2021 Şubat Anneleri

Çok şükür iyi olmalarına çok sevindim. Çokta şaşkınım beklemiyordum sanki. Güle güle sağlıkla büyüt canım bebeğini Feminas Şubat annelerinin ilk kuzusu oldu desenize
Sabirsiz davrandı biraz suan kuvezde ama ciddi bir sorun yok şükür

Inşallah çok teşekkür ederim

Bende 10 gün yan oturdum boşta kaldığım anlar uzandım oturmam asla mümkün değildi. Sizin doktorlarınız ne güzel ilacını vermiş. Benim doktorum gebelikte kullanacağın bi ilaç yok kabız yapmayacak şekilde beslen dedi müsil verdi. Kan ilacım kabız yapıyor onu değiştirin en azından dedim hepsi aynı kabız yapar değiştiremem dedi. Ben de geceleri ağrıdan ağlıyordum deliye dönmüştüm artık. Halen en ufak zorlamada hortluyor aklım çıkıyor kabız olacağım diye.

Gecmis olsun sana da canim, ben hic kabiz olmadim, benim ki de ishalden oldu, dayanamadim doktora mesaj attim ilac isimlerini verdi bebege hic bi zarari yok dedi, dayanacak gibi olsa dayanirdim ilac kullanmamak icin ama nasil biseyse insanin akli basindan gidiyor, Allah kimseye yasatmasin, azalttik gunumuzu cok sukur. Insallah sag salim dogumu atlatalimda sonrasin da bi caresine bakariz artik

Normal doğum sonrası daha çok çıkmasından korkuyorum. İnşallah yenidoğan bir bebek ve lohusalığımıza hemoroid ağrısı eşlik etmez.

Dualarımız sizinle canım inşallah çabucak sağlıkla çıkar küvezden kuzucuğun.

Kızlar iyi aksamlar ben 32+3 üm yarın çalisabilir raporu alcam geç kaldımmı sizce birsey olurmu birde bu raporu alip çalistiğim okula mi veriyorm nasıl olacak

Kızlar iyi aksamlar ben 32+3 üm yarın çalisabilir raporu alcam geç kaldımmı sizce birsey olurmu birde bu raporu alip çalistiğim okula mi veriyorm nasıl olacak
Geç kalmadın neden geç kalasın 32 desin. Evet okula verilecek. Ben de çalışabilir alıcam müdüre vercem inş ders falan vermez bir kaç hafta için.

Geç kalmadın neden geç kalasın 32 desin. Evet okula verilecek. Ben de çalışabilir alıcam müdüre vercem inş ders falan vermez bir kaç hafta için.
Bende yarın alacam 32+1 deyim. Okula verceem tabiki ders falan vermez iki üç hafta için ama umarım şu imza işinede cagırmaz . Öğretmenler haftada bir gidip imza atıyormuş ya.. çalışabilir raporu şart mayısda izinli sagılmayz yoksa. Haziran a Allah Kerim

cumartesi günü kontrole gittiğimde 34+2 de nst çektirdiler ki ben sezeryan olacağım halde ve hiç kasılmam olmamasına rağmen istedi doktor .2 hafta sonra tekrar kontrol dendi
Banada dr'um 32. Hafta raporunu almaya geldiğinde nst ye girersin demişti. Sonra bn raporu başka dr dan aldım .bir sıkıntın yok bu pandemi de hiç gelme buralara 34 te gel dedi. Sonra kendi dr cpvid oldu galiba 2 hafta yok dediler. Bu hfta nst için gitsem mi gitmesem mi bilemedim nasıl odada tek oluyor musunuz

Eğer kasilman yani karın sertleşmen , çok şiddetli ağrıların yoksa bence hastahaneye nst için gitme canım ben 34.haftadayim daha baglanmadim 36.haftaya kadar da doktora gitmicem. Ama kendinde yada bebeğin hareketlerinde azalma hissediyosan dediğim gibi ağrılarında varsa git tabiki. Her hastanede de odadaki kişi sayısı değişiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…