- 15 Şubat 2020
- 2.302
- 1.730
- 63
Normalde 1 litre ancak içen ben şimdi 2,5 litre içiyorum sürekli tuvalete taşınıyorumevet kasılma oluyor arada bol su iç dedi benim dr kasılma olunca ve dinlen dedi canım
Benm de 32 de 1870 di kilosu az die cok uzuluyodm insallah 34 de benm de 2400 fln olirMaşallah doktor bana haftasıyla uyumlu dedi 31 haftalıktı 1700 gramken şimdi 32+3 olduk ocak 15te gideceğiz nasipse 1 ay sonra gel dedi gün verir herhalde sezeryan için
Benim 2. Sezeryan, Bi sıkıntı olmazsa 39u görelim hatta şubat 1 dedi yaAslında bı sıkıntı yoksa 39 a kadar beklenebilir ama Dr a da bağlı senin ilkmis normal doğum olsaydı 40 a kadar beklerdin de ilk ve sezeryan olunca nasıl olur bilemiyorum cnm
İnşallah da, bu kilo olayına bu kadar fazla üzülme. Kof kilo alsın dersen bol bol meyve ye ama gerek yokBenm de 32 de 1870 di kilosu az die cok uzuluyodm insallah 34 de benm de 2400 fln olir
Fıtratla alakalı bence, çoğu için dediğin doğru ama benim eşim ilk şiddetli hareketini ben çağırınca karnımda hissetmişti. Salavat getirdi bi önce çok şaşırdı falan gözleri böyle hafif dolar gibi oldu sonra ve “babamın beni sevdiğini biliyordum ama şu anda anlıyorum nasıl sevdiğini” dedi. İşte bir yengeç babanın oğlu üzerindeki etkisi4te
İlk bebekte kim ne derse desin o moda giremiyorlar eliyle bile tuttuğunda yapmacık gelirdi. Ama kucağına aldığında ağlamıştı.... Görmeden babalık kavramı oluşmuyor maalesef.
Oh oh ne güzelBenim 2. Sezeryan, Bi sıkıntı olmazsa 39u görelim hatta şubat 1 dedi ya
Bende aynı umudu taşıyorum. Benim bebiş de 32de 1750 çıktı hem 34 ü hem de kilolandığını görürüz inşallahBenm de 32 de 1870 di kilosu az die cok uzuluyodm insallah 34 de benm de 2400 fln olir
Ben ilk gebelikte preklamsi öyküm var 12 üzeri pek hoş karsilanmiyor ama küçük daha önemli.Benim bu aralar sorularım bitmiyor ama bir sorum daha var kızlar
32de kontrole gittiğimde doktorum tansiyonun nasıl gidiyor diye sormuştu. Ben öncesinde ara ara ölçüm yaptığımda 110-125/ 65-75 arasında ölçüm aldım son birkaç haftadır yapmadım dedim. Sonuçlar güzel ama arada kontrol etmeye devam et demişti. Dün akşamdan beri ölçüm yapıyorum sonuçlar resimdeki gibi. Küçük 80 üzeri dediğini hatırlıyorum büyük için ne dedi hatırlayamıyorum.
Aranızda tansiyon problemi yaşayan varsa hekiminiz ne demişti değerler hakkında bilgilendirebilir misiniz?
İlk bebek olması fark ediyor mu bilmiyorum ki.. hayırlı şekilde gelir inşallah bebeklerimizSenin ilk mi canım benim ikinci sezeryan olduğu için 38. Haftada alıyorlar Ocak sonu Şubat başına denk geliyor..senin ilk işe 40 a kadar bekler o zmn
hastanede hicbir bebek yikanmaz ama sadece silinirCanım.biz de öyle sanıyorduk ilk bebekte göbek düşmesini beklemistik 10.gün kadar. Ama gerek.yokmus göbek bağı iyice kurulanırsa mikrop kapma sorunu olmuyor. Bebek yıkanınca rahatlıyor çünkü üzerindeki verniks tabakası faydalı ama bir kaç gün sonra gözeneklerini kapatıyor. Yine de doktorunuza sorarsınız tabii
vermeyebilir 37.haftada gün veriyorlar.Maşallah doktor bana haftasıyla uyumlu dedi 31 haftalıktı 1700 gramken şimdi 32+3 olduk ocak 15te gideceğiz nasipse 1 ay sonra gel dedi gün verir herhalde sezeryan için
subat 1 mi dedi off ben 27 ocak dicem 38+3 oluyor inş kabul eder.Benim 2. Sezeryan, Bi sıkıntı olmazsa 39u görelim hatta şubat 1 dedi ya
Bende pazartesiden beri bunun için hergün hastanedeydim kontrole gitmiştim tansiyonum 14/9 cıktı idrar da protein aradılar preaklamsi (yanlş yazmş olabilirm) süphesiyle 12/8 bile fazla görülüyomuş hamilelikte ama idrarda sorun çıkmadı 24 saatlik idrarda da aradılar normale yakın bi değer cıktıBenim bu aralar sorularım bitmiyor ama bir sorum daha var kızlar
32de kontrole gittiğimde doktorum tansiyonun nasıl gidiyor diye sormuştu. Ben öncesinde ara ara ölçüm yaptığımda 110-125/ 65-75 arasında ölçüm aldım son birkaç haftadır yapmadım dedim. Sonuçlar güzel ama arada kontrol etmeye devam et demişti. Dün akşamdan beri ölçüm yapıyorum sonuçlar resimdeki gibi. Küçük 80 üzeri dediğini hatırlıyorum büyük için ne dedi hatırlayamıyorum.
Aranızda tansiyon problemi yaşayan varsa hekiminiz ne demişti değerler hakkında bilgilendirebilir misiniz?
38+2,3,4 gibi alırız dedi ama tam gün vermedivermeyebilir 37.haftada gün veriyorlar.
Haftasıyla uyumlu dediği için takılmadım çok sağlıklı olsunlar sağlıklı doğsunlar daBenm de 32 de 1870 di kilosu az die cok uzuluyodm insallah 34 de benm de 2400 fln olir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?