Canım orada şişlik varmıydı senin.. benim bir anda fındık kadar oluverdi.. Bende dün dr gittim fitil ve krem verdi birde parol...ağrım azaldı çok şükür dün akşam.basladim.ilaca..benim korkum o şişlik yani meme sönmezse diye..2 hafta once bende de aynisi oldu, doktora mesaj attim. Bi fitil ve krem soyledi aldik hemen, cok sukur cok rahatlatti
Evet vardi canim, fitil kullandiktan sonra söndü gibi ama acimiyor artik. Ben hic kabiz olmam benim ki galiba ishalden oldu. Bana verdigi proctolog fitil ve anestol krem canim, sana da mi aynisini verdiCanım orada şişlik varmıydı senin.. benim bir anda fındık kadar oluverdi.. Bende dün dr gittim fitil ve krem verdi birde parol...ağrım azaldı çok şükür dün akşam.basladim.ilaca..benim korkum o şişlik yani meme sönmezse diye..
Aynen canım aynı ilaçlar.. ya aynen ben bazen kabız oluyordum ama o zaman çıkmadı.. bağırsakların gayet güzel çalışıyor bu ara dedim kendi kendime. Seviniyordum.. birden çıkıverdi.. akşam sofrada oturamadım gittim baktım biraz büyümüş.. ağrı başladı sonra bir daha gittim.biraz daha büyümüş.. gece de son raddeye geliverdi 3 5 saatte..Evet vardi canim, fitil kullandiktan sonra söndü gibi ama acimiyor artik. Ben hic kabiz olmam benim ki galiba ishalden oldu. Bana verdigi proctolog fitil ve anestol krem canim, sana da mi aynisini verdi
3 kez falan kullandim benim duzeldi canim, insallah senin de gecer hemen, sicak suya oturma hem gebelik hem basur icin iyi degilmis, fitili kullan bi de wc gittikce biraz vazelin sür. Sifa olur insallah, dedigin gibi bende popomun ustune oturamadim hic aglamaktan helak olsum Allah kimseye yasatmasin,tez zamanda gecer insallah cnmAynen canım aynı ilaçlar.. ya aynen ben bazen kabız oluyordum ama o zaman çıkmadı.. bağırsakların gayet güzel çalışıyor bu ara dedim kendi kendime. Seviniyordum.. birden çıkıverdi.. akşam sofrada oturamadım gittim baktım biraz büyümüş.. ağrı başladı sonra bir daha gittim.biraz daha büyümüş.. gece de son raddeye geliverdi 3 5 saatte..
Aa ne kaçırdım ben yaa doğum yapan mi varFeminas bebişiniz hayırlı olsun gözünüz aydın. Grubun da ilk bebeği Sağlıkla büyüsün inşallah İnşallah sizin sağlığınız da iyidir.
İşin peşini bırakma canım çalışan her zaman haklıdır ve kolay kolay çıkaramazlar, İnş kısa sürede hallolur. Evet eşim çok gıcık Bi insanmış hamile kalınca anladım ama çok geç oldu
Normal doğumda da olur, sizin normal mi olacak bilmiyorum ama okunmayla beraber maalesef olabiliyor. Benim ilk doğumda olmuştu, yanlış ıkınma sebebiyle. İlk günler anlayamamıştım bile bu ağrı nereden diye. Ama çabuk geçti şükür. İkinci de olmadı neysekiDr a dedim olabilir birden çıkabilir dedi.. hamilesin dedi basınç oluyo dedi..
Amin canim Allah kimseyi boyle caresiz birakmasin..canım ne zor biseymis Allah kimseni başına vermesin ağladım resmen ağrıdan.. hic bu raddeye gelmemişti...hic birşey fayda etmedi evde yapılanlardan.. zaten dediğin gibi kısıtlı bize herşey...şimdi dr un verdikleri ağrını azalttı birde o şişlik inse.. yoksa onunla nasıl.dogururum bilemiyorumAh canım ya o ağrıyı geçen ay çekmiş biri olarak okurken bile ağrını hissettim desem yeridirben de hiç bir çözüm bulamadım kendi kendine geçti. Sadece sürekli hindistan cevizi yağı sürdüm yumuşak tutmak adına. 1-2saate bir pamuğa yağı sürdüm orada beklettim hiç boş bırakmadım. Yumuşayınca içeri girebiliyor tekrar o zaman daha azalıyor. Bir aydır kayısı yiyorum yada kompostosunu sabah aç karna içiyorum yoksa anında tekrar hortluyor çok bitkisel şeyler yazıyor ama hiç biri gebelikte yapılabilecek şeyler değil. Sıcak suya da oturmamak gerekiyor gebeyken. Kaslarını gevşetiyor. Ben bi defa oturdum bilmiyordum. Bir şey olmadıAllahtan. İnşallah tez şifa bulursun. Acı baharatlı yemeyi azalttım bu arada.
