Benimde aklıma geldi medipol çamlıca ilk açıldığında çok uygundu belki bu da öyle olur ama biz yetişemiyoruz
Ben direk muhasebeyle konuşmuştum orda kâğıtta yazıyordu canım benimde indiririm var ama ben kendim hesaplıyorum onlar söylemediler.
Ana binada ismail bey var onunlamı konuştunuz ? Indirimleri o yapıyor eşim geçen ona gitti doğuma yakın zam olursa yardımcı oluruz gibi konuşmuştu cumaertesi bizde ona gideriz
Kızlar, ben de Emsey’e gidiyorum ve orada doğum yapacağım inşallah. Yılbaşında gelecek zamlardan etkilenmemek için ödemeyi erken yapabilirsiniz dediler. Biz de ödemeyi yaptık. Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin. Ben en son 32. haftamda gitmiştim, 36’da gelmemi söyledi doktor. Bakıyorum da genelde daha sık çağırmış herhalde sizin doktorlarınız. Bazen endişeleniyorum acaba benim hissetmediğim bir sorun olabilir mi bu süreçte diye.
Aynen ya 50₺ ydi muaynesisans vericektim.onlara ama yetişemez sanırım benim.zamaninda dogsa belki olur du ama bu ay bekledikleri icin butun doktorlar dogumu bende yetisemicem sanırım bide son zamanda doktor degistirmek
Benimde yetişmez 1 ay olsa yapardım ama çok sinir oldumBende konusim.olmadi İsmail beyi istiyorum diyeyim onunla görüşelim bizde valla yarisi sizden yarisi bizden dicem3200 yeter onlara maksimum
Benimde yetişmez 1 ay olsa yapardım ama çok sinir oldumana binada girişte asansörün yanında odası doğum binasında değil. 3200 çok bile 3000 yeter
Biz ilk hafta bir gidiyoruz lohusaliktan sonra da gidiliyor. Bebekte ilk hafta gidiliyor ( eger sarilik olursa daha sik cagiriyorlar ) sonra 1 ay aşı için saglikocagina gidiliyor yine kontrole de gidiliyor kalça ultrasonu çekiliyor. Bizim mesela işitme testini doğumdan 1 gün sonra bebeği alıp yapmıştı onda geçememişti 1 yada 2 ay sonra bi daha gitmek zorunda kalmıştık böyle şeyler olabiliyor.Yarin kontrolum.var gidip.bi.konusurm
Bizim.dogumdan.sonra.cok.mu.oluyoki kontrolelrmz.yadedigin gbi 3000e kapasaydik ya hemen vermeye raziym
Yarin bile.veririm
Benimde yetişmez 1 ay olsa yapardım ama çok sinir oldumana binada girişte asansörün yanında odası doğum binasında değil. 3200 çok bile 3000 yeter
Yarin kontrolum.var gidip.bi.konusurm
Bizim.dogumdan.sonra.cok.mu.oluyoki kontrolelrmz.yadedigin gbi 3000e kapasaydik ya hemen vermeye raziym
Yarin bile.veririm
Tam olarak ne bilmiyorum ama görüşeceğin bayandan daha kıdemli biri onun lafı geçiyor biz indirim isteyince onunla görüşün demişlerdiMuhasebeye gideyim.net fiyatlari alayim.ilk ordan ismail beyle görüşmek istiyorum diyeyim. Bu ismail.bey kim.muhasebe demisanki biliyomus gibi ben ya çok zorlarsa 200 daha çıkarırım yoksa 3000 yeter dedigin gibi yani zam olurda bu kadar olmaz bende sinid oldum
Sanki ücret verdim diye hatırlıyorum canım ama karıştırmış olabilirim de çünkü oğlumu da muayene götürmüştük ona vermiştikSeninki saat kacta randevu ayni saate denk gelirsek ikimiz ayni anda konusalim belki ikna olurlar
Dogumdan sonraki ilk muayne bize ücretsiz diye biliyorum ben ama H heyecanli_anneee daha iyi bilir o tecrubeli
İzmirde çok pahalı canım, sadece muayeneye 270 veriyorum. En iyisi doğum sigortası yaptırmak diyolar da ben sordum acıbadem in doğum sigortası 15 bin TL dibi de çoğumuz çalışıyor iki kişi yetişemiyoruz bu duruma, Allah bir maaşla ev geçindirelerin parasına bereket versin... bazen diyorum ki ben mi abartıyorum da yetmiyor. ama yok yok taş üstüne taş koyamıyoruz. istanbul gene iyi herkesin bütçesine uygun bir hastane bulunabiliyor. şu an vazgeçsek başka yer bulunur özel. ama ben doktoru çok sevdim, başka şeylerden kısıp katlanıcam diyorum en kötü ihtimalle. dün ankarada akrabam doğum yaptı özelde ki özel denmez oraya 5.500müş..
Ben Kocaeli'deyim ve doktorumu seviyorum ücret 190 falan Demir hayat yaptırmıştım 6bine ve çok iyi geldi bizeİzmirde çok pahalı canım, sadece muayeneye 270 veriyorum. En iyisi doğum sigortası yaptırmak diyolar da ben sordum acıbadem in doğum sigortası 15 bin TL di
Evet ya rekabetsiZlik vuruyor sizi ordada alternatif yokİzmirde çok pahalı canım, sadece muayeneye 270 veriyorum. En iyisi doğum sigortası yaptırmak diyolar da ben sordum acıbadem in doğum sigortası 15 bin TL di
Maşallah 6.5 kilo mu4 doğar mı bilmem kızı da 4 üstü bekliyorduk 3500 civarıydı son haftalarda azalmıştı kilo alımı. Ama potansiyel yüksekbenimkiler esas doğduktan sonra şok ediyor ayda 1600 aldı 3 ay boyunca. 11 aylıkken 12 kilo olmuştu bir de yer daraldıkça ölçüm 500 eksik ya da fazla olabiliyor... 38i beklesin yine de öncesinde gelmesin inşallah. Haftaya kontrole gidicem tekrar.
Yok canım giriş katta küçük bi odaydı. Yılbaşından önce mecburi 2. Sezeryan 2700dü muayene ücreti deki artışa bakarsak en az 3bin vardır yeni fiyat. Drun ilk hastasıydm kaç para oldu muayene dedi. 175 sağlam zam gelmiş dedim. Medicana açıldı hemşirelere iş teklif ediyorlar, almaya çalışıyorlar dedi. Keşke muayeneye yapmasalarmış, neye indirim yaptırabiliyorsanız yaptırın dedi.Ben eşimle o yüzden gidiyorum indirim var ona sