- 17 Şubat 2019
- 1.897
- 2.474
- 133
- 32
Doğum belirtisi olabiliyor canım ama her zaman dogum olucak diye de bisey yok düzenli olmasi gerekiyor doğum için şuanlik oyle bir durum yok. Hep uzaniyorum böyle baya azaldi yarin da devam ederse doktoruma gözükürüm herhalde.Anladım canım, bu kasılmaların bir zararı var mi peki? Seni rahatsız ettiğinden mi doktora gitmek istiyorsun? Yoksa bebeğe de zararı mi oluyor? Doğum belirtisi falan mı? Eğer çok rahatsız ediyorsa gitsen iyi olur doktora.
Ah be canım alma kucağına fazla bende bir kaç kez o hataya düştüm özellikle üst bölgem çok kasıldıHareketlerde sıkıntı yok canım onlari hissediyorum hatta daha sert vuruyor bu hafta biraz kasilmam fazla karnım çok büyüdü biraz ondan herhalde bide oğlanı cok kucağıma alıp indirdim ondan olabilir
diyorum. Sağol canim attığın icin de
Onu hiç bilmiyorum canim ben sezaryen oldum. 2.sezaryende 2700 tl aliyor ama ik sezaryen ve normal doğum da fiyat daha uygundu tam bakmadim .Nuran hanıma giden anneler acaba mesai saatleri dışındaki doğumlara ücret farkı alıyor mu hastane? Bir de doğum ücretleri nasıldı Avicenna’nın?
Oyle mi bende alayim gitsinBen bu sayfadan diktirdim çok güzel kumaşı var ve uygun fiyatlı diğerlerine göre de
Ona da üzülüyorum evde bütün gün benimle kıramıyorum da kucak istedi mi alıyorum ama artik zorlanıyorum daha alamam herhaldeAh be canım alma kucağına fazla bende bir kaç kez o hataya düştüm özellikle üst bölgem çok kasıldı
İnşallah az kaldıOna da üzülüyorum evde bütün gün benimle kıramıyorum da kucak istedi mi alıyorum ama artik zorlanıyorum daha alamam herhalde
Hep dinleniyorum bugün surekli yatıp su içiyorum.
Yok canım 38+6 haftalik dogdu oglumda onda da kasilma olduğu için 34.haftaya kadar ilâç içmiştim ama artik 33 oldum ilac verirler mi bilmem bende oglumda da olunca simdi rahatim ama acaba mi da diyorum biraz daha dursun istiyorum . Öyle bi zamana geldik ki endiseleniyorum ama virüsten korkuma gidemiyorum artarsa mecbur giderim bakalım :/
Nuran hanıma giden anneler acaba mesai saatleri dışındaki doğumlara ücret farkı alıyor mu hastane? Bir de doğum ücretleri nasıldı Avicenna’nın?
Canım ebebekten 144 TL ye aldım foto atıyorumKaça aldın canım? Doğumdan önce takmaya başlayan varmış diye duydum.işe yarıyor sanırım memnun olan çok var.
Yalnız bunlar çok pahalı böyle bişi sordum 900 TL demişti kızEki Görüntüle 2744155 Merhaba, bu ara nerden geldiyse bu tarz geceliklere taktim foto cekimi icin alsam mi gereksiz mi bilemiyorum
Hangi sayfaBen bu sayfadan diktirdim çok güzel kumaşı var ve uygun fiyatlı diğerlerine göre de
Bebeği yumuşak zeminde değil biraz daha sert zeminde yatırın diyorlar. Omurga gelişimi için daha iyiymiş.Kizlar bebekler icin babynest daha mi uygun olur? Ben boncuk elyafla yastik doldurdum altina koymak icin ama nest daha mi mantıklı siz nasil yatircaksiniz koltuga
Ben reflü yata ı kullanacağımKizlar bebekler icin babynest daha mi uygun olur? Ben boncuk elyafla yastik doldurdum altina koymak icin ama nest daha mi mantıklı siz nasil yatircaksiniz koltuga
Evit tam 32+0 da alınması daha iyiymiş bizim kurumun demesine göreYarın 32+0 oluyorum çalışamaz raporumu almam lazım değil mi yarın tam emin olamadım
Bebek asagi kayiyor diyorlar onda ama baya arastirmistimEvit tam 32+0 da alınması daha iyiymiş bizim kurumun demesine göre
Koltukta mi yani? Bizim koltuklar sert ama o da sert olmaz mi diyorum. Bu nestler yumusak mi sert miBebeği yumuşak zeminde değil biraz daha sert zeminde yatırın diyorlar. Omurga gelişimi için daha iyiymiş.
Benim attigim takim seyma candanoglu, 900 tl de degil merak etmeyinHangi sayfa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?