2021 Şubat Anneleri

Çıkışını verseler de mahkemeyle haklarını alırsın düye düşünüyorum. Mail var sonuçta. Normalde yıllık izinleriniz hangi yolla onaylanıyordu, sistem üzerinden mi? 900 kişilik işyeri diyorsun niye sana taktılar bu kadar bi sen mi fazlalık geldin koca şirkete! İnşallah tez çözersin şu sorunu canım. Elde değil biliyorum ama şuna önceliğin bebeğin bu durumu akışına bırak bi avukat bul o uğraşsın sen de bebişinin doğumuna odaklan. İnşallah haklarını fazla fazla alıp kurtulursun bu insanlardan.

Neden böyle geceleri ağırlaşıyoruz acaba normal mi bu? Üçüncü gecem uykusuz ağrılı geçen. Normalde de yattığımda ağrılarım olurdu çürümüş gibi omzum çöker sağ sol yanım çürürdü de bu hiç uyutmuyor hatta oturtmuyor. Bi de gece karnım çok kasılıyor kaskatı kesiliyor. Sende de oluyor mu? Doğuma hazırlık yazıyor nette hep ama erken doğum olmaz inşallah

Özellikle aşağı tarafın kemikleri ağrıyor yine siz 35de ben 31 de bu ağrı ne yaaa

Özellikle aşağı tarafın kemikleri ağrıyor yine siz 35de ben 31 de bu ağrı ne yaaa
O ağrı bende de uzun zamandır var kasıklar dimi? Bebeğin başı aşağı dönmüştü baskı yaptığı için demişti doktor uzanıp dinleneceksin demişti ama bu kalça ağrısı uzanınca bile artıyor

klbkbr
merhaba kızlar ben mart anneleri grubundayım. Benim direnç 12. haftada tespit edildi o zamandan beri coraspirin kullanıyorum. Tuza dikkat ediyorum. Başka bişi yapmıyorum yapacak birşeyde yok zaten. Yediklerimden bebeğimin faydalanamadığını düşünüp ilk zamanlar çok ağlamıştım ama alıştım artık Sizin ne zaman tespit edildi dirençler. Doktorum tek taraflı da sıkıntı olmayacağını söylüyor ama yine de korkuyorum. şimdilik önde gidiyor geri kalır diye aklım çıkıyor

Sen 12den 29a sıkıntısız gelmişsin kuzum, artık dert etme bence, içini ferah tut, benim ayrıntılıda 22.haftada anlaşıldı yani geçen hafta, benim bir de vaktinde kanamam olduğu için coraspin kullanmaya uzaktım aslında ama başladım artık, günde 1 tane 100lük mü kullanıyorsun sen? Ne zamana ladar kullanacakmışsın, inşallah benim de sağlıkla ilerler ama sen artık streslenme boşuna

100lük kullanıyorum evet canım. tek taraflı mı senin canım. bebek büyüyünce sıkıntı olmuyor. seninde büyümüş baya. Allah bebeklerimizi korusun. Coraspirin korkulacak bir ilaç değil. 32. haftaya kadar kullanacağım. her gittiğinde doktoruna hatırlat mutlaka. Ayrıntılı için prof gitmiştim direnç görmedi o şekilde söyledi. Takibimi yapan doktor çok meşhur ve iyi bir doktor ben Alaatin bey tek taraflı direnç gördü diyince. İyice bakalım o zaman diyip evet sağda hafif var korkulacak birşey değil dedi. Hamilelikte karşılaşabilecek en hafif sorunlardan dediler. 3 doktora gidiyorum. 2si özel biri devlet. Hepsi aynı şeyi söyledi. Son zamanlarda tansiyon sorunumuzda olmassa çok iyi olacak.

Benim değil de en yakın arkadaşımda mevcuttu, hatta başka sıkıntıları da oldu,kist patladı 3 kere, böbrek taşı düşürdü falan.Tek taraflıydı direnci, sizinle aynı haftalarda tespit edildi. Kızı 2750 doğdu haftasında... Sıkmayın canınızı lütfen boş yere

Evet benim de tek taraflıymış, tansiyonum eskiden de 10-6 gibiydi, şimdi de aynı, eve aldım bi alet düzenli ölçüyorum, ama turşu gibi tuzlu şeylerden uzak duruyorum artık, haftada 3, 4 gün yürüyüş yapıyorum, bir de sola yatışa dikkat ediyorum artık, hamile yastığı aldım, senin önereceğin şunlara dikkat et dediğin bişeler var mı peki? Bir de senin kilo alımın nasıl oldu?Ben 6 kilo aldım, ondan mı diye de kaygılandım biraz.
Bu arada doktorum perinatolog zaten, ama hatırlatayım dediğin gibi ne durumda diye sorayım her gittiğimde, doğru diyorsun, bazılarında zamanla direnç kayboluyormuş, sende öyle bi düzelme olmamış mı?

Detaylıya 22. Hafta cicarı girmiştim galiba o zaman öğrendim. Hafif direnö dedi corasprin iç önemli değil dedi. Ondan sonra ki her gidişimde bebeğim çok şükür ki hiç geride değil aksine hep ilerdeydi.en son gittiğimde de 10 gün ilerdeydi.ben artkk bıraktım corasprin i. 2.olarak gittiğim doktorda her gittiğimde plesantadan kan akışını kontrol ediyor,hayır hiç bir sorun yok dedi bende dert etmedm hiç o yüzden

ben 10 kg aldım. 58dim 68 im şuan. Kiloyla alakası yok canım. Doktorlar önemsiz görüyorlar işte. Çıkabilecek sorunlardan kum tanesi bu demişti ilk tespit eden doktorum. çift taraflıydı 2 hafta sonra teke düştü. Perinatolog detaylıda çok hafif var dedi başta görmemişti bile Tansiyona dikkat edin et dedi Perinatolog. Özeldeki 2 doktormdan meşhur olan aspirini kullanmayabilirsin tek taraflı için demişti. Ama kullanmanın da zararı olmaz dedi 32 ye kadar kullanacağım işte. Aspirin sayesinde baya toparladı. Benim çok erken keşfedilmesi tamamen doktorumun ayrıntıcı olmasından oldu. Genelde herkes detaylıda öğreniyormuş.

Canım bebisin inşallah zamanını bekler . Sağlıkla gelir.
Feminas 'in kuzusu gelmiş hamdolsun ikiside iyiymiş
Oo hayırlı olsun Feminas inşallah güzel haberlerini senden de duyarız. Ilk doğumu ben yaparım dedim ama benden önce davranmışsın:)

Kızlar ben de ilk doğumdan az tecrübemi yazayım
Devlette doğum yaptım ben
Tek-kullanımlık alt açma bezi 5 6 tane aldim. Çarşafın üzerine kendi altıma da koydum devlet vermiyor malesef
Alt üst pijama takımıyla daha rahat ettim . Ama 1 takım gecelik aldım gene yanıma

Bebeğe 15 tane brz götürmüştüm 1 günde bitti:) eşim 60 li bir paket getirdi hastaneye
Bebeğe 4 takım kiyafet 3 gün yetti bizde

Doğumdan sonra kayısı yedim bol su içtim
Eşim evden çorba ve hoşaf getirmişti gene yapıp getirecek

Hastaneye de en son 29 haftalıkken gittim . 2 hafta önce acile gittim her şey yolunda diye daha gitmek iştendim. Pazartesi randevum var ne zaman yatıcam ne diyecekler çok heyecanlıyım

Yanımda kalacak refakatçi hala yok. Etrafım çok dolu herkes gelirdim ama söyle böyle diyor . Çok kafaya takıyorum. Insallah Allah yardım eder birini ayarlayabilirim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…