Çok geçmiş olsun canım inşallah ilaçlar etki eder bebeğin biraz daha içeride kalır sende bol bol su iç bide havuc suyu için su artırıcı özelliği var diyorlardı bi araştır ondan iç. Olabildiğince de dinlen canım birilerini çağır oğluna baksınlar kasılma uzandıkça hafifliyor geçici bir dönem yardımcı olsunlar sana. İlaç nidicart yada adalat mı canım ilk hamilelikte bende nidicart kullanmıştım baya etkisi oluyor inşallah doğumu geciktirir. Kendini de üzme moralini yüksek tut ne güzel kontrol altındasın Allahın izniyle hic bişey olmaz bol bol dua et ❤
Esrasvn çokmgeçmiş olsun.inşallah biraz daha bekler kuzun da sağlıklı doğar Allah ın izniyle.bugün bol dua edeceğim inşallah.rabbim herkesin bebeğini sağ sağlim kucağına almak nasip edrr inşallah.havuç suyu denedin mi? Amniyon sıvısını artırıyor deniliyor
Ah canım Rabbim yardımcınn olsun, sen güçlü birisin ve de bilinçli, hala bizleri de düşünüyorsun maşallah... Kuzunj melekler sarıp sarmalasın, Rabbim korusun, vaktiyle kucağına almayı nasip eylesin. Kimse yok diyordun, inşallah Hızır olur yetişir biri sana, bebeğinle ilgilense güzel olur...
Cnm çok geçmiş olsun. Stres yapma kendini toplar. Sen muz badem ceviz havuç suyu tüket bol bol. Ayrıca. İçine sinmediyse mutlaka bir doktora daha görün derim. Birinin görmediğini biri görür, birinin söylemediğini biri söyler. Ben artık dr'lara da güvenmiyorum. O yüzden sana da tavsiye ederim. Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah hepimiz
Esrasvn geçmiş olsun canım sıkma canını bizim bı akrabanın da iki hafta geriden geliyordu o da bebek minyondur bı sıkıntı yoktur su azlığı herkeste oluyor hemen hemen o da coraspin başlatmıştı Dr bı yakınıma bı ark öyleydi sonrasında düzeldi sıkma canını sakin
Geçmiş olsun canım. Suyun kaç cm miş acaba? Hemen havuç içmeye başla sabah aç karnına yatarken birde birer bardak. Ayrıca 2-3 tane de sulu armut ye bunlar suyu artıran şeyler. Tabi 3-3,5 TL de su içmen lazım. Bunlara dikkat et.
Ben hep yiyorum hamilelik öncesinde de yerdim günde 2 tane ara öğünlerde ceviz badem vs ile beraber en sevdiğim ara öğün :)Kaan kocatepeydi sanırım bugün dinledim g0nde 2-3 yiyebilirsiniz abartmadan diyodu hafta söylemedi dikkatimden kaçmadıysa. bende başlamayı düşünüyorum
Mesajlarını okudum canım inşallah ilaçlarla beraber yediklerin de şifa olur ben senin için dua edeceğim ama sen kendine daha çok etKızlar hepinize teşekkür ederim teker teker msjlara cevap vermeye calistim Umarim saglikla kucagimiza aliriz hepimiz ilk oglumdada aynı sıkıntıları yasadim malesef o yüzden gözüm korkuyor süreç cok zor oluyor dogum sonrasında ama canlari sağolsun gerisi önemli degil insallah en azindan 34+0 a kadar icerde tutabiliriz dualariniza bizi de dahil ederseniz cok mutlu olurum Rabbim onlari bize bağışlasın
Şu azlığının sebeplerinden biri de kan pıhtılaşmasi diye biliyorum canım öyle okumuştum kan sulandirici iğne falan kullan diyen oldu mi hicBenim ilk dogumumda bu sebeple prematüre dogdu cnm suyum bitti bebek hareketsiz kalinc apar topar sezeryana alinmistim gecmis hikayem olmasa belki endiselenmem ama ayni seyleri bi daha yaşamak beni korkutuyor umarim düzelir.
