2021 Şubat Anneleri

Benim de hastane çantam bitti. Sadece havluyla kolonya eklicem.
Kendime 3 pijama takımı, çorap,atlet,emzirme sütyeni,lohusa kilodu,göğüs pedi,kremi,depend bezi.
Bebeğe 4 takım. İkisi hastane çıkışı. Biri pijama takımı. Diğeri de tulum. Ayrıca fazladan zıbın,iki alt pijama. Battaniyeleri, bezleri, pişik kremi vs koydum.

Arkadaşım bir de bunları nasıl hangi anda vereceğini kullanacağını liste yapıp boyunlarına asmak lazım hayır bir de kulak vermeyip,sen söylemedin ki derler

Hastane sıcak oluyor ama çıkış yapılacağı için her türlü lazım olabilir diye koymaktan yanayım. Zaten kafası karışık biriyim elimin altında olsun da kullanmasam bile rahat olayım diyorum.

Benim kendi ördüğüm pufidik bi tulum var ince battaniye yada müslinle kundak yapıp onun içine koyucam o yüzden altına pijama koymadım cok sıcak olur bu seferde diye. Bozulursa diye daha hurma koyamadım unutmazsam koyucam bende. Yemeğe başladınız mı hurma ?

Yanıma fazla fazla alıyorum ama tek kat giydiririm herhalde battaniyeye sarılı olur zaten bide sicak olur evler desen o da sıcak olur . Extra çorap giydirmeyi düşünüyorum bende.

Hurma mevzusunu ben de merak ediyorum. Ne zaman yemeye başlamalıyız?

2 hafta once bende de aynisi oldu, doktora mesaj attim. Bi fitil ve krem soyledi aldik hemen, cok sukur cok rahatlatti

Hastane sıcak oluyor ama çıkış yapılacağı için her türlü lazım olabilir diye koymaktan yanayım. Zaten kafası karışık biriyim elimin altında olsun da kullanmasam bile rahat olayım diyorum.
Eylülde hastanede iki kat giydirmişlerdi, bende cok kararsız ikilemde kalan biriyim ya

Yedek alın ama dediğiniz gibi yeterli olur bencede, bozulmaz ama evde hazır durduktan sonre iki dakika koyulur çantaya

Yanıma fazla fazla alıyorum ama tek kat giydiririm herhalde battaniyeye sarılı olur zaten bide sicak olur evler desen o da sıcak olur . Extra çorap giydirmeyi düşünüyorum bende.
Eylülde iki kat giydirmişti hastane ondan dolayı bundada iki kat hazırlıklı olayım, bende kundak aldım yanımada alacağım

Bende isterim.gelsin ya zaten bende görmek isterim dayanamam sanırım

Aynen doktorumuz cok anlayışlı sagolsun hayir diyecegini sanmıyorum

Olabilir cnm o şekilde yazmislarsa güzel düşünmusndoktorda herkes dusunmez

H heyecanli_anneee S SkyAsteR gittim.kizlar malesef çok kötü gecti

Suyum malesef baya az bebegin kafasi kanalda ekstra gelisimi geri zaten bugün müşahedeye yatirdi nuran hoca
2 litre serum
1 tane iğne erken dogumh engellemek icin
20 dakika arayla 3 tane hap kan akisini duzenlemek icin
Nst
Bunlar yapıldı hastahane de 10:30 daydi randevum hastahaneden 16:30 da çıktık

Suan suyunun en bol oldugu hafta bu haftalar da cok rahat ultrasonda bebege bakilir.ama.seninkine bakamiyoruz 2 hafta daha icerde kalmasi lazimserum etki eder 1-2 cm de olsa suyuna dedi bebegin hareketlerini hissetmediginde 1 bardak portakal suyu iç sessiz bir odaya gec 2 saatte 6 hareket hissetmezsen saat kac olursa olsun gel beni ararlar gelirim dedi ( bu bilgiyi yazdim ki bazen hareketsiz felan deniyor tedirgin oluyoruz ya hep sizde uygulayabilir siniz)
4-5 gun sonra tekrar çağırdı esim izin alamazsa haftaya gidicem
Kasilmalarim cok diye gunde 2 magnezyum harici bir ilac daha verdi onuda icicem.

30+3 teyiz
28+0 uyumlu 1200 gram
Suankiler durum bu malesef.

Teyzem yok halam yok ztn benim.2 kız kuzenim var onlarda ş.dışında çocuklu çocuklu insanlar. Tek çocuğum zaten. E pandemiden dolayı evine corona girmeyen kalmadı. Arkadşlarım desen çalışanları yine evime alamam hem de onlar tecrübesiz, çalışmayan arkadaşlarım da çocuklu gelemezler. E işk çocuğım ben tecrübesiz ve ameliyatlı eşim leyla hemşire fln ayarlamayı bile düşündük ama yine izole/taşıyıcı olup olmadığını bilemeyiz diye vazgeçtik
Ay yok cnm ne gözyaşları döktüm,odun ya anlamıyor.
Benim de annem dizden ameliyat oldu 2 aydır yatıyo eşim de annen baksın diye buraya taşındık annen yok ortada diyo valla geldi mi tüm aksilikler üst üste geliyor. Neden ihtar aldın işe gidiyor musun hala
Annene de acil şifalar diliyorumo nasıl bir bencilce bir yorum ya? Bu erkekleri gerçekten anlamıyorum.
1.5 aydır işyerimle uğraşıyorum yazmıştım burda da aslında. Hamileyim diye mobbing uyguladılar en son psikolojimi bozdular diyer rapor aldım bir döndüm odamı masamı boşaltmışlar,istifa et tazminatını al. çıkarma yasağından dolayı bir şey yapamadılar bende raporlarla izinlerle 32.haftama zor geldim. Yıllık iznmi kendileri onayladılar. Şimdi de izinde olduğum tarihlerde devamsızlık yaptığımı iddaa ederek ihtar çekmişler.şimdi pazartesi notere gidip cevap vereceğim maillerle. Yoksa geçmişe dönüp çıkışımı verecekler.dava süreci başlayacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…