Canım çok geçmiş olsun.. moralini bozma.. Bu haftalara kadar ulaştın çok şükür... Erken doğsa bile yaşar Allahın izniyle..Dua edelim inşallah herşey yolunda gider...@heyecanli_anneee @NaniSBereN gittim.kizlar malesef çok kötü gecti
Suyum malesef baya az bebegin kafasi kanalda ekstra gelisimi geri zaten bugün müşahedeye yatirdi nuran hoca
2 litre serum
1 tane iğne erken dogumh engellemek icin
20 dakika arayla 3 tane hap kan akisini duzenlemek icin
Nst
Bunlar yapıldı hastahane de 10:30 daydi randevum hastahaneden 16:30 da çıktık
Suan suyunun en bol oldugu hafta bu haftalar da cok rahat ultrasonda bebege bakilir.ama.seninkine bakamiyoruz 2 hafta daha icerde kalmasi lazimserum etki eder 1-2 cm de olsa suyuna dedi bebegin hareketlerini hissetmediginde 1 bardak portakal suyu iç sessiz bir odaya gec 2 saatte 6 hareket hissetmezsen saat kac olursa olsun gel beni ararlar gelirim dedi ( bu bilgiyi yazdim ki bazen hareketsiz felan deniyor tedirgin oluyoruz ya hep sizde uygulayabilir siniz)
4-5 gun sonra tekrar çağırdı esim izin alamazsa haftaya gidicem
Kasilmalarim cok diye gunde 2 magnezyum harici bir ilac daha verdi onuda icicem.
30+3 teyiz
28+0 uyumlu 1200 gram
Suankiler durum bu malesef.
Evet 2 doğumum normal di inşallah bu da normal olur canım.. benim ilk.dogumda minik bir meme oluşmuştu ama bu zaman a kadar öyle bir rahatsızlık vermemişti.. Hamilelikler doğumlar malesef vücutta böyle hasarlar oluşturabiliyor.. elden gelen birşey olmuyor malesefNormal doğumda da olur, sizin normal mi olacak bilmiyorum ama okunmayla beraber maalesef olabiliyor. Benim ilk doğumda olmuştu, yanlış ıkınma sebebiyle. İlk günler anlayamamıştım bile bu ağrı nereden diye. Ama çabuk geçti şükür. İkinci de olmadı neyseki
Amin sağol canım dikkat ederim dediklerine ilgin için teşekkürler3 kez falan kullandim benim duzeldi canim, insallah senin de gecer hemen, sicak suya oturma hem gebelik hem basur icin iyi degilmis, fitili kullan bi de wc gittikce biraz vazelin sür. Sifa olur insallah, dedigin gibi bende popomun ustune oturamadim hic aglamaktan helak olsum Allah kimseye yasatmasin,tez zamanda gecer insallah cnm
Darısı başımıza bizim de 5 hafta oldu gitmeyeli. Cumartesi gidicez kısmetse. Maşallah size. Corona veya grip farketmez bu saatten sonra herhangi bir hastalık çok riskli hepimiz için. Aman dikkat edelim, eşlerimizden bir şey gelmez inşallah
Feminas gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsun ins..
Feminas bebişiniz hayırlı olsun gözünüz aydın. Grubun da ilk bebeği Sağlıkla büyüsün inşallah İnşallah sizin sağlığınız da iyidir.
Feminas Allah analı babalı büyütsün hoşgelmiş ilk şubat bebeği çok geçmiş olsun
Hepinize çok tesekkur ederim kızlar biraz toparlaninca dogumumu da yazarım inşallah . Bebeğim suan kuvezde ne zaman çıkacağı belli değil inşallah çabucak kavusuruzCanım bebisin inşallah zamanını bekler . Sağlıkla gelir.
Oo hayırlı olsunFeminas inşallah güzel haberlerini senden de duyarız. Ilk doğumu ben yaparım dedim ama benden önce davranmışsın:)
çok şükür ikiniz de iyisiniz bak canım Allah analı babalı hayırlı sağlıklı ömür versinHepinize çok tesekkur ederim kızlar biraz toparlaninca dogumumu da yazarım inşallah . Bebeğim suan kuvezde ne zaman çıkacağı belli değil inşallah çabucak kavusuruz
Rabbim tüm hamilelere kolay doğum nasip etsin
Hayırlı olsun inş kavuşursun biran önce bebeğine. Kaç kg doğdu canım?Hepinize çok tesekkur ederim kızlar biraz toparlaninca dogumumu da yazarım inşallah . Bebeğim suan kuvezde ne zaman çıkacağı belli değil inşallah çabucak kavusuruz
İzinden dönünce veya gitmeden izin kağıdı yazıp müdüre imzalatıp İk ya gönderiyorduk.ama sonra sisteme geçtiler.Çıkışını verseler de mahkemeyle haklarını alırsın düye düşünüyorum. Mail var sonuçta. Normalde yıllık izinleriniz hangi yolla onaylanıyordu, sistem üzerinden mi? 900 kişilik işyeri diyorsun niye sana taktılar bu kadar bi sen mi fazlalık geldin koca şirkete! İnşallah tez çözersin şu sorunu canım. Elde değil biliyorum ama şuna önceliğin bebeğin bu durumu akışına bırak bi avukat bul o uğraşsın sen de bebişinin doğumuna odaklan. İnşallah haklarını fazla fazla alıp kurtulursun bu insanlardan.
