2021 Şubat Anneleri

Cnm yumurtlaman mi geç oldu bnm adetten iki gün önce 1358 çıkmıştı

Canım yükselmen çok normal maşallah çok sağlıklı artıyor hatta. Bebişin seninle 2 günde bir 2 katına artıyor değer

Hayırlı Olsun kuzum ne güzel duymuşsun maşallah keseden kaç gün sonra duydun

Benim küçük oğlumda ürtiker. Henüz ne tetikliyor bulamadık çok sıkıntılı bir rahatsızlık Rabbim sağlık versin.. şu sıra ben de hastanelerden tedirginim kimse sosyal mesafeye uymuyor.
Amin. R
Benim küçük oğlumda ürtiker. Henüz ne tetikliyor bulamadık çok sıkıntılı bir rahatsızlık Rabbim sağlık versin.. şu sıra ben de hastanelerden tedirginim kimse sosyal mesafeye uymuyor.
Amin, Size de inşallah

ya sizinde 1 mayısçı olarak hayırlı olsun bebişiniz:) Bende aynı şekilde pazartesi gidip keseyi gördüm ama bana boyutuyla alakalı hiç bir şey demedi doktor.
Boyutunu ben merak edip sormuştum öyle ölçmüştü.
Belki seninkini de ölçmüştür,ultrason fotoğrafı verdi mi sana verdiyse üst kısmında yazar.

Kızlar bugün 4+6 yız ve ara ara karnımın alt kısmım , bazen de sağ kasık tarafım ağrıyor geçiyor kendiliğinden. Bu normal mi? Beta değerlerim
Pazartesi 46
Çarşamba 142,8
Cuma 304
Pazar 740
Salı 1390 çıktı. Bu salı da Allah ın izni ile görünücem doktora ama merak ediyorum. Sizlerin de ağrısı oluyor mu normal mi anormal mi yaşadığım ağrılar

Ağrılar olması normal kuzum benim de oluyo özellikle sağda. Daha kan vermedin mi gitmeden bi verseydin artışı görmüş olurdun

Ağrılar olması normal kuzum benim de oluyo özellikle sağda. Daha kan vermedin mi gitmeden bi verseydin artışı görmüş olurdun
Yazdım ya bak pazartesi Çarşamba vs diye salı günü gel dedi doktor gideceğim. Benim de sağ taraf. Çok korkutuyor beni. Keseyi bir görseydim

Kızlar keseden ne kadar sonra kalp atışını duydunuz?
ve beta hcg kaçtı biliyor musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…