iki oda şeklindeydi.ama bir tek ben vardım.eşleri almıyorlar.kasılma falan yoksa riskli bir şehirdeysen gitme canım bence.yine de sen bilirsin tabii ama .ben diğer 2 doğumumda da nst ye girmeden sezeryana girmiştim.38+3 de.kasılmam olmadığı için doktorlar nst istememişti ama bu doktorun sekreteri istedi.doktordan doktora da değişiyor.istersen doktoruna bir danış.sadece nst için gelmeme gerek var mı diyeBanada dr'um 32. Hafta raporunu almaya geldiğinde nst ye girersin demişti. Sonra bn raporu başka dr dan aldım .bir sıkıntın yok bu pandemi de hiç gelme buralara 34 te gel dedi. Sonra kendi dr cpvid oldu galiba 2 hafta yok dediler. Bu hfta nst için gitsem mi gitmesem mi bilemedimnasıl odada tek oluyor musunuz
Banada dr'um 32. Hafta raporunu almaya geldiğinde nst ye girersin demişti. Sonra bn raporu başka dr dan aldım .bir sıkıntın yok bu pandemi de hiç gelme buralara 34 te gel dedi. Sonra kendi dr cpvid oldu galiba 2 hafta yok dediler. Bu hfta nst için gitsem mi gitmesem mi bilemedimnasıl odada tek oluyor musunuz
işte tam gün vermiyorlar malesef 10 gün kala verirler günü.38+2,3,4 gibi alırız dedi ama tam gün vermedi
allahım şu haftalar bi geçse ya ben aşırı ağır hissediyorum kendimi karnım gerim gerim geriliyor oturur pozisyonda nefes almak bile zor gelmeye başladı bayılacakmış hissi geliyor arada tansiyonum normal arada ölçüm yapıyorum ama kan basıncından mı bebek büyüdüğü için mi zorlanıyorum benYa bende bir ara çok üzülüyordum desem yalan olur Hala üzülüyorm aslında bu babalık cidden doğunca mı yüklenecek?8 aylık hamileyim ne zman anlayacaksın hamile olduğumu diyorum!. Bende gelsin sevsin konuşsun istiyorum.çocuk seni tanımıyor resmen diyorum.hareket ettiğinde gel gel diyorum 2 dk bakıyor gidiyor. Ev işlerinde de e yap sen modunda alnıma hamileyim ben yazacağım diyorum
20 küsürlü haftalardan 30 küsürlü haftalara ışınlandı k gibi geliyor bana da.Ki binbir olay yaşadım bu sırada
Inşallah canım Allah razı olsunDualarımız sizinle canım inşallah çabucak sağlıkla çıkar küvezden kuzucuğun.
Allah razı olsun canımFeminas hayırlı uğurlu olsun, sana da çok geçmiş olsun canım İyi olmanıza çok sevindim Yavruna en kısa zamanda kavuşursun inşallah. Grubumuzun ilk bebişi hoşgelmiş Yiriz ki onu
35.hafta bitince 8 aylık oluyorsun sanırım son 4 hafta da 9.aydan sayılıyor.Yani 31.hafta 7 aylık mi oluyor
doğum mu oldu amanınnnnnn ilk doğum gruptaki :) kaç haftalık canım.Inşallah canım Allah razı olsun
yok haftaya salı canım.35+2 de kısmetseGünaydın Kızlarnst ye başlayan var mı aranızda?
4 takım kıyafet mi bebeğe bize 2 tane yetti siz bol bol giydirmişsiniz yaz bebesiydi bizimki belki sizinki kış bebesidir.Kızlar ben de ilk doğumdan az tecrübemi yazayım
Devlette doğum yaptım ben
Tek-kullanımlık alt açma bezi 5 6 tane aldim. Çarşafın üzerine kendi altıma da koydum devlet vermiyor malesef
Alt üst pijama takımıyla daha rahat ettim . Ama 1 takım gecelik aldım gene yanıma
Bebeğe 15 tane brz götürmüştüm 1 günde bitti:) eşim 60 li bir paket getirdi hastaneye
Bebeğe 4 takım kiyafet 3 gün yetti bizde
Doğumdan sonra kayısı yedim bol su içtim
Eşim evden çorba ve hoşaf getirmişti gene yapıp getirecek
Hastaneye de en son 29 haftalıkken gittim . 2 hafta önce acile gittim her şey yolunda diye daha gitmek iştendim. Pazartesi randevum var ne zaman yatıcam ne diyecekler çok heyecanlıyım
Yanımda kalacak refakatçi hala yok. Etrafım çok dolu herkes gelirdim ama söyle böyle diyor . Çok kafaya takıyorum. Insallah Allah yardım eder birini ayarlayabilirim .
