Arkadaşım bir de bunları nasıl hangi anda vereceğini kullanacağını liste yapıp boyunlarına asmak lazımEvet gözlerinin önlerini görmüyolar hele paniklerse yetiştirmem lazım diye herşeyi birbirine katar gelirilk verilcek olarak bebek kiyafetlerini hazırladım belki 10 kere gösterdim ayrı bir torbaya bile koydum diğer herşeyi buzdolabı boşetlerine koydum.ayırt etsin diye birde yeşil torba yani hala hangisiydi diyo arada cantann yanına gidip
Hastane sıcak oluyor ama çıkış yapılacağı için her türlü lazım olabilir diye koymaktan yanayım. Zaten kafası karışık biriyim elimin altında olsun da kullanmasam bile rahat olayım diyorum.Arkadaşlar bu takım kıyafetlerin icine ayaklı ayaksız pijama koydunuz mu yenidoğan oldukları için üşürler kendimizden bir kat fazla giydirmemiz lazım, bez günde rahat 10 tane gidiyor, birde kendiniz için hurma kayısı incir ayarlayın isterseniz
Evet yaArkadaşım bir de bunları nasıl hangi anda vereceğini kullanacağını liste yapıp boyunlarına asmak lazımhayır bir de kulak vermeyip,sen söylemedin ki derler
Benim kendi ördüğüm pufidik bi tulum var ince battaniye yada müslinle kundak yapıp onun içine koyucam o yüzden altına pijama koymadım cok sıcak olur bu seferde diye. Bozulursa diye daha hurma koyamadım unutmazsam koyucam bende. Yemeğe başladınız mı hurma ?Arkadaşlar bu takım kıyafetlerin icine ayaklı ayaksız pijama koydunuz mu yenidoğan oldukları için üşürler kendimizden bir kat fazla giydirmemiz lazım, bez günde rahat 10 tane gidiyor, birde kendiniz için hurma kayısı incir ayarlayın isterseniz
Yanıma fazla fazla alıyorum ama tek kat giydiririm herhalde battaniyeye sarılı olur zaten bide sicak olur evler desen o da sıcak olur . Extra çorap giydirmeyi düşünüyorum bende.Arkadaşlar bu takım kıyafetlerin icine ayaklı ayaksız pijama koydunuz mu yenidoğan oldukları için üşürler kendimizden bir kat fazla giydirmemiz lazım, bez günde rahat 10 tane gidiyor, birde kendiniz için hurma kayısı incir ayarlayın isterseniz
Kare olandan aldım ben de. Baby&me galiba markası ebebeğin ürünü.Kare pamuk tercih etsen daha iyi olur canım. Normal pamuk parçacıkları bebeklerin pipi ucunda tıkanıp enfeksiyon yapabilir diye biliyorum bir araştır istersen yanıltmayım.
Hurma mevzusunu ben de merak ediyorum. Ne zaman yemeye başlamalıyız?Benim kendi ördüğüm pufidik bi tulum var ince battaniye yada müslinle kundak yapıp onun içine koyucam o yüzden altına pijama koymadım cok sıcak olur bu seferde diye. Bozulursa diye daha hurma koyamadım unutmazsam koyucam bende. Yemeğe başladınız mı hurma ?
2 hafta once bende de aynisi oldu, doktora mesaj attim. Bi fitil ve krem soyledi aldik hemen, cok sukur cok rahatlattiKızlar iyi geceler ya benim bi sorum olacak... Ya bende hemoroid oluşmuştu ama bir-kac gündür çok rahattım sönmüş ve hic yokmuş gibiydi seviniyordum... ama bugün nedense birden bire kocaman oluverdi hic buyumedigi dereceye ulaştı ağrıdan kıvranıyorum... sıcak suya da oturdum yağlar kremler de sürdüm ama hala geçmedi gittikçe büyüyor ilginç bir şekilde...kabızlık da yok halbuki... ne yapayım bilemedim çok zordayım bana yardımcı olabilecek var mı? Ne rahatlatır beni yaa.. birde birkaç gündür yeni takviye ilaç a başlattı dr o mu yaptı.. ilaç b12 plus
Kaan kocatepeydi sanırım bugün dinledim g0nde 2-3 yiyebilirsiniz abartmadan diyodu hafta söylemedi dikkatimden kaçmadıysa. bende başlamayı düşünüyorumHurma mevzusunu ben de merak ediyorum. Ne zaman yemeye başlamalıyız
2 ve sonraki normal doğumlar için (daha hızlı olmasından dolayı) 37 38 iyidir. İlk doğumlarda biraz daha zamana ihtiyaç var. Ben olsam 35 bittikten sonra yemeye başlardım. Yürüyüşler de aynı şekildeHurma mevzusunu ben de merak ediyorum. Ne zaman yemeye başlamalıyız?
