2021 Şubat Anneleri

8
Doğum belirtisi olabiliyor canım ama her zaman dogum olucak diye de bisey yok düzenli olmasi gerekiyor doğum için şuanlik oyle bir durum yok. Hep uzaniyorum böyle baya azaldi yarin da devam ederse doktoruma gözükürüm herhalde.

Nuran hanıma giden anneler acaba mesai saatleri dışındaki doğumlara ücret farkı alıyor mu hastane? Bir de doğum ücretleri nasıldı Avicenna’nın?

Ah be canım alma kucağına fazla bende bir kaç kez o hataya düştüm özellikle üst bölgem çok kasıldı

Bu ara hatta 2 gündür benimde cok şiddetli oluyor hatta dun aksam esime yaptırdım magnezyumu ağrım siddetli olunca haftaya ctesi kontrole cagirmisti benide bakalim o zaman gidicem

Nuran hanıma giden anneler acaba mesai saatleri dışındaki doğumlara ücret farkı alıyor mu hastane? Bir de doğum ücretleri nasıldı Avicenna’nın?

Genelde butun hastahane doktorlari mesai saati disinda geldiklerinde ücret alıyorlar ama.ne kadar bilgim yok sezeryan 2500 dediler ama arkadas 2. 2700 yazmis ben 1 ve 2 farki olduğunu bilmiyodum normalde muhtemeln 2000-2100 gibi biseydir

Kizlar bebekler icin babynest daha mi uygun olur? Ben boncuk elyafla yastik doldurdum altina koymak icin ama nest daha mi mantıklı siz nasil yatircaksiniz koltuga

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…