2021 Şubat Anneleri

Oyle guzel anlattin ki dogurasim geldi
Ya kafam bir milyon olmasin diye istiyorum aslinda bende spinal ama bakalim panik aninda sakinlestirici yapılıyorsa oda güzel birsey. Doguma kadar düşüneceğim bakalım o ani yasamakta istiyorum ilk oglum prematüre dogdu diye cesaret edip spinal yaptırmadım

Canım doktorunla gorustun mu? Nasıl nette tehlikeli durumlar yazıyor ona uyumlu mu? Ama artık kasılmalar sık olacak gibi
Yazmadim canım büyük ihtimalle gel bakalım der esim de yok yarin gidemem bugünden gitsem mi dedim ama virusten de korkuyorum simdi nst falan ugrastirirlar . Oglum da da hep oluydu bilemedim ki:/

Yazmadim canım büyük ihtimalle gel bakalım der esim de yok yarin gidemem bugünden gitsem mi dedim ama virusten de korkuyorum simdi nst falan ugrastirirlar . Oglum da da hep oluydu bilemedim ki:/
Dinlensen sürekli ben yatınca rahatlıyorum hamdolsun

Kizlar kasilma durumunuz nasil ? Son 1 haftadır cok sık kasiliyorum acile gitsem mi bilemedim
Erken doğum mu cnm önce ki minnoş? Benim oğlumda son haftalar kasılma olurdu. Bu bebeğimde hep var. Akışına bıraktım. 1 hafta önce muayenem vardı herşey normaldi. Ben normal doğumu yaşadığım için fark edebiliyorum doğum sancısı ağrısı olmadığını. Bir de 34 oldum artık biraz daha rahatım ben. Ama erken doğum geçmişin varsa ve bu kasılmalar seni endişelendiriyorsa görün doktora

Dinlensen sürekli ben yatınca rahatlıyorum hamdolsun
Hep dinleniyorum bugün surekli yatıp su içiyorum.
Yok canım 38+6 haftalik dogdu oglumda onda da kasilma olduğu için 34.haftaya kadar ilâç içmiştim ama artik 33 oldum ilac verirler mi bilmem bende oglumda da olunca simdi rahatim ama acaba mi da diyorum biraz daha dursun istiyorum . Öyle bi zamana geldik ki endiseleniyorum ama virüsten korkuma gidemiyorum artarsa mecbur giderim bakalım :/

tam benm çantamı anlatmşssn hatta fazlası var eksiği yok

O zaman sakin ol hiç endişe etme inş rahim kendini doğuma hazırlıyordur senin haftan da çok güzel. Büyüdüler artık. İçin rahat etmezse çift maske eldiven tak git bakalım. Ben de bugün hareket pek hissetmedim 3 defa falan. Sanırım büyüdükleri için zor hareket ediyorlar

Simdilik iyi gibi canim gitmem herhalde son haftalarda da risk almak istemiyorum koronavirus için bakalim Allahim korusun hepimizin bebeklerini . Aynen artik yerleri daraldı hareketleri de can yakıyor canını yedigimin

Simdilik iyi gibi canim gitmem herhalde son haftalarda da risk almak istemiyorum koronavirus için bakalim Allahim korusun hepimizin bebeklerini . Aynen artik yerleri daraldı hareketleri de can yakıyor canını yedigimin
Hadi bakalım sağlıkla gelsinler inş. İkinci ama ilki kadar heyecan oluşmaya başladı ben de. İlk başta yoktu dün çantamızı falan hazırlayınca bir tuhaf oldum

Hadi bakalım sağlıkla gelsinler inş. İkinci ama ilki kadar heyecan oluşmaya başladı ben de. İlk başta yoktu dün çantamızı falan hazırlayınca bir tuhaf oldum
Benimde öyle hafta yaklaştıkça heyecanlanmaya başladım merak ediyorum ben daha hiç başlamadım bu hafta başlıcam sifonyer de alicam yikayip yerlestircem canta hazırlicam bakalim bunda çok rahatım

Karında sertlik oluyor o an nefesini kesiyor karnın büzüşüyor toplanıyor gibi oluyor
Anladım canım, bu kasılmaların bir zararı var mi peki? Seni rahatsız ettiğinden mi doktora gitmek istiyorsun? Yoksa bebeğe de zararı mi oluyor? Doğum belirtisi falan mı? Eğer çok rahatsız ediyorsa gitsen iyi olur doktora.

H heyecanli_anneee bak canım benim avent programı haftam için ne demiş?
Hareketlerde sıkıntı yok canım onlari hissediyorum hatta daha sert vuruyor bu hafta biraz kasilmam fazla karnım çok büyüdü biraz ondan herhalde bide oğlanı cok kucağıma alıp indirdim ondan olabilir
diyorum. Sağol canim attığın icin de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…