2021 Şubat Anneleri

Çok sevindim gözünüz aydın sağlıkla kucağınıza alın inş

Özel hastaneye gittim ama demekki fark ediyor. Teşekkürler canım bi nebze içim rahatladı. Kalp atışını bir duysam çok rahatlayacağım
Aynı durumdayız bende bekliyorum kalp atısını haftaya duyucaz inşallah

Yaa neden öyle dedin ki ben kız istiyorum sanırım tabi hepimizin ilk dileği sağlıklı olsun :) eşim erkek istiyo
İçimden öyle geçti bide aynı benim belirtilerimi yaşıyorsunuz geçen hamileliğimde öyleydi at şimdide öyleyim İnş kızım olur tabi öncelikle sağlıklı olmaso

Kızlar guzel haberler vermıssınız cok sukur herkes adına cok sevindim, suan kese boyutuna mılımlere hıc takılmayın, olcumlerın dogru cıkması ılerleyen gunlerde bellı olıcak mılımlık olcum degısık sonclsr cıkarır, hıc kafanıza takmayın ve suanın tadını cıkarın, ayrıca ılk zamanlar bulantılar kusmalar gennelde oluyo olmayan arkadslarımz sanslıı massllh, olması bebegımızın var oldugunu kendını bıze hatırlattıgını gosterıyo, su hayattakı o guzel mucize duunyadakı cennet bahcelerımız bıze kavsmak ıcın ne yollardan gelıyor, rabbbım herkese guzel bı hamılelık saglıklı bır cocuk elıne almayı nasıp etsın ıns

Ne güzel yazmıssın amin canım inşallah herkes sağlıklı bi hamilelik geçirsin inşallah

İçimden öyle geçti bide aynı benim belirtilerimi yaşıyorsunuz geçen hamileliğimde öyleydi at şimdide öyleyim İnş kızım olur tabi öncelikle sağlıklı olmaso
:) :) hayırlısı inşallah evet sağlıklı olsunlar da inşallah :)

Benim küçük oğlumda ürtiker. Henüz ne tetikliyor bulamadık çok sıkıntılı bir rahatsızlık Rabbim sağlık versin.. şu sıra ben de hastanelerden tedirginim kimse sosyal mesafeye uymuyor.

Ben de doktordan geldim :) haftasıyla uyumluymus. Herşey yolunda dedi. Kalp atımı var ama daha küçük olduğu için tam duyamıyorum dedi. 3 hafta sonraya çağırdı.
Siz söyleyince ultrson kağıdından baktim. Crl 3 buçuk mm.
İnternetten baktım. Normal aralikta. Yüksek değerlere bakıp kimse kendini üzmesin. Her hamilelik farklıdır :)
Allah herkese güzel haberler nasip etsin

Gözün aydın canım. Sağlıkla kucağına al büyüt inşallah.

Oh oh maşallah haberler çoğalıyor

Oyy kuzum sağlıkla kavuş. Benim eşimde varikoseldi şükür bugünlere. Rabbim üzmez

Hadi gözün Aydın senin de canım çok haklısın her hamilelik farklı.

Bebek gözüktü mu cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…