2021 Şubat Anneleri

O zaman normal doğum yanlısı değil gibi bizim doktor. En ufak birşey de sezeryana alır gibi geliyor. Benim ilk doğumum normali denemek istiyorum. Olabilecekse niye olmasın

Ben forumlar da felan arastirdigimda yorumlarini okudugumda hic bos yere sezeryana almıyor sayesinde normal doğum yaptım diyen bir cok kisi okumustum gitmeden. Bence bu gittiginde sor hocam normal dogum istiyorum ben hani aklıma takıldı felan de. Acaba onceki hastayla felanmi karistirdida oyle bisey dedi kafasi karismis olabilir o an gittiginde bi daha konus istersen

Maşallah güzel haberler duymana sevindim nasıl ferahlamissindir darısı hepimize insaallah

Nuran hanım ben normal doğum düşündüğüm halde neden 39 40ları görmek istemiyorum dedi bana anlamadım. Bebek gelmek istemezse ne yapcak ki sezeryana alalım mı dicek
Bana da gittiğimde aynı şeyi söyledi Nuran Hanım. 39-40a kalırsan çok zorlanırsın normal doğum için bol yürüyüş yap, normal doğuma seni hazırlayacak egzersizler ve masajlar yap 37-38 gibi gelsin bebek. 3-3,5 kg olur büyük ihtimal bizim de doğumun kolaylığı için tercih ettiğimiz bir kilo. Çok zorlanmazsın dedi. Bir de sancın başlarsa sıklaşmadan gelme hastanede strese girmeni istemem 5 dk veya 3 dk aralıklarla gelecek kadar sıklaşınca gel. Korkma yine hemen doğmaz bu sıklıkta. Mesai dışı olursa ebelere Nuran hanım beni normal doğuma alacaktı ona haber verin gelsin de. Bana da açılma bilgini vs ona göre verirler ben hemen gelirim dedi.
Yani konuşması normal doğumu teşvik ediciydi ama verdiği tarih bana da çok erken geldi. Eğer son dakika sezaryen derse ben diretmeyi düşünüyorum. Tabi korkutmazsa

tahin pekmez de cok guzek kilo yapıyor evet oglumda yemistim onuda dogum olucak diye son 15 gun felan ama bunda mide bulantilarim hala var gecmedi ne yesem 2 lokma sonea midem bulanıyor 1 muzu zor bitiriyorum insallah bizimkinede bi faydasi olur

Benim de ne yesem ardından hala midem bulanıyor. Hemen bir avuç iç fındık yiyorum rahatlıyorum. Bir dene istersen

Sizin bebek kaç kilo acaba?

Benim de ne yesem ardından hala midem bulanıyor. Hemen bir avuç iç fındık yiyorum rahatlıyorum. Bir dene istersen

Sağol cnm ama hic yemek yiyemiyorum zaten findik cevizde yiyorum ama midemi agritiyor onlarda. Oglumda hic mide bulantim yoktu valla sürekli yer vaziyetteydim bunda yemek pişirirken bana geliyorlar son 1 ayda baştaki gibi oldum insalalh düzelir

İnşallah toparlarsın hemen canım mide bulantısı çok zahmetli ama az kaldı Allah’ın izniyle

Kizlar bu arada burda istagramdan takiplesmek yasakmi bilmiyorum ama takiplesmek isteyen olursa ozelden yazsın bebekleri beraber buyutelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…