2021 Şubat Anneleri

İsim konusu açılmış.bende iki isimde kararsızım.kızlar lütfen bi fikir verin."KUTAY "mı "AYTUĞ "mu
Aytuğ derim ben. Söylenişi güzel. Bir de ikisinde Türkçe isim en sevdiğim özellik
Kizlar ben bebekten erken kurtulmak istemiyorum
Esim.goreve gidecek ocak sonuna dogru
Cocgunu goremeden gtmesni istemiyorum
Zaten tek.kalicam onsuz
Kimlik sgk rapor isleri vs o halledecek
Hangi anne cocgnn saglksz olmasni isterki
Ben hiç böyle düşünmedim. Çok pimpirikli ve dikkatli olduğunu fark ediyorum mesajlarından. Sabırsızlanıp kavuşmak için tarihi öne çekmek istediğini düşündüm. Eşinin mesleği be bilmiyorum ama rapor falan alsa. Sonra da babalık izni başlar. Benim eşim polis ilk doğumumda sancım başladı göreve gitti günlüktü ama neyse ki doğurmadan geldi. Daha birçok kez tek kaldım ve hep bir problem geldi başıma. Allah beterinden korusun inş. Seni anlayabiliyorum. Sağlıkla kucağına al inş kuzuyu

Ya benim de ikinci olacak kısmetse. İlkini çok hatırlamıyorum 7 yıl oldu ama bu kadar kasılmam olduğunu sanmıyorum. Son zamanlarda yürürken falan oluyordu. Bunda hep kasılmam oluyor geceleri ama yorulunca moralim bozuksa oluyor. Muayene de bir sorun çıkmayınca söylemiyordum doktora. Şimdi zaten oldum 36 akışına bıraktım

Aynen bende demeyi düşünmüyorum az kaldı bebis gelecek olsa daha bariz belli edecek inşallah

Şuan bebeklerimizin 1500 1600 civarı olması lazım sanırım değil mi? Senin 28 haftaya göre 1200 cıkmış benim 27 haftaya göre 1002 ay baya küçük benimki o zaman benden kaç hafta geride olan kişilerin bile bebekleri 1700 civarı çıkıyor şaşırıyorum maşallah.
Umarım hastanelik bir durumun olmaz Birdaha kontrole ne zaman gideceksin peki?

İlk bebeğim de yavaş kilo alıyordu ben iki haftada 500 Gr aldığını biliyorum düşün birde tansiyon vardı
İnşaallah ya öyle çok kiloya takan biri değilim ama zayifta olsun istemem bakımı zor oluyor zayıf bebegin. Organları tam gelişsin Azda kilosu olsun mutlu olucam

Gülce Neva gayet hoş. Biz de oğlumla Aylin Ada diyoruz ama elim bir tane seçin diyor
Cevap verenler hep Gülce Neva'dan yana kullandı tercihini. Aslında kız çocuk olunca iki isim mi, tek isim mi daha mantıklı bilmiyorum. Oğlum iki isimli ama kız biraz farklı. Ben kızlık soyadımıda kullanıyorum mesela, iki ismim olsa kullanamazdım belki ve eşimin soyadı tek olunca adımla beraber sahne adına benziyor.

Nuran hanım ben normal doğum düşündüğüm halde neden 39 40ları görmek istemiyorum dedi bana anlamadım. Bebek gelmek istemezse ne yapcak ki sezeryana alalım mı dicek

Tsk ederm insallah hepimiz saglikla alalim .
Evet dikkatliyim ama aksine hic pimpirikli oldugumu dusunmedm
yurtdisina gdecek malesef rapor alma tarih degstrme sansmz yok
Ozellikle pandemi vs zaten izinler zor aliniyor
Talihsiz bi tarih oldu sadece.

Valla aynı ben oğlumda küçük,tuvalete bile gidemiyorum bırakıp kosa kosa peşime geliyor çiş çiş diyor
İyi hissediyosan kendini boşver hastahane ortamina sürekli gidip çıkmakta iyi değil sonuçta. Gun verir o zaman bu sefer gittiginde kesin
İnşallah canım bu sefer tarih isticem

Nuran hanım ben normal doğum düşündüğüm halde neden 39 40ları görmek istemiyorum dedi bana anlamadım. Bebek gelmek istemezse ne yapcak ki sezeryana alalım mı dicek
Bende anlam verememiştim canım bizleri sezaryan olduğumuz halde 39 a kadar bekletip normal i niye 39 a kalmadan gelsin dedi şaşırmıştım. Nuran hanım çok iyi ve bilgili bir doktor ama son dakika golleri olabiliyor. İlk hamileliğimde 38 e kadar hep normal doğum diyoduk 38+3 gittim suyun azalmış boyun kısa normalde çok zorlanirsin dedi tabi biz hemen panik olduk pazartesi sezaryanla alalim diyince dusunelim dedik ama eve geldik o korkuyla 1 saat gecmeden tamam pazartesi sezaryan olalım diye yazdık . Sen eğer normal doğum istiyosan diret canım hemen kabul etme eger ki sezaryan derse son zamanlarda. Bana doğumdan sonra bide almasaydik geliceği yoktu yukarda ve suyu da iyiydi demişti şaşırmıştık. Ama dediğim gibi insan olarak çok iyi ve ilgili biri sadece son dakika hastane doktoru gibi davrandı bize.

27 haftalık olctuklerinde 1 kilo çıkmıştı benimde muz kaşar yedim bol bol oyle artti sanada tavsiye ederim. Suan evet 1600-1800 gibi olmalari lazım. Cumartesi gidicektim fakat doktorum izinli o yuzden haftaya sali günü gidicem hem calisamaz raporu almaya hemde kontrole

Canım böbreğin birinde genişleme falan demiştin bu sebepten demiş olmasın... Bir de kilo olarak galiba bebeğin bizden fazlaydı diye anımsıyorum hani daha aşağıdaysa deneyimlerinden belki o haftalarda doğurabileceğini düşünerek demiştir diye de düşünmüştüm o gün yazdığında.

O zaman bebeklerimizin kiloları aşağı yukarı aynı gidiyormuş seninle. Merak ettim bugün kaç çıkacak acaba. Hayırlısı olsun inşallah. Kaşar bol tüketiyorum da muz sık yiyemiyorum malesef afedersin çok kabızlık sorunumu arttırıyor. Bu raporu ileri dönük veremiyor değil mi doktor? Çünkü bugün gideceğim rapor için haftaya tekrar gitmem gerekecek

Ben de iki soyisim kullanıyorum ve pişmanım eşimin soyadı uzun benim soyadım erkek ismi bazen erkek sanıyorlar işte arayanlar bence kızlarımızda kullanmasınlar kızlık soyadını bana külfet oldu

Yok cnm suan 32 haftalık raporu vermezler normal saglik raporu alirsin ben öyle yaptım 10 gün bir aldim 10 gun bir aldim normalde haftaya Çarşamba 32+0 olucam ama 1 gun önceden verebilirim dedi doktorum sali gunu raporum bitiyor o gun gidicem almaya. Kabizlik yapiyosa tabi dikkat et canim olmadi yarim ye faydasi oluyo çünkü. Haber ver cikinca bizede

Anladım kuzucum o zaman ben haftaya alabilirim ancak çalışamaz raporunu Teşekkür ederim bilgiler için Kontrolüm 13.30da çıkınca haber veririm inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…