Kızlar şampuan olarak ne aldınız? Ve pişik kremi için? İçeriği temiz olan.
İlk doğumum spinal sezeryan oldu 38+5 te.. belden iğne vuracakları an hic kıpırdama dediler, bende “ama bende panik atak var dedim , demeye kalmadan bitmişti bile. Normal iğne gibi değil incecik bişey... sonra hemn yatrdılar, hissediyor musun diye her sorduklarında evet dedim, halbuki bebege coktan ulaşmışlar yalan söylemişim o an paniktenkalp ritmim bşrwz hızlanıncada sakinleştirici yaptıkar . Odaya cıkar cıkmaz bi kustum önce. Sonrada makyaj yapıp foto cektrdm İlk yürüyüş biraz sıkıntılı oda cok yürürsenşz alışırsınız, bol kahve ve su ayrıca iyi gelecektr.Gecelik giyinecekler altına bişeler giymeli yinede . Asla üşütmemek lazım . Dogumdan sonra öncelik bebek artık kendinizi düşünemiyorsunuz. Bol dua edelim. Allahın izniyle hersey yolunda gitsin . Allah yardımcımız olsun kızlar . Sonu cok güzel bir yol bu , Allahın izniyle. Normalde sezeryanda kimsenn gözü korkmasın herkesin dogumu kendşne has . Agrı eşiği farklı. Sacma Dogum hikayelerini okumayın. Güzel şeyler okuyun bu dönemde
Amerikan ürünlerini destekliyelim yaniGünaydın herkeseFransız ürünlerini boykot ettiğimiz için biz bu markadan aldık.
Amerika’nın ödüllü markası Trukid ve temiz içeriği var.
Canım doktorunla gorustun mu? Nasıl nette tehlikeli durumlar yazıyor ona uyumlu mu? Ama artık kasılmalar sık olacak gibiKizlar kasilma durumunuz nasil ? Son 1 haftadır cok sık kasiliyorum acile gitsem mi bilemedim
Yazmadim canım büyük ihtimalle gel bakalım der esim de yok yarin gidemem bugünden gitsem mi dedim ama virusten de korkuyorum simdi nst falan ugrastirirlar . Oglum da da hep oluydu bilemedim ki:/Canım doktorunla gorustun mu? Nasıl nette tehlikeli durumlar yazıyor ona uyumlu mu? Ama artık kasılmalar sık olacak gibi
Dinlensen sürekliYazmadim canım büyük ihtimalle gel bakalım der esim de yok yarin gidemem bugünden gitsem mi dedim ama virusten de korkuyorum simdi nst falan ugrastirirlar . Oglum da da hep oluydu bilemedim ki:/
Erken doğum mu cnm önce ki minnoş? Benim oğlumda son haftalar kasılma olurdu. Bu bebeğimde hep var. Akışına bıraktım. 1 hafta önce muayenem vardı herşey normaldi. Ben normal doğumu yaşadığım için fark edebiliyorum doğum sancısı ağrısı olmadığını. Bir de 34 oldum artık biraz daha rahatım ben. Ama erken doğum geçmişin varsa ve bu kasılmalar seni endişelendiriyorsa görün doktoraKizlar kasilma durumunuz nasil ? Son 1 haftadır cok sık kasiliyorum acile gitsem mi bilemedim
Hep dinleniyorum bugün surekli yatıp su içiyorum.Dinlensen sürekliben yatınca rahatlıyorum hamdolsun
Yok canım 38+6 haftalik dogdu oglumda onda da kasilma olduğu için 34.haftaya kadar ilâç içmiştim ama artik 33 oldum ilac verirler mi bilmem bende oglumda da olunca simdi rahatim ama acaba mi da diyorum biraz daha dursun istiyorum . Öyle bi zamana geldik ki endiseleniyorum ama virüsten korkuma gidemiyorum artarsa mecbur giderim bakalım :/Erken doğum mu cnm önce ki minnoş? Benim oğlumda son haftalar kasılma olurdu. Bu bebeğimde hep var. Akışına bıraktım. 1 hafta önce muayenem vardı herşey normaldi. Ben normal doğumu yaşadığım için fark edebiliyorum doğum sancısı ağrısı olmadığını. Bir de 34 oldum artık biraz daha rahatım ben. Ama erken doğum geçmişin varsa ve bu kasılmalar seni endişelendiriyorsa görün doktora
Kasılma nasıl oluyor tam olarak? Ağrı mi oluyor ?Kizlar kasilma durumunuz nasil ? Son 1 haftadır cok sık kasiliyorum acile gitsem mi bilemedim
Ben bu sayfadan diktirdim çok güzel kumaşı var ve uygun fiyatlı diğerlerine göre deEki Görüntüle 2744155 Merhaba, bu ara nerden geldiyse bu tarz geceliklere taktim foto cekimi icin alsam mi gereksiz mi bilemiyorum
Karında sertlik oluyor o an nefesini kesiyor karnın büzüşüyor toplanıyor gibi oluyorKasılma nasıl oluyor tam olarak? Ağrı mi oluyor ?
tam benm çantamı anlatmşssn hatta fazlası var eksiği yokİki pijama takımı alın kan olabiliyor. Sabahlık yada hırka olmalı mutlaka yataktan cıkınca çorap ve hırka sabahlık türü giyiliyor. Atlet ,hasta bezi ,terlik, göğüs pedi, ikisi birarada nescafe, kağıt havlu, poşet, makyaj malzemesi kullanacak olanlar , bebek esyaları. Ve bebişe biz bide zemzem ve hurma değdirirdk damagına..
O zaman sakin ol hiç endişe etme inş rahim kendini doğuma hazırlıyordur senin haftan da çok güzel. Büyüdüler artık. İçin rahat etmezse çift maske eldiven tak git bakalım. Ben de bugün hareket pek hissetmedim 3 defa falan. Sanırım büyüdükleri için zor hareket ediyorlarHep dinleniyorum bugün surekli yatıp su içiyorum.
Yok canım 38+6 haftalik dogdu oglumda onda da kasilma olduğu için 34.haftaya kadar ilâç içmiştim ama artik 33 oldum ilac verirler mi bilmem bende oglumda da olunca simdi rahatim ama acaba mi da diyorum biraz daha dursun istiyorum . Öyle bi zamana geldik ki endiseleniyorum ama virüsten korkuma gidemiyorum artarsa mecbur giderim bakalım :/
Simdilik iyi gibi canim gitmem herhalde son haftalarda da risk almak istemiyorum koronavirus için bakalim Allahim korusun hepimizin bebeklerini . Aynen artik yerleri daraldı hareketleri de can yakıyor canını yedigiminO zaman sakin ol hiç endişe etme inş rahim kendini doğuma hazırlıyordur senin haftan da çok güzel. Büyüdüler artık. İçin rahat etmezse çift maske eldiven tak git bakalım. Ben de bugün hareket pek hissetmedim 3 defa falan. Sanırım büyüdükleri için zor hareket ediyorlar
Hadi bakalım sağlıkla gelsinler inş. İkinci ama ilki kadar heyecan oluşmaya başladı ben de. İlk başta yoktu dün çantamızı falan hazırlayınca bir tuhaf oldumSimdilik iyi gibi canim gitmem herhalde son haftalarda da risk almak istemiyorum koronavirus için bakalim Allahim korusun hepimizin bebeklerini . Aynen artik yerleri daraldı hareketleri de can yakıyor canını yedigimin
Benimde öyle hafta yaklaştıkça heyecanlanmaya başladım merak ediyorumHadi bakalım sağlıkla gelsinler inş. İkinci ama ilki kadar heyecan oluşmaya başladı ben de. İlk başta yoktu dün çantamızı falan hazırlayınca bir tuhaf oldum
Anladım canım, bu kasılmaların bir zararı var mi peki? Seni rahatsız ettiğinden mi doktora gitmek istiyorsun? Yoksa bebeğe de zararı mi oluyor? Doğum belirtisi falan mı? Eğer çok rahatsız ediyorsa gitsen iyi olur doktora.Karında sertlik oluyor o an nefesini kesiyor karnın büzüşüyor toplanıyor gibi oluyor
Hareketlerde sıkıntı yok canım onlari hissediyorum hatta daha sert vuruyor bu hafta biraz kasilmam fazla karnım çok büyüdü biraz ondan herhalde bide oğlanı cok kucağıma alıp indirdim ondan olabilirH heyecanli_anneee bak canım benim avent programı haftam için ne demiş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?