Neden böyle geceleri ağırlaşıyoruz acaba normal mi bu? Üçüncü gecem uykusuz ağrılı geçen. Normalde de yattığımda ağrılarım olurdu çürümüş gibi omzum çöker sağ sol yanım çürürdü de bu hiç uyutmuyor hatta oturtmuyor. Bi de gece karnım çok kasılıyor kaskatı kesiliyor. Sende de oluyor mu? Doğuma hazırlık yazıyor nette hep ama erken doğum olmaz inşallah
Tesekkur ederim canım Sağolçok şükür ikiniz de iyisiniz bak canım Allah analı babalı hayırlı sağlıklı ömür versinGözünüz aydın rabbim sizi birbirinizden ayırmasın hiç
Haftasiyla uyumluymş canım 33 haftalik işteHayırlı olsun inş kavuşursun biran önce bebeğine. Kaç kg doğdu canım?
Aynı şeyleri yaşamışız benim kızım da 3400 gr. doğmuştu. Hep anne sutu 2.5 yil emdi. Mamayi ilk.basta ben vermedim baktim sütüm yetişmiyor mama verelim dedik bu sefer o almadı. Boyu hep uzun oldu yaşıtlarından ama kilosu azdı. 7 yaşında ve 19.3 kg. şu anda. Her şeyi yiyor ama az yiyor sofrada ekmek yemiyor mesela. Ekmek yese asıl yemeği yiyemiyor. Genetik olarak.baba soyuna çekmiş. Bizim soy ise kilo.almaya müsaittir. Oğlanlar nasıl olacak acaba inşallah önce sağlıklı olsun ama iştah sorunu da olmasın bebelerimizin. Çünkü anne için çok yıpratıcı oluyor. Ben de bu sefer sıkışırsam mama vericem.Muz, kaşar, yumurta, badem ... bunların özellikle son zamanlarda yenirse kilo aldırdırgnı duydum, özellikle kaşar ve muz un etkisini ilk hamilleiğimde gördüm. Birazda genetik ama 8.aydan snra bunlarla beslendim . 38.haftada 3,400 doğmuştu pamuk kızım.. bakalım oğlum nasıl olacak.. sağlıklı olsun kiloya cok takılma evet insan tosbik bişey çıksın istioda sonrası değişken . Kızımdan zayıf doganlar yıllarca persentil (boy kilo degeri) daha yüksekti kızımdan.. ama ben hiç mama vermedim . Bunda öyle olmayacam . Aylık kilo alımı yetersizse hemen mamasınıda verwcem. Kızmda bir anne sütü takıntım vardı.
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah korktuğumuz gibi olmaz her şey yolunda ilerler. Arkadaşlar güzel önerilerde bulunmuş bana da dua etmek düşer. Sıkıntısız vaktinde kucağına alacaksın Allah’ın izni ileEvet havuc suyu ic gunde 1 bardak dedi nuran hocada rendeleyip suyunu sikicam bende meyve sikacagi yok. Bugun oglumla gittikya oda sefil oldu yanimizda cok uykusu gekdi huzursuz diye ilaci almadan geldik yarın esim alicak ne yazdi bilmiyorum valla ama hastahanede ictigim 3 hap nidicartti yumuşak turuncu kapsül. Ya benim kasilma uzandikca da gecmiyor kac gunlerdir uyku uyumuyodum zaten agridan rn azından bi 34 gorsem cok guzel olur ama hayırlısı elimden gelen herseyi yapicaz icerde tutmak için
Doktor da havuc suyu tüket dedi bakalim tuketicem umarım faydasi olur Allah razi ilsun cnm ,
Amin cnm inşallah oglumda erken doğdu bunda bari yogun bakim yolu gozlemem diyodum ama yinede Allahtan umit kesilmez insallah 34 e kadar bekler. Evet malesef kimse yok bugun oğlum sefil oldu bizimle eve geldik yemek yedirirken uyuya kaldi garibim onada ayrı üzüldüm Umarim Rabbim oglumun yuzu suyu hürmetine biraz daha zaman nasip eder
Canım güle güle büyüt neyseki 32. haftayı tamamlamışsın. Benim dr 32 çok önemli diyordu. Insallah en kısa sürede bebisinle evinize çıkarsınız. Size ve bebeğinize sağlıklı mutlu bir ömür diliyorum.Hepinize çok tesekkur ederim kızlar biraz toparlaninca dogumumu da yazarım inşallah . Bebeğim suan kuvezde ne zaman çıkacağı belli değil inşallah çabucak kavusuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?