2021 Şubat Anneleri

Resmen hamile insana bu kdar kotuluk yapilirmi
Yazik ya ne bicim insanalrms cok uzuldm gercekten

Çok geçmiş olsun canım inşallah ilaçlar etki eder bebeğin biraz daha içeride kalır sende bol bol su iç bide havuc suyu için su artırıcı özelliği var diyorlardı bi araştır ondan iç. Olabildiğince de dinlen canım birilerini çağır oğluna baksınlar kasılma uzandıkça hafifliyor geçici bir dönem yardımcı olsunlar sana. İlaç nidicart yada adalat mı canım ilk hamilelikte bende nidicart kullanmıştım baya etkisi oluyor inşallah doğumu geciktirir. Kendini de üzme moralini yüksek tut ne güzel kontrol altındasın Allahın izniyle hic bişey olmaz bol bol dua et ❤

Gebelik sekerin varmiydi cnm? Gelisimi nasil.bebeginin. sekerli gidalari meyveyi azalt düzelir inşallah sıkma canini

Gebelik şekeri yok normalde de şekerim düşüktür biraz fazla dedi o yüzden takmamaya gayret ediyom ama su içerken bile aklımda ilgisi yok ama kafa gidiyo işte

İşin peşini bırakma canım çalışan her zaman haklıdır ve kolay kolay çıkaramazlar, İnş kısa sürede hallolur. Evet eşim çok gıcık Bi insanmış hamile kalınca anladım ama çok geç oldu

Gebelik şekeri yok normalde de şekerim düşüktür biraz fazla dedi o yüzden takmamaya gayret ediyom ama su içerken bile aklımda ilgisi yok ama kafa gidiyo işte
Ayrıntılı usg yapılırken bana da biraz suyu fazla diye not düşmüşlerdi. Ben de şekerim çıkar bebek kilolu olur diye endişelendim tabi. Daha sonraki randevuda ise doktorum sana nasıl fazla demişiz, şuan suyun daha iyi olabilirdi demişti. Yani belli olmuyor bu işler, sağlıklı beslenip bol su tüketmeye gayret etmek lazım

Valla bu yazıya sevinceğim aklıma gelmezdi bi tek benmki böyle sanıyordum yalnı değilmişim demekki artık kendimde mi sorun diye düşünmeye başlamştım dmekki erkeklerden bişi beklememek lazım

Eminim serum ve ilaçlar seni biraz olsun toparlar canım. İnşallah en sağlıklı şekilde doğacak zamana kadar bekler bebişin

Dr bana da ayrıntılı ultrason yaptırmışmıyın diye sordu orda herşey normal çıktı.. hayırlısıyla alsak şu bebişleti de rahatlasak yaa

Ah canım Rabbim yardımcınn olsun, sen güçlü birisin ve de bilinçli, hala bizleri de düşünüyorsun maşallah... Kuzunj melekler sarıp sarmalasın, Rabbim korusun, vaktiyle kucağına almayı nasip eylesin. Kimse yok diyordun, inşallah Hızır olur yetişir biri sana, bebeğinle ilgilense güzel olur...

İnşallah ilaçların işe yarar canım dualarım seninle ve bebeğinle

Rabbim yar ve yardımcınız olsun .... İnşallah daha iyi olacak

Çok zor ama bir şekilde bugünler de geçecek inşallah. Rabbim tez şifalarını versin annen baban iyileşir de yanında olurlar inşallah canım.

En son 32 haftayı 4 gün önce alabildim demiştin. Sonrasında nasıl oluyor da ihtar çekiyorlar. Nasıl vicdansız insanlar bunlar Sen her şekilde haklarını ara mahkemeler öncelikle işçiden yana oluyor. Şu döneminde hamile bir kadına yapılacak iş mi bu Allah belalarını versin inşallah. Sana yaptıkları mobingler kendi ayaklarına dolansın

Geçmiş olsun canım. Suyun kaç cm miş acaba? Hemen havuç içmeye başla sabah aç karnına yatarken birde birer bardak. Ayrıca 2-3 tane de sulu armut ye bunlar suyu artıran şeyler. Tabi 3-3,5 TL de su içmen lazım. Bunlara dikkat et.

2 nizie de teşekkür edeeim canlarım. Bunsadece özetin özeti tabi neler neler yaptılar. Allaha havale ettim doğumdam sonra giderim tazminatımı alır çıkarım diyordum. Ama illa davalık olalım diyorlar. Bana ve bebeğime yaşattıkları cabası zaten. Yatacak yerleri yok 40günlük rapor hakkımı kullandım heyet almaya uğraştım ama pandemiden Dolayı alamadım. Dr'lar eskisi gibi rahat veremiyorlar herkes rapor almaya çalıştığı için mecbur yıllık iznimi talep ettim covidi de vurguladım ki ben görevim gereği fabrikada ki tüm coronalılarla uğraşıyordum hamile halimle zaten ertrsi gün kabul etmelerine şaşırmıştım. Şüphelenmedim değil yani.şirket mailiyle yönetimin onayına istinaden uygundr yazdılar. Bir de dr'um 3 gün çnce beremem yaptı 32.hagya raporumu başka dr dan aldım fln onlar ayrı olay.İhtarı ayın 9 unda çekmişler ama yeni geldi. Hala avukat araştırıyorum çoğunluk bir şey olmaz elinde mail var diyor ama şu halimle bunlarla uğraşacak halim yok cidden. Allah onları bildiği gibi yapsın

Esrasvn geçmiş olsun canım sıkma canını bizim bı akrabanın da iki hafta geriden geliyordu o da bebek minyondur bı sıkıntı yoktur su azlığı herkeste oluyor hemen hemen o da coraspin başlatmıştı Dr bı yakınıma bı ark öyleydi sonrasında düzeldi sıkma canını sakin

Cnm çok geçmiş olsun . Stres yapma kendini toplar. Sen muz badem ceviz havuç suyu tüket bol bol. Ayrıca. İçine sinmediyse mutlaka bir doktora daha görün derim. Birinin görmediğini biri görür, birinin söylemediğini biri söyler. Ben artık dr'lara da güvenmiyorum. O yüzden sana da tavsiye ederim. Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah hepimiz

Resmen hamile insana bu kdar kotuluk yapilirmi
Yazik ya ne bicim insanalrms cok uzuldm gercekten.
Psikolojik olarak o kadar zor stresli ve bol gözyaşılı bir hamilelik geçirdim ki.. beni üzen herkesi Allaha havale ettim. 1 değil iki kişinin ahını aldılar onlar düşünsün dedim. Pandemi ztn ayrı sıkıntı şimdi ailem hastanede ben hala onunla uğraş bununşa uğraş. Şu kara bulutlar bir gitse artık ya akşamları ağrılarım rahatsızlıklarım da azar oldu iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…