2021 Şubat Anneleri

2 hafta once bende de aynisi oldu, doktora mesaj attim. Bi fitil ve krem soyledi aldik hemen, cok sukur cok rahatlatti
Canım orada şişlik varmıydı senin.. benim bir anda fındık kadar oluverdi.. Bende dün dr gittim fitil ve krem verdi birde parol...ağrım azaldı çok şükür dün akşam.basladim.ilaca..benim korkum o şişlik yani meme sönmezse diye..

Evet vardi canim, fitil kullandiktan sonra söndü gibi ama acimiyor artik. Ben hic kabiz olmam benim ki galiba ishalden oldu. Bana verdigi proctolog fitil ve anestol krem canim, sana da mi aynisini verdi

Evet vardi canim, fitil kullandiktan sonra söndü gibi ama acimiyor artik. Ben hic kabiz olmam benim ki galiba ishalden oldu. Bana verdigi proctolog fitil ve anestol krem canim, sana da mi aynisini verdi
Aynen canım aynı ilaçlar.. ya aynen ben bazen kabız oluyordum ama o zaman çıkmadı.. bağırsakların gayet güzel çalışıyor bu ara dedim kendi kendime. Seviniyordum.. birden çıkıverdi.. akşam sofrada oturamadım gittim baktım biraz büyümüş.. ağrı başladı sonra bir daha gittim.biraz daha büyümüş.. gece de son raddeye geliverdi 3 5 saatte..

3 kez falan kullandim benim duzeldi canim, insallah senin de gecer hemen, sicak suya oturma hem gebelik hem basur icin iyi degilmis, fitili kullan bi de wc gittikce biraz vazelin sür. Sifa olur insallah, dedigin gibi bende popomun ustune oturamadim hic aglamaktan helak olsum Allah kimseye yasatmasin,tez zamanda gecer insallah cnm

Dr a dedim olabilir birden çıkabilir dedi.. hamilesin dedi basınç oluyo dedi..
Normal doğumda da olur, sizin normal mi olacak bilmiyorum ama okunmayla beraber maalesef olabiliyor. Benim ilk doğumda olmuştu, yanlış ıkınma sebebiyle. İlk günler anlayamamıştım bile bu ağrı nereden diye. Ama çabuk geçti şükür. İkinci de olmadı neyseki

Amin canim Allah kimseyi boyle caresiz birakmasin..canım ne zor biseymis Allah kimseni başına vermesin ağladım resmen ağrıdan.. hic bu raddeye gelmemişti...hic birşey fayda etmedi evde yapılanlardan.. zaten dediğin gibi kısıtlı bize herşey...şimdi dr un verdikleri ağrını azalttı birde o şişlik inse.. yoksa onunla nasıl.dogururum bilemiyorum..Bende baharati kestim bol su içiyorum.. bu merettem 2 kez ameliyat olan kuzenim hamur işi ve şekerli şeylerden uzak dur dedi..

Canım çok geçmiş olsun.. moralini bozma.. Bu haftalara kadar ulaştın çok şükür... Erken doğsa bile yaşar Allahın izniyle..Dua edelim inşallah herşey yolunda gider...

Evet 2 doğumum normal di inşallah bu da normal olur canım.. benim ilk.dogumda minik bir meme oluşmuştu ama bu zaman a kadar öyle bir rahatsızlık vermemişti.. Hamilelikler doğumlar malesef vücutta böyle hasarlar oluşturabiliyor.. elden gelen birşey olmuyor malesef

Amin sağol canım dikkat ederim dediklerine ilgin için teşekkürler

Feminas gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsun ins..

Feminas bebişiniz hayırlı olsun gözünüz aydın. Grubun da ilk bebeği Sağlıkla büyüsün inşallah İnşallah sizin sağlığınız da iyidir.

Feminas Allah analı babalı büyütsün hoşgelmiş ilk şubat bebeği çok geçmiş olsun

Feminas tebrik ederim ayy az kaldi derken dogabiliyolarda

Hepinize çok tesekkur ederim kızlar biraz toparlaninca dogumumu da yazarım inşallah . Bebeğim suan kuvezde ne zaman çıkacağı belli değil inşallah çabucak kavusuruz
Rabbim tüm hamilelere kolay doğum nasip etsin

çok şükür ikiniz de iyisiniz bak canım Allah analı babalı hayırlı sağlıklı ömür versin Gözünüz aydın rabbim sizi birbirinizden ayırmasın hiç

Hayırlı olsun inş kavuşursun biran önce bebeğine. Kaç kg doğdu canım?

İzinden dönünce veya gitmeden izin kağıdı yazıp müdüre imzalatıp İk ya gönderiyorduk.ama sonra sisteme geçtiler.
Bana taktılar çünkü yap dediklerini yapmadım tazminatını al özel nedenlerimle istifa ediyorum yaz dedi bana bende niye yazım ki dedim.szi çıkarıyorsunuz. Pandemi yasağındna dolayı çıkartamıyorlar ya. İşsizlkte alırsın diyor. Hyr dedm alamam istifa edersem. Aklınca beni kandrıyor. Sonra seni ücretsize yollarız o zmn sen bilirsin diye tehdit etti. Bende rapor üstüne rapor yolladım. Onlarda iyice gıcık oldular tabi.inşallah canım tam rahatladım dedm yine rahat ettirmediler bebeğime yaptığım hakszılıklardan dolayı zaten çok üzülüyorum

Aynı şeyleri yaşamışız benim kızım da 3400 gr. doğmuştu. Hep anne sutu 2.5 yil emdi. Mamayi ilk.basta ben vermedim baktim sütüm yetişmiyor mama verelim dedik bu sefer o almadı. Boyu hep uzun oldu yaşıtlarından ama kilosu azdı. 7 yaşında ve 19.3 kg. şu anda. Her şeyi yiyor ama az yiyor sofrada ekmek yemiyor mesela. Ekmek yese asıl yemeği yiyemiyor. Genetik olarak.baba soyuna çekmiş. Bizim soy ise kilo.almaya müsaittir. Oğlanlar nasıl olacak acaba inşallah önce sağlıklı olsun ama iştah sorunu da olmasın bebelerimizin. Çünkü anne için çok yıpratıcı oluyor. Ben de bu sefer sıkışırsam mama vericem.

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah korktuğumuz gibi olmaz her şey yolunda ilerler. Arkadaşlar güzel önerilerde bulunmuş bana da dua etmek düşer. Sıkıntısız vaktinde kucağına alacaksın Allah’ın izni ile bazen doktorların söylemleri bizi çok korkutuyor. Benimde başıma gelen şeyler olmuştu. Kendimi çok yıpratmıştım. Ama sorunsuz tamamladık.

Canım güle güle büyüt neyseki 32. haftayı tamamlamışsın. Benim dr 32 çok önemli diyordu. Insallah en kısa sürede bebisinle evinize çıkarsınız. Size ve bebeğinize sağlıklı mutlu bir ömür diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…