2021 Şubat Anneleri

Oh oh çok seviniyorum böyle haberlere ya sende korkmuşmuydun bizim gibi bende haftaya gidicemde kalp için

Oh oh çok seviniyorum böyle haberlere ya sende korkmuşmuydun bizim gibi bende haftaya gidicemde kalp için
Korkum yoktu açıkçası Hamileliğimi öğrendiğimden beri içimde sebepsiz kelebekler uçuyor rahatım şuanlık soru işaretlerim yok oluruna bıraktım çünkü bu sürece kadar neredeyse 1 yıldır çok yıprandım Çok ağladım artık saldım biraz

Eğer 1000 üzeriyse vermenize gerek yok bence. Bugün 140 ı gecerse inşalşah sorun yok demek ama takip gerekir çünkü kese 1500 üstü vajinalden 3000 üstü karından görünür
Daha biraz daha yolum var benim o zaman. Geç döllenme kesin. Mayıs 2 son adet. Adetin 40. Günü 72 ile öğrendim.

Valla bende salmıştım keseden sonra iyidim 4 gün gecti bi kötü oldum ama yine toparladım

Daha biraz daha yolum var benim o zaman. Geç döllenme kesin. Mayıs 2 son adet. Adetin 40. Günü 72 ile öğrendim.
Aynen canım önemli olan 2 katına yakın artış hatta bana bi doktor demişti 3 günde 1 buçuk katı artması lazım diye

Maşallah canımm bak çok şükür :) çok sevindim güzel haberlerin ardı arkası kesilmesin inşallah

Maşallah nasip etmiş Allah doğal yollardan :)
Ne mutlu sana dinlemişsin kalp atışını çok sevindim canım

Kızlar merhaba. Bende pazartesi adetim 8 gün gecikince doktora gittik keseyi gördük şükürler olsun 4+2 ile uyumlu dedi. Ama son adet tarihi hesabıma göre de 5+4 olması lazım doktor da bişey demedi iki hafta sonra kalp atışını dinlemeye gel dedi ama benim aklımda şüphe kaldı neden 4+2 diye. Bhcg değerim 1673 çıkmıştı. Bilgisi olan yazabilir mi tecrübeli arkadaşlar

Canım hiç stres yapma bana işk gittiğim doktor 5 haftayla uyumlu dedi ( 4+6 dım o zaman) salı başka bi doktora gittim oda bana dedi 4+2 görünüyo o zamanda ben 5+3 tüm cihaz cok etkiliyo devlete gittiysen yada cihazı eski biyere Kesinlikle kafana takma bence

Özel hastaneye gittim ama demekki fark ediyor. Teşekkürler canım bi nebze içim rahatladı. Kalp atışını bir duysam çok rahatlayacağım

Çok sevindim canım boşuna üzüldüğünde kaldın bak herşey yolundaymış haftaya güzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…