bende senin gibiyim.iyice ağırlaştım.sanki günler çok ağır geçiyor gibi.yatarken sağa ve sola dönüşler sürekli ağrılı oluyor.gece 3 kez wc ye kalkmak çok zor.hep aynı şeyleri giymekten sıkıldım.4 hafta kaldı diyede birşey almıyorum.sanki doğurur doğurmaz manken olucakmışım gibi.kilo olmuş 89 .oyy oyyy yusyuvarlak oldum çıktım.boy desen o da yokallahım şu haftalar bi geçse ya ben aşırı ağır hissediyorum kendimi karnım gerim gerim geriliyor oturur pozisyonda nefes almak bile zor gelmeye başladı bayılacakmış hissi geliyor arada tansiyonum normal arada ölçüm yapıyorum ama kan basıncından mı bebek büyüdüğü için mi zorlanıyorum ben
33+5 te oldu canımdoğum mu oldu amanınnnnnn ilk doğum gruptaki :) kaç haftalık canım.
33+5 te oldu canım
Al benden de o kadar, kasıklarım yürürken zonkluyor ve çatal ağrım da cabasıallahım şu haftalar bi geçse ya ben aşırı ağır hissediyorum kendimi karnım gerim gerim geriliyor oturur pozisyonda nefes almak bile zor gelmeye başladı bayılacakmış hissi geliyor arada tansiyonum normal arada ölçüm yapıyorum ama kan basıncından mı bebek büyüdüğü için mi zorlanıyorum ben
Ben 1 hafta evvel 33+1 de girmistim cnm. Normal demişlerdi 15-20 dk sürdü.Günaydın Kızlarnst ye başlayan var mı aranızda?
Ben de 83 kg. 15 kg almışım. Şaka gibi. Gece 1 kez kalkıyorum 5-6 arası sonra da uyuamıyorumbende senin gibiyim.iyice ağırlaştım.sanki günler çok ağır geçiyor gibi.yatarken sağa ve sola dönüşler sürekli ağrılı oluyor.gece 3 kez wc ye kalkmak çok zor.hep aynı şeyleri giymekten sıkıldım.4 hafta kaldı diyede birşey almıyorum.sanki doğurur doğurmaz manken olucakmışım gibi.kilo olmuş 89 .oyy oyyy yusyuvarlak oldum çıktım.boy desen o da yok
2 küsür doğdu haftasıyla uyumluKac kilo doğdu bebisin cnm benim ilk oglumda 33+0 da 30 hafta uyumlu doğdu simdi 19 aylık masallah yasitlarina fark atıyor
Ben 32 raporuna gittiğimde eski doktorum istemişti ve odada sanırım ya 4 ya 5 hamile vardık. Çok rahatsız olmuştum. Nuran hanıma gittiğimde de girdim 2 hafta sonrasında ama onda odada tektim. 2 yatak ve dışarda bekleyen olmasına rağmen tek alındım. O yüzden içime daha çok sindi. Yine de sancı çıkmadı hiç. Yalnız yanına dezenfektan veya kolonya fısfıs almanı tavsiye ederim. Demirlere tutunurken falan hep sık. Çok steril gelmedi bana.Banada dr'um 32. Hafta raporunu almaya geldiğinde nst ye girersin demişti. Sonra bn raporu başka dr dan aldım .bir sıkıntın yok bu pandemi de hiç gelme buralara 34 te gel dedi. Sonra kendi dr cpvid oldu galiba 2 hafta yok dediler. Bu hfta nst için gitsem mi gitmesem mi bilemedimnasıl odada tek oluyor musunuz
ben yine 25 kiloyla tamamlarımBen de 83 kg. 15 kg almışım. Şaka gibi. Gece 1 kez kalkıyorum 5-6 arası sonra da uyuamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?