2021 Şubat Anneleri

iki oda şeklindeydi.ama bir tek ben vardım.eşleri almıyorlar.kasılma falan yoksa riskli bir şehirdeysen gitme canım bence.yine de sen bilirsin tabii ama .ben diğer 2 doğumumda da nst ye girmeden sezeryana girmiştim.38+3 de.kasılmam olmadığı için doktorlar nst istememişti ama bu doktorun sekreteri istedi.doktordan doktora da değişiyor.istersen doktoruna bir danış.sadece nst için gelmeme gerek var mı diye

Kasılman seni rahatsiz eden bisey yoksa gerek yok cnm bence. Ben 30+3 te girdim nstyr ama riskli diye o kadar erken başladı doktor ayni doktora giden arkadaşlara daha başlanmadi nstye. Ben nst odasinda cektirmedim o.yuzden kac kisilik bir fikrim yok ama.

allahım şu haftalar bi geçse ya ben aşırı ağır hissediyorum kendimi karnım gerim gerim geriliyor oturur pozisyonda nefes almak bile zor gelmeye başladı bayılacakmış hissi geliyor arada tansiyonum normal arada ölçüm yapıyorum ama kan basıncından mı bebek büyüdüğü için mi zorlanıyorum ben

4 takım kıyafet mi bebeğe bize 2 tane yetti siz bol bol giydirmişsiniz yaz bebesiydi bizimki belki sizinki kış bebesidir.
bezi hatırlamıyorum kaç adetti ama günde 10 taneden 20 tane yeter gibi.
Ben tek pijama giydim sanki hatırlamıyorum onu ama yedek var zaten çok gerekirse eşim getirir artık.Hastaneye ilk günden taşımayacağım herşeyi pusetiydi süt sağma makinasıydı lohusa tacım hastane çıkış kıyafetim falan sonradan gelir bi doğum olsun da hayırlısıyla amin.

bende senin gibiyim.iyice ağırlaştım.sanki günler çok ağır geçiyor gibi.yatarken sağa ve sola dönüşler sürekli ağrılı oluyor.gece 3 kez wc ye kalkmak çok zor.hep aynı şeyleri giymekten sıkıldım.4 hafta kaldı diyede birşey almıyorum.sanki doğurur doğurmaz manken olucakmışım gibi.kilo olmuş 89 .oyy oyyy yusyuvarlak oldum çıktım.boy desen o da yok

Al benden de o kadar, kasıklarım yürürken zonkluyor ve çatal ağrım da cabası birkaç gündür geceleri uyanıyorum ve bi süre uyanık kalıyorum sebepsiz yere

Ben de 83 kg. 15 kg almışım. Şaka gibi. Gece 1 kez kalkıyorum 5-6 arası sonra da uyuamıyorum

Ben 32 raporuna gittiğimde eski doktorum istemişti ve odada sanırım ya 4 ya 5 hamile vardık. Çok rahatsız olmuştum. Nuran hanıma gittiğimde de girdim 2 hafta sonrasında ama onda odada tektim. 2 yatak ve dışarda bekleyen olmasına rağmen tek alındım. O yüzden içime daha çok sindi. Yine de sancı çıkmadı hiç. Yalnız yanına dezenfektan veya kolonya fısfıs almanı tavsiye ederim. Demirlere tutunurken falan hep sık. Çok steril gelmedi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…