2021 Şubat Anneleri

Nuran Hanım sağa yatmanın sakıncası olmadığını söyledi. Solda beslenmesi daha rahat oluyormuş ama ben sağda daha rahat ediyorum.

Bence doktorun karıştırmış canım o haftalarda 2100 çok bile ben 32 lerde bile 2000 olani forumda az gördüm hepsi de gayet normal ultrason aleti farklıysa ondan da farkli çıkmış olabilir

Bence doktorun karıştırmış canım o haftalarda 2100 çok bile ben 32 lerde bile 2000 kg olani forumda az gördüm hepsi de gayet normal ultrason aleti farklıysa ondan da farkli çıkmış olabilir
Evet aletle alakalı olabilir ....belki fazla gösterim yarım kilo az veriyordur

Canım ben de anlamadım 28. Haftada nasıl 2100 kg ya zayıf dedi?? Bence sen yanlış anlamışsın. Çünkü 2100 den 2500 e sadece 400 gr mi aldı 6 haftada?

Ben nette karşılaştığım bir yorumda Nuran Hanım için ameliyathanede telefonuyla çektiği fotoğrafları bana gönderdikten sonra tesettürlü olduğum için hemen sildi yazıyordu. Demekki ebelere çektiriyor diye düşündüm ben.

Sen naptın canım muayene nasıl geçti ?

Evet aletle alakalı olabilir ....belki fazla gösterim yarım kilo az veriyordur
F fatosayk Yani muhtemelen yoksa en hızlı kilo aldıkları dönemler bu aralar ve 4 haftada 400 gr için iyi kilo almış demezdi. Benim oğlum 28. Haftada 1200gr 32. Haftada 1750grdı ki kilosu hep 1 hafta geride ultrason sonucuna göre
Neyse ama şimdi kilosuna maşallah sağlıkla gelsin

Benim de gelmedi hiç sütüm bu kötü birşey mi

Sen de 36+0 da git doktora karşılaşırız Ben normal istiyorum ama normal için de 39 a kalmasın çok zorlanırsın demişti. Ben bekleyebildiğim kadar bekleme yanlısıyım ama korkuyorum bu haftalarda uyku haram ağrı gırla. O haftaları nasıl atlatıcam diye

Ben 31 de boyleysem sizleri düşünemiyorum .... Rabbim yardım etsin hele şu erkek bebek geç alınır lafı iyice gözümü korkuttu 37 falan alınır sanıyordum ... Bakalım doktor ne diyecek pazartesi

Yalnız o kadar çok yorum birikmişki dün geceden beri bakmayınca oku oku bitiremedim son yazılar da paso bana ait

Ben 31 de boyleysem sizleri düşünemiyorum .... Rabbim yardım etsin hele şu erkek bebek geç alınır lafı iyice gözümü korkuttu 37 falan alınır sanıyordum ... Bakalım doktor ne diyecek pazartesi
Geçer diyemicem uyku iyice zorlaşıyor. Oturduğun yerden kalkarken bile kasıkların tutuluyor ağrıdan çömelesin geliyor yere. Ama doğumdan sonra inşallah hepsi geçecek. Çocuklarımız sağlıklı olsun da
Benim de erkek ama bana 37-38 gibi doğurabilirsen çok rahat edersin dedi hiç geç doğar falan demedi ve normal düşünüyorum.

Bence doktorun karıştırmış canım o haftalarda 2100 çok bile ben 32 lerde bile 2000 olani forumda az gördüm hepsi de gayet normal ultrason aleti farklıysa ondan da farkli çıkmış olabi

Bence doktorun karıştırmış canım o haftalarda 2100 çok bile ben 32 lerde bile 2000 olani forumda az gördüm hepsi de gayet normal ultrason aleti farklıysa ondan da farkli çıkmış olabilir
Kızlar çok özür dilerim 1200 yazıcağıma 2100 yazmışım .28 haftalıkken 1200 grama zayıf demişti.kusura bakmayın yanlışyazmışım.ama netten baktığımda o haftalarda normal sınırlarda gözüküyordu

Aynı gün bile olabilir bizim

Vallaha sevindim eğer kilosu iyiyse inşallah bende öyle olurum çünkü sezeryanla olacak benim

bende 38+0 da alınırsa tarih 21.01.21 olur diyordum fakat doktorum kız bebek olsaydı olurdu fakat erkek bebekler biraz 38 haftayı geçmesi gerek dedi
Aynı şeyi ben de duydum kıza göre yavaş kilo alıyorlar o yüzden 39u bekleriz dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…