2021 Şubat Anneleri

Canm bi ara benm cok yuksekti gercekten

14 5
15 4 vs boyleydi cok sukur suan oyle degl ama hic ilac.kullanmadm

Temizleme pamuğu aldım o da pamukla aynı işi görür mü yoksa günlük kullanımdaki pamuklardan mı almak gerekir? Islak mendil de aldım. Hangisi ihtiyaç olur bilemedim Ben de sleepy aldım inşallah ben de sorun yaşamam doğal olduğu için özellikle tercih ediyorum.

Ben ıslak mendil de sleepy aldım içeriği temiz diye canım ama kimisi de pamuk kullanıyor ben çok pratik birisi olmadığım için sürekli pamukla yapamam diye ıslak mendil tercih ettim. Biraz sana bağlı hangisini kullanacağın.Temizleme pamuğu makyaj temizleme pamuğu gibi mi ? Günlük pamuk işini görür ıslatıp ıslatıp kullanabilirsin.

Biraz makyaj temizleme pamugina benziyor ama daha kullanışlı ıslanmaya karşı. Bence de ilk zamanlar ıslak mendil daha işe yarar hem ameliyatlı hemde o iş yorucu gibi

Ben de ıslak mendil alanlardanım, pamuk da aldım. Hangisi işimi görürse bebek bezini de paketli koydum çantama ameliyata gitmeden koyarım poşetin içine.

Biraz makyaj temizleme pamugina benziyor ama daha kullanışlı ıslanmaya karşı. Bence de ilk zamanlar ıslak mendil daha işe yarar hem ameliyatlı hemde o iş yorucu gibi
Aynen bende yapamadım ama yinede bavula koyucam biraz pamuk şimdi pandemi de var ya hemsirelerden bişey istemek istemiyorum:/oglumun hastanede burnu tikaliydi götürüp burnunu temizlemişlerdi şimdi yıne olursa diye serum fizyolojiyle aspirator de alsam diyorum ev tasicam oraya
Ben de ıslak mendil alanlardanım, pamuk da aldım. Hangisi işimi görürse bebek bezini de paketli koydum çantama ameliyata gitmeden koyarım poşetin içine.
En güzelini yapmışsın tam takim gitmek lazim Bende pamuk da koyucam orda isteyemem çarşaf falan da koyucam gerçi hastane temizdi ama virusten korkuyorum 0 risk olsun istiyorum .

Ah canım ya o ağrıyı geçen ay çekmiş biri olarak okurken bile ağrını hissettim desem yeridir ben de hiç bir çözüm bulamadım kendi kendine geçti. Sadece sürekli hindistan cevizi yağı sürdüm yumuşak tutmak adına. 1-2saate bir pamuğa yağı sürdüm orada beklettim hiç boş bırakmadım. Yumuşayınca içeri girebiliyor tekrar o zaman daha azalıyor. Bir aydır kayısı yiyorum yada kompostosunu sabah aç karna içiyorum yoksa anında tekrar hortluyor çok bitkisel şeyler yazıyor ama hiç biri gebelikte yapılabilecek şeyler değil. Sıcak suya da oturmamak gerekiyor gebeyken. Kaslarını gevşetiyor. Ben bi defa oturdum bilmiyordum. Bir şey olmadıAllahtan. İnşallah tez şifa bulursun. Acı baharatlı yemeyi azalttım bu arada.

Benimki nereye yatsam orayı itekliyor hiç memnun edemiyorum. Sırt üstü yatınca da çok ağrım oluyor iç organlarım ezilmiş gibi. Rahatsızlıktan değildir de hareketi oraya yöneldiği için çok hissediliyor.

Son düzenleme:
Canta hazırlayan arkadaşlarım bebeğe yedek kıyafet kaç koydunuz
Bi ilk verilcek olan birde +1 yeterli mi ben bu kadar koydum da sizi de merak ettim canta hazırlıkları mesajlarınızı okuyunca :)
Birde 10 bez yeterli mi çok şey götürmek istemiyorum ama eksikte kalmak istemiyorum

Ben 3 takım koydum bebek için. Kendime bir gecelik 2 pijama takımı, ki geceliği giyeceğimi pek sanmam. 1 numara bez fazla yer kaplamıyor daha bir aydan fazla var diye paketi açmak istemedim. Poşetleyip attım onu da çantama.

Ben 4 tane koydum canım yedekten de sıfır kollu body üst alt takim koyucam oğlum kusan bebek değildi 3 takım yetti ama bu nasıl olucak bilmiyorum fazladan olsun dedim eve gidip gelmek zor olur. Bez de 20 tane koydum ilk zamanlar çok fazla bez gidiyor

Kendime bende iki pijama takımı koydum gecelik konusunda bende kararsızım ki almadım bile daha :)

Ben 3 takım koydum biri doğum sonrası biri hastane çıkışına bir de yedek. Tabi normal doğum ve bir gece kalınmaya göre. 2 gece kalınacaksa bence bir yedek daha koyulabilir. Ben de paketin tamamını koydum bez olarak 40lık. Her kıyafetine bir tane koyucam çantaya yerleştirirken. Kalanını da yanıma almayı düşünüyorum. Günde 8-10 tane kullanılıyor yazmıştı sanki bir arkadaş.

Bende bir takım eklesem mi acaba yada extra bi çanta yapıp arabaya mı koysam lazım olursa hemen getirirler

Şuan için normal ama değişir mi bilemiyorum. Evet ilk zamanlar günde 8-10gidiyomuş

Kendime bende iki pijama takımı koydum gecelik konusunda bende kararsızım ki almadım bile daha :)
Ben de böyleyim. Gecelik konusunda çok git gel yaşıyorum alsam mı almasam mı diye. Kayınvalidem eski usül bir gecelik göndermişti bana en kötü kan olursa atarsın hiç uğraşma diye. Ama geceliği ameliyat sonrası giymem diye düşünüyorum öncesi için de arada kaldım.

Benim de gelmedi hiç sütüm bu kötü birşey mi
Hayır canım süt gelmemesi sonradan gelmeyeceği anlamına gelmez. Benim de birinde gelmemişti göğsüm büyümemişti bile. Doğum sonrası süt geldi. Olumlu düşünelim emziricem,bebeğime bol bol süt vericem,insanın doğası bu benim neden olmasın ki deyin kendinize

Sezeryansa pijama takımının daha kullanışlı olduğunu okumuştum
Benim şimdilik normal değişmezse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…