Eylülde hastanede iki kat giydirmişlerdi, bende cok kararsız ikilemde kalan biriyim yaHastane sıcak oluyor ama çıkış yapılacağı için her türlü lazım olabilir diye koymaktan yanayım. Zaten kafası karışık biriyim elimin altında olsun da kullanmasam bile rahat olayım diyorum.
Yedek alın ama dediğiniz gibi yeterli olur bencede, bozulmaz ama evde hazır durduktan sonre iki dakika koyulur çantayaBenim kendi ördüğüm pufidik bi tulum var ince battaniye yada müslinle kundak yapıp onun içine koyucam o yüzden altına pijama koymadım cok sıcak olur bu seferde diye. Bozulursa diye daha hurma koyamadım unutmazsam koyucam bende. Yemeğe başladınız mı hurma ?
Eylülde iki kat giydirmişti hastane ondan dolayı bundada iki kat hazırlıklı olayım, bende kundak aldım yanımada alacağımYanıma fazla fazla alıyorum ama tek kat giydiririm herhalde battaniyeye sarılı olur zaten bide sicak olur evler desen o da sıcak olur . Extra çorap giydirmeyi düşünüyorum bende.
Bi yedek alırım yer tutmuyo bebek kıyafetleri zaten. O kadar ütüleyip koydum cantada kıyafetlerini hepsi kırışmış neyseki temizler diye içim rahatYedek alın ama dediğiniz gibi yeterli olur bencede, bozulmaz ama evde hazır durduktan sonre iki dakika koyulur çantaya
Acaba hasteneye alırlar mı cocuklarımızı bebeği görmelerine müsade ederler mi hiç bilmiyorum. Kontrollerimde bir danışayım . Aslında beni öyle görmesini istemem ama kardeşini karşılamasınıda isterim . Benimki de cok düşkün bes yasında ama kucagımdan inmiyor. Cok üzülüyorum en önemli dönemini anaokula hic gidemeden ilkokula baslayacak. Ben ilkokul öğretmeniyim ve anaokula gitmeyen öğrenci malesef cokbelli oluyor. Hayırlısı artık. Ben bir an önce sezeryan olayım ve o ilk on gün atlatılsın istiyorum. Sonrası Allah Kerim .öyle bir içgüdü ki İlkkez anne olacaklar bile hep anneymş gibi nasıl da iyi anne olacak.
En azından bekliceğim zamani bilirim böyle ocak sonu mu şubat başı mı hep tarih uzuyor gibi geliyor
Hiç sormadım canım ama nuran hanım geçen resim koymuştu anne epidural olmuş herhalde rica edilirse bence birkaç kere çekebilirler.
Ben nette karşılaştığım bir yorumda Nuran Hanım için ameliyathanede telefonuyla çektiği fotoğrafları bana gönderdikten sonra tesettürlü olduğum için hemen sildi yazıyordu. Demekki ebelere çektiriyor diye düşündüm ben.
Teyzem yok halam yok ztn benim.2 kız kuzenim var onlarda ş.dışında çocuklu çocuklu insanlar. Tek çocuğum zaten. E pandemiden dolayı evine corona girmeyen kalmadı. Arkadşlarım desen çalışanları yine evime alamam hem de onlar tecrübesiz, çalışmayan arkadaşlarım da çocuklu gelemezler. E işk çocuğım ben tecrübesiz ve ameliyatlı eşim leylaSamimi bir akraba teyze hala kuzen vs kimsen yok muİnşallah annen baban iyileşecek iyi düşünelim biz de dua ediyoruz hem ama her ihtimale karşı birinin yanında kalacağını bilmek seni rahatlatır inşallah ayarlayabilirsin. Eşin anlayışlı olması ne kadar önemli bu hassas dönemlerde. Acaba açık açık söylesen belki biraz gözyaşıyla acıtasyon yapsan seni anlama ihtimali olur mu?
İşyerin niye ihtarname çekti?
Annene de acil şifalar diliyorumBenim de annem dizden ameliyat oldu 2 aydır yatıyo eşim de annen baksın diye buraya taşındık annen yok ortada diyo valla geldi mi tüm aksilikler üst üste geliyor. Neden ihtar aldın işe gidiyor musun hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?