Daha küçük ama senin oğlan sanırım. Hamdolsun şimdilik iyiyimInşallah erken bırakır bizimki de daha hiç işaret yok bakalim :/
Tansiyonların nasıl gidiyor ?
Canm bi ara benm cok yuksekti gercektenDün mesajını kaçırmış M Msspinkie canım kusuruma bakma ama dediğiniz gibi büyük 130 küsurlar ve küçük 80-90 arası çıkınca doktorum 0 tuz ile bir hafta takip edelim dedi.
Şimdi de düşününce herşeyde tuz var yaa öteki türlü de şeker... Diyabet yok dikkat ediyorum ne yapacağım ben sürekli meyve yesen o bile zararlı sonuçtaSiz ne yaptınız o süreçte? Sanki I insaatci sende gestasyonel hipertansiyon vardı
Temizleme pamuğu aldım o da pamukla aynı işi görür mü yoksa günlük kullanımdaki pamuklardan mı almak gerekir? Islak mendil de aldım. Hangisi ihtiyaç olur bilemedimNe güzel bizim daha ona çok var bide erkek daha gec söylüyormuşhayırlı haberlerle gelirsin inşallah canim bizede haber verirsin
Hepsine 1 tane koydum bide ayrı bi poşet yaptım onada 20 tane bez pisik kremi koydum bide pamuk koyucam
Hangi bezle baslarsan genel de öyle gidiyor oglumda sleepy kullandim bunda da onunla başlıyorum bakalim insallah sorun yaşamamilk aylar çabuk büyüyorlar o yüzden 1 numara çok gitmiyor
Çok iyi sevindim senin adınaCanm bi ara benm cok yuksekti gercekten
14 5
15 4 vs boyleydi cok sukur suan oyle degl ama hic ilac.kullanmadm
Ben ıslak mendil de sleepy aldım içeriği temiz diye canım ama kimisi de pamuk kullanıyor ben çok pratik birisi olmadığım için sürekli pamukla yapamam diye ıslak mendil tercih ettim. Biraz sana bağlı hangisini kullanacağın.Temizleme pamuğu makyaj temizleme pamuğu gibi mi ? Günlük pamuk işini görür ıslatıp ıslatıp kullanabilirsin.Temizleme pamuğu aldım o da pamukla aynı işi görür mü yoksa günlük kullanımdaki pamuklardan mı almak gerekir? Islak mendil de aldım. Hangisi ihtiyaç olur bilemedimBen de sleepy aldım inşallah ben de sorun yaşamam doğal olduğu için özellikle tercih ediyorum.
Biraz makyaj temizleme pamugina benziyor ama daha kullanışlı ıslanmaya karşı. Bence de ilk zamanlar ıslak mendil daha işe yarar hem ameliyatlı hemde o iş yorucu gibiBen ıslak mendil de sleepy aldım içeriği temiz diye canım ama kimisi de pamuk kullanıyor ben çok pratik birisi olmadığım için sürekli pamukla yapamam diye ıslak mendil tercih ettim. Biraz sana bağlı hangisini kullanacağın.Temizleme pamuğu makyaj temizleme pamuğu gibi mi ? Günlük pamuk işini görür ıslatıp ıslatıp kullanabilirsin.
Ben de ıslak mendil alanlardanım, pamuk da aldım. Hangisi işimi görürseBen ıslak mendil de sleepy aldım içeriği temiz diye canım ama kimisi de pamuk kullanıyor ben çok pratik birisi olmadığım için sürekli pamukla yapamam diye ıslak mendil tercih ettim. Biraz sana bağlı hangisini kullanacağın.Temizleme pamuğu makyaj temizleme pamuğu gibi mi ? Günlük pamuk işini görür ıslatıp ıslatıp kullanabilirsin.
Aynen bende yapamadım ama yinede bavula koyucam biraz pamuk şimdi pandemi de var ya hemsirelerden bişey istemek istemiyorum:/oglumun hastanede burnu tikaliydi götürüp burnunu temizlemişlerdi şimdi yıne olursa diye serum fizyolojiyle aspirator de alsam diyorum ev tasicam orayaBiraz makyaj temizleme pamugina benziyor ama daha kullanışlı ıslanmaya karşı. Bence de ilk zamanlar ıslak mendil daha işe yarar hem ameliyatlı hemde o iş yorucu gibi
En güzelini yapmışsın tam takim gitmek lazimBen de ıslak mendil alanlardanım, pamuk da aldım. Hangisi işimi görürsebebek bezini de paketli koydum çantama ameliyata gitmeden koyarım poşetin içine.
Ah canım ya o ağrıyı geçen ay çekmiş biri olarak okurken bile ağrını hissettim desem yeridirKızlar iyi geceler ya benim bi sorum olacak... Ya bende hemoroid oluşmuştu ama bir-kac gündür çok rahattım sönmüş ve hic yokmuş gibiydi seviniyordum... ama bugün nedense birden bire kocaman oluverdi hic buyumedigi dereceye ulaştı ağrıdan kıvranıyorum... sıcak suya da oturdum yağlar kremler de sürdüm ama hala geçmedi gittikçe büyüyor ilginç bir şekilde...kabızlık da yok halbuki... ne yapayım bilemedim çok zordayım bana yardımcı olabilecek var mı? Ne rahatlatır beni yaa.. birde birkaç gündür yeni takviye ilaç a başlattı dr o mu yaptı.. ilaç b12 plus
Benimki nereye yatsam orayı itekliyorTecrübeli anneler bir şey soracağım.
Ben sola yatmak iyidir diye hep sola yatmaya çalışıyorum ama bebeğim hep sola dönünce ayaklarıyla itekliyor,vuruyor,bazen hızlı hızlı da yapıyor.
Acaba rahatsız mı oluyor çok endişe ediyorum
Ben 3 takım koydum bebek için. Kendime bir gecelik 2 pijama takımı, ki geceliği giyeceğimi pek sanmam. 1 numara bez fazla yer kaplamıyor daha bir aydan fazla var diye paketi açmak istemedim. Poşetleyip attım onu da çantama.Canta hazırlayan arkadaşlarım bebeğe yedek kıyafet kaç koydunuz
Bi ilk verilcek olan birde +1 yeterli mi ben bu kadar koydum da sizi de merak ettim canta hazırlıkları mesajlarınızı okuyunca :)
Birde 10 bez yeterli mi çok şey götürmek istemiyorum ama eksikte kalmak istemiyorum
Ben 4 tane koydum canım yedekten de sıfır kollu body üst alt takim koyucam oğlum kusan bebek değildi 3 takım yetti ama bu nasıl olucak bilmiyorum fazladan olsun dedim eve gidip gelmek zor olur. Bez de 20 tane koydum ilk zamanlar çok fazla bez gidiyorCanta hazırlayan arkadaşlarım bebeğe yedek kıyafet kaç koydunuz
Bi ilk verilcek olan birde +1 yeterli mi ben bu kadar koydum da sizi de merak ettim canta hazırlıkları mesajlarınızı okuyunca :)
Birde 10 bez yeterli mi çok şey götürmek istemiyorum ama eksikte kalmak istemiyorum
Kendime bende iki pijama takımı koydum gecelik konusunda bende kararsızım ki almadım bile daha :)Ben 3 takım koydum bebek için. Kendime bir gecelik 2 pijama takımı, ki geceliği giyeceğimi pek sanmam. 1 numara bez fazla yer kaplamıyor daha bir aydan fazla var diye paketi açmak istemedim. Poşetleyip attım onu da çantama.
Ben 3 takım koydum biri doğum sonrası biri hastane çıkışına bir de yedek. Tabi normal doğum ve bir gece kalınmaya göre. 2 gece kalınacaksa bence bir yedek daha koyulabilir. Ben de paketin tamamını koydum bez olarak 40lık. Her kıyafetine bir tane koyucam çantaya yerleştirirken. Kalanını da yanıma almayı düşünüyorum. Günde 8-10 tane kullanılıyor yazmıştı sanki bir arkadaş.Canta hazırlayan arkadaşlarım bebeğe yedek kıyafet kaç koydunuz
Bende bir takım eklesem mi acaba yada extra bi çanta yapıp arabaya mı koysam lazım olursa hemen getirirlerBen 4 tane koydum canım yedekten de sıfır kollu body üst alt takim koyucam oğlum kusan bebek değildi 3 takım yetti ama bu nasıl olucak bilmiyorum fazladan olsun dedim eve gidip gelmek zor olur. Bez de 20 tane koydum ilk zamanlar çok fazla bez gidiyor
Şuan için normal ama değişir mi bilemiyorum. Evet ilk zamanlar günde 8-10gidiyomuşBen 3 takım koydum biri doğum sonrası biri hastane çıkışına bir de yedek. Tabi normal doğum ve bir gece kalınmaya göre. 2 gece kalınacaksa bence bir yedek daha koyulabilir. Ben de paketin tamamını koydum bez olarak 40lık. Her kıyafetine bir tane koyucam çantaya yerleştirirken. Kalanını da yanıma almayı düşünüyorum. Günde 8-10 tane kullanılıyor yazmıştı sanki bir arkadaş.
Ben de böyleyim. Gecelik konusunda çok git gel yaşıyorum alsam mı almasam mı diye. Kayınvalidem eski usül bir gecelik göndermişti bana en kötü kan olursa atarsın hiç uğraşma diye. Ama geceliği ameliyat sonrası giymem diye düşünüyorum öncesi için de arada kaldım.Kendime bende iki pijama takımı koydum gecelik konusunda bende kararsızım ki almadım bile daha :)
Hayır canım süt gelmemesi sonradan gelmeyeceği anlamına gelmez. Benim de birinde gelmemişti göğsüm büyümemişti bile. Doğum sonrası süt geldi. Olumlu düşünelim emziricem,bebeğime bol bol süt vericem,insanın doğası bu benim neden olmasın ki deyin kendinizeBenim de gelmedi hiç sütüm bu kötü birşey mi
Sezeryansa pijama takımının daha kullanışlı olduğunu okumuştumBen de böyleyim. Gecelik konusunda çok git gel yaşıyorum alsam mı almasam mı diye. Kayınvalidem eski usül bir gecelik göndermişti bana en kötü kan olursa atarsın hiç uğraşma diye. Ama geceliği ameliyat sonrası giymem diye düşünüyorum öncesi için de arada kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?