Cm soylemedi cnm perinatolojiye gidicem muhtemelen o söyler ama ilkinden tecrubeli oldugum icin ben bike anladim ultrasonda bebegin alani kalmamıştı nerdeyse. Evet cnm su 2 haftayı baya duzenli destekli geciricem belki bir 2 hafta daha sansim olursa 34 gibi dogsa yine daha ele avuca gelir.
Senin bir gün olsa dahi gitmediğin günün oldu mu ki neye istinaden ihtar çekmişler? Sen de karşı ihtarnameyi çekmeyi geciktirme sakın. Onların süresi var herhalde yoksa kabul etmiş gibi oluyor.2 nizie de teşekkür edeeim canlarım.Bunsadece özetin özeti tabi neler neler yaptılar. Allaha havale ettim doğumdam sonra giderim tazminatımı alır çıkarım diyordum. Ama illa davalık olalım diyorlar. Bana ve bebeğime yaşattıkları cabası zaten. Yatacak yerleri yok 40günlük rapor hakkımı kullandım heyet almaya uğraştım ama pandemiden Dolayı alamadım. Dr'lar eskisi gibi rahat veremiyorlar herkes rapor almaya çalıştığı için mecbur yıllık iznimi talep ettim covidi de vurguladım ki ben görevim gereği fabrikada ki tüm coronalılarla uğraşıyordum hamile halimle zaten ertrsi gün kabul etmelerine şaşırmıştım. Şüphelenmedim değil yani.şirket mailiyle yönetimin onayına istinaden uygundr yazdılar. Bir de dr'um 3 gün çnce beremem yaptı 32.hagya raporumu başka dr dan aldım fln onlar ayrı olay.İhtarı ayın 9 unda çekmişler ama yeni geldi. Hala avukat araştırıyorum çoğunluk bir şey olmaz elinde mail var diyor ama şu halimle bunlarla uğraşacak halim yok cidden. Allah onları bildiği gibi yapsın
Mesajlarını okudum canım inşallah ilaçlarla beraber yediklerin de şifa olur ben senin için dua edeceğim ama sen kendine daha çok eterken doğum öykün olduğunu hatırlıyordum, aslında sen daha iyi biliyorsun neler yapacağını.
Şu 34 leri hepimiz görsek de bir sonraki level’e geçsek hızlıca stressiz
Şu azlığının sebeplerinden biri de kan pıhtılaşmasi diye biliyorum canım öyle okumuştum kan sulandirici iğne falan kullan diyen oldu mi hic
Geçmiş olsun canım çok üzüldüm inşallah sağlıklı bir şekilde zamanında alırsın yavrunu kucağına dikkat et yormamaya çalış kendini dualarım seninle Allah yardımcın olsun inşallah@heyecanli_anneee @NaniSBereN gittim.kizlar malesef çok kötü gecti
Suyum malesef baya az bebegin kafasi kanalda ekstra gelisimi geri zaten bugün müşahedeye yatirdi nuran hoca
2 litre serum
1 tane iğne erken dogumh engellemek icin
20 dakika arayla 3 tane hap kan akisini duzenlemek icin
Nst
Bunlar yapıldı hastahane de 10:30 daydi randevum hastahaneden 16:30 da çıktık
Suan suyunun en bol oldugu hafta bu haftalar da cok rahat ultrasonda bebege bakilir.ama.seninkine bakamiyoruz 2 hafta daha icerde kalmasi lazimserum etki eder 1-2 cm de olsa suyuna dedi bebegin hareketlerini hissetmediginde 1 bardak portakal suyu iç sessiz bir odaya gec 2 saatte 6 hareket hissetmezsen saat kac olursa olsun gel beni ararlar gelirim dedi ( bu bilgiyi yazdim ki bazen hareketsiz felan deniyor tedirgin oluyoruz ya hep sizde uygulayabilir siniz)
4-5 gun sonra tekrar çağırdı esim izin alamazsa haftaya gidicem
Kasilmalarim cok diye gunde 2 magnezyum harici bir ilac daha verdi onuda icicem.
30+3 teyiz
28+0 uyumlu 1200 gram
Suankiler durum bu malesef.
