görüntüle 2743679
Ben de en son 32+0 da gittim rapor almak niyetiyle. Bebişimin yüzü daha net hale gelmişti yüzünü gözünü sevdiğimÇarşamba günü 32+0 ım. Çalışabilir raporu alcam. En son 25te gördüm oğlumu. Çarşambayı iple çekiyorum. Çok özledim ve merak ediyorum oğluşumu.
Doğum olana kadar gecelik, ama üzerine sabahlık da olmalı bence. Açıklık kontrolü ve sancı esnasında rahat olur. Doğum anında genelde hastahane önlüğü üzerinde oluyor. Sonrasında da pijama takımı daha sıcak tutarTecrübeli anneler acaba doğum öncesi hastanede gecelik giymek mi yoksa pijama takımı giymek mi daha mantıklı? Hem nst açısından hem de sürekli açıklık kontrolü yapıyorlarmış ya hangisi daha kullanışlı olur?
Ne güzel anlatmışsın valla çok basit gibi geldiİlk doğumum spinal sezeryan oldu 38+5 te.. belden iğne vuracakları an hic kıpırdama dediler, bende “ama bende panik atak var dedim , demeye kalmadan bitmişti bile. Normal iğne gibi değil incecik bişey... sonra hemn yatrdılar, hissediyor musun diye her sorduklarında evet dedim, halbuki bebege coktan ulaşmışlar yalan söylemişim o an paniktenkalp ritmim bşrwz hızlanıncada sakinleştirici yaptıkar . Odaya cıkar cıkmaz bi kustum önce. Sonrada makyaj yapıp foto cektrdm İlk yürüyüş biraz sıkıntılı oda cok yürürsenşz alışırsınız, bol kahve ve su ayrıca iyi gelecektr.Gecelik giyinecekler altına bişeler giymeli yinede . Asla üşütmemek lazım . Dogumdan sonra öncelik bebek artık kendinizi düşünemiyorsunuz. Bol dua edelim. Allahın izniyle hersey yolunda gitsin . Allah yardımcımız olsun kızlar . Sonu cok güzel bir yol bu , Allahın izniyle. Normalde sezeryanda kimsenn gözü korkmasın herkesin dogumu kendşne has . Agrı eşiği farklı. Sacma Dogum hikayelerini okumayın. Güzel şeyler okuyun bu dönemde
Günaydın herkeseKızlar şampuan olarak ne aldınız? Ve pişik kremi için? İçeriği temiz olan.
Şampuan orgacare alacağım ilk dğlumda da onu kullandım bilinmiyor ama içeriği temizdi, kampanya vardı diye mustela aldım, pişik olmazlarsa kullanmaya gerek yokKızlar şampuan olarak ne aldınız? Ve pişik kremi için? İçeriği temiz olan.
Bende sampuan ve pisik kremini mustela aldım oğlumda da onları kullandim hala da devam ediyorum ikisi ortak kullanir . Oğlum alerjikti mustela iyi geldi.Kızlar şampuan olarak ne aldınız? Ve pişik kremi için? İçeriği temiz olan.
Hiç duymamıştım bakayım teşekkürlerGünaydın herkeseFransız ürünlerini boykot ettiğimiz için biz bu markadan aldık.
Amerika’nın ödüllü markası Trukid ve temiz içeriği var.
Evet bebek cabuk cıkıyor. Annenin dikişi falan derken anne daha gec cıkıyor. Ama toparlanma süreci sezeryanın normale göre biraz daha uzun.. Ağrı eşiği çok önemli aynı dr a bende arkadaşımda olduk birimiz ikinci gün ayaklandık iyi hisettik digerimiz 5.gün. Yani kendimizi birazda bırakmamamız lazım.. Benim tek pişmanlıgım önce bir normali deneseydim keşke olmuyorsa sezeryana basvursaydık. Bu bi secim olmamalıydı aslında. Adı üstünde normal varken ben amelyatı tercih ettim. Hayırlısı artık. Şimdide devlette mi olsam , özelde mi sorusu kafamda. Özelden gelince eminşm 4bin vermeseydim keşke aynı şey sonuçta diyecem :)) hayırlısı artıkNe güzel anlatmışsın valla çok basit gibi geldi. İnş öyle olur bizimkiler de. Bu iğneden sonra Hemen uyuşuyor ozmn bebek 5 dk da çıkar sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?