- 22 Kasım 2016
- 1.056
- 808
- 73
Ben özelde oldum genel anestezide uyutmadan takıyorlar vajinusmusluyum ben mahvolmuştum çıkarırken kolaydı amaTabiki sondasiz olmaz. Devlette önce takiyorlarmis her duyduğum oyle. Özelde uyustuktan sonra takıyorlar istenirse. Ben sonra taktirmistim
O zaman normal doğum yanlısı değil gibi bizim doktor. En ufak birşey de sezeryana alır gibi geliyor. Benim ilk doğumum normali denemek istiyorum. Olabilecekse niye olmasın
Maşallah güzel haberler duymana sevindim nasıl ferahlamissindir darısı hepimize insaallahEsrasvn Merhaba.
Kontrolden çıktım bu defa güzel şeyler duyduk herşey yolundaymış çok şükür.
Bebeğim tek tek ölçümlerde kafası 3 haftaya yakın geri çıkıyordu ama totale yaklaşık 10 gün geri görünüyor olarak yansıyordu.
Bugün de ölçümler o şekilde çıktı fakat doktorum kafada iki ölçüye bakarız biri kafanın şekli ile alakalı dedi sizin çok geri gördüğünüz hafta kafasının şekli ile alakalı yani bu bizim için önemli değil bebeğin genetik yapısı ile alakalı gelişimsel bir sorunu yok dedi. Diğer kafa ölçüsü bizim için önemli dedi o da zaten 1 hafta geride bu da çok normal gelişimi güzel zaten dedi. ( ultrason kağıdında 10 gün yazıyor ama doktor 1 hafta geride olarak kabul ediyor bunu)
2 hafta önce 1002 gr çıkmıştı bugün 1424 gr çıktı biz de haberler bu şekilde
Bana da gittiğimde aynı şeyi söyledi Nuran Hanım. 39-40a kalırsan çok zorlanırsın normal doğum için bol yürüyüş yap, normal doğuma seni hazırlayacak egzersizler ve masajlar yap 37-38 gibi gelsin bebek. 3-3,5 kg olur büyük ihtimal bizim de doğumun kolaylığı için tercih ettiğimiz bir kilo. Çok zorlanmazsın dedi. Bir de sancın başlarsa sıklaşmadan gelme hastanede strese girmeni istemem 5 dk veya 3 dk aralıklarla gelecek kadar sıklaşınca gel. Korkma yine hemen doğmaz bu sıklıkta. Mesai dışı olursa ebelere Nuran hanım beni normal doğuma alacaktı ona haber verin gelsin de. Bana da açılma bilgini vs ona göre verirler ben hemen gelirim dedi.Nuran hanım ben normal doğum düşündüğüm halde neden 39 40ları görmek istemiyorum dedi bana anlamadım. Bebek gelmek istemezse ne yapcak ki sezeryana alalım mı dicek
tahin pekmez de cok guzek kilo yapıyor evet oglumda yemistim onuda dogum olucak diye son 15 gun felan ama bunda mide bulantilarim hala var gecmedi ne yesem 2 lokma sonea midem bulanıyor 1 muzu zor bitiriyorum insallah bizimkinede bi faydasi olurEvet evet çok şükür inan takılmıyorum 1 hafta ya da 10 gün geri çıkmasına. Şu 3 haftalık gerilik olayı beynimi yedi resmen meğer o da önemsizmiş.. Herşey kötüye gidecek sanarken iyi şeyler duymak büyük moral oluyor Allah hepimize sağ sağlim kucaklamayı nasip etsin❤
Süt, kaşar, tahin pekmez tarzı şeyler çok fazla tükettim belki faydası olmuştur
Benim de ne yesem ardından hala midem bulanıyor. Hemen bir avuç iç fındık yiyorum rahatlıyorum. Bir dene istersentahin pekmez de cok guzek kilo yapıyor evet oglumda yemistim onuda dogum olucak diye son 15 gun felan ama bunda mide bulantilarim hala var gecmedi ne yesem 2 lokma sonea midem bulanıyor 1 muzu zor bitiriyorum insallah bizimkinede bi faydasi olur
Sizin bebek kaç kilo acaba?Bana da gittiğimde aynı şeyi söyledi Nuran Hanım. 39-40a kalırsan çok zorlanırsın normal doğum için bol yürüyüş yap, normal doğuma seni hazırlayacak egzersizler ve masajlar yap 37-38 gibi gelsin bebek. 3-3,5 kg olur büyük ihtimal bizim de doğumun kolaylığı için tercih ettiğimiz bir kilo. Çok zorlanmazsın dedi. Bir de sancın başlarsa sıklaşmadan gelme hastanede strese girmeni istemem 5 dk veya 3 dk aralıklarla gelecek kadar sıklaşınca gel. Korkma yine hemen doğmaz bu sıklıkta. Mesai dışı olursa ebelere Nuran hanım beni normal doğuma alacaktı ona haber verin gelsin de. Bana da açılma bilgini vs ona göre verirler ben hemen gelirim dedi.
Yani konuşması normal doğumu teşvik ediciydi ama verdiği tarih bana da çok erken geldi. Eğer son dakika sezaryen derse ben diretmeyi düşünüyorum. Tabi korkutmazsa
Geçen hafta gitmiştim 2480 demişti.Sizin bebek kaç kilo acaba?
Maşallah tosuncugaGeçen hafta gitmiştim 2480 demişti.
Amin inşallah teşekkür ederiz Şubat teyzesiMaşallah tosuncugasağlıkla gelsin
Bence de iyi canım daha ne olsun çok şükür. Senin de ilk doğum sezeryan istiyodun galiba
Arkadaşlar herbirinize teşekkür ederim, Allah razı olsun. Ameliyat başarılı geçmiş şimdi bekliyecegizRabbim herbirinize hayırlı evlatlar nasip eylesin
Benim de ne yesem ardından hala midem bulanıyor. Hemen bir avuç iç fındık yiyorum rahatlıyorum. Bir dene istersen
İnşallah toparlarsın hemen canım mide bulantısı çok zahmetli ama az kaldı Allah’ın izniyleSağol cnm ama hic yemek yiyemiyorum zaten findik cevizde yiyorum ama midemi agritiyor onlarda. Oglumda hic mide bulantim yoktu valla sürekli yer vaziyetteydim bunda yemek pişirirken bana geliyorlar son 1 ayda baştaki gibi oldum insalalh düzelir
İnşallah şifa olur suyu artırır havuç suyu canımHavuç suyuna başladım ilk günüm Allah affetsin ama çok kötüzaten midem bulaniyodu hepten küstürdü beni yiyeceklere karşı
Eki Görüntüle 2751221
İnşallah toparlarsın hemen canım mide bulantısı çok zahmetli ama az kaldı Allah’ın izniyle
İnşallah şifa olur suyu artırır havuç suyu canım
Herkese bereketli, huzur dolu, sağlıkla sevdikleriyle geçireceği mutlu yıllar dilerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?