Olabilir canım o zmn normaldir eğer bu da öyle olursa hakkında hayırlısı olsun ne kadar dursa kar senin icinSagol cnmAynen öyle 34 ten olsam hayirlisiyla bir oh cekicem insallah saglikla gelsinler
Bende sebep yok cnm yani ilk gebelik sonrasi da arastirildi dogum oncesi sonrası bu gebeligimdede bakıldı ne kan pihtilasmasi ne anneden bebege giden damarlarda bir sıkıntı var. Hersey fazlasiyla iyi ama gelisim geriligi ve su azalmasi başlıyor hatta ilkinde 2 ay Hastahane de yattım perinatologlar hep baktilar İlk gebelikte 2 li 3 lu yaptırmadım diye en son kromozomsal bir sebep olarak düşündüler ama çok şükür oğlum sağlıklıydi. Dogumdan sonra doktorum rahmimin küçük olduğunu o yüzden bir sure sonra gelismedigini bir daha dogum.yapsam gene 2 kilonun üstünde bir bebek yapamicagimi söylemişti sanırım galiba bu durumdan kaynakli bu dogumdan sonra doktora sorucam.oda ayni seyi soylerse demekki rahimle alakali bi durum.dicem.artik
Annesi seni üzmez inşalalh biraz daha bekler, havuç suyu içiyordu bi arkadaş ne derece etkili bilmiyorum zaten belki sendi biliyorsundur, rabbim sağlıkla kavuştursun vakti saati gelinci@heyecanli_anneee @NaniSBereN gittim.kizlar malesef çok kötü gecti
Suyum malesef baya az bebegin kafasi kanalda ekstra gelisimi geri zaten bugün müşahedeye yatirdi nuran hoca
2 litre serum
1 tane iğne erken dogumh engellemek icin
20 dakika arayla 3 tane hap kan akisini duzenlemek icin
Nst
Bunlar yapıldı hastahane de 10:30 daydi randevum hastahaneden 16:30 da çıktık
Suan suyunun en bol oldugu hafta bu haftalar da cok rahat ultrasonda bebege bakilir.ama.seninkine bakamiyoruz 2 hafta daha icerde kalmasi lazimserum etki eder 1-2 cm de olsa suyuna dedi bebegin hareketlerini hissetmediginde 1 bardak portakal suyu iç sessiz bir odaya gec 2 saatte 6 hareket hissetmezsen saat kac olursa olsun gel beni ararlar gelirim dedi ( bu bilgiyi yazdim ki bazen hareketsiz felan deniyor tedirgin oluyoruz ya hep sizde uygulayabilir siniz)
4-5 gun sonra tekrar çağırdı esim izin alamazsa haftaya gidicem
Kasilmalarim cok diye gunde 2 magnezyum harici bir ilac daha verdi onuda icicem.
30+3 teyiz
28+0 uyumlu 1200 gram
Suankiler durum bu malesef.
Psikolojik olarak o kadar zor stresli ve bol gözyaşılı bir hamilelik geçirdim ki.. beni üzen herkesi Allaha havale ettim.1 değil iki kişinin ahını aldılar onlar düşünsün dedim. Pandemi ztn ayrı sıkıntı şimdi ailem hastanede ben hala onunla uğraş bununşa uğraş. Şu kara bulutlar bir gitse artık ya akşamları ağrılarım rahatsızlıklarım da azar oldu iyice
Yıllık izin talep ettm onayladılar. Bende o 8 gün işe gitmedim haliyle,iznimn bittiğinin ertesi günü de zorla 32.hafta raporumu başlattım. Çok şükür doğum sonrasına kadar rahatım dedim amaSenin bir gün olsa dahi gitmediğin günün oldu mu ki neye istinaden ihtar çekmişler? Sen de karşı ihtarnameyi çekmeyi geciktirme sakın. Onların süresi var herhalde yoksa kabul etmiş gibi oluyor.
Hayır yani nasıl cesaret edebiliyorlar anlamadım zaten gebesin diye mobbing uygulama da ayrı bir yürek yeme hali
mailinin de bir kopyasını sakla muhakkak yazılı halde.
Ya bende gün içinde iyiyim maşallahBen yine gece kuşu. Bu kalça ağrısı gece başlıyor uyutmuyor bir türlü
Aynen benim de öyle 3-4 şubat arası olur dedi bakalım inşallah hayırla gelsinlerSenin ne zamana geliyor doğum canim benim Ocak sonu Şubat basi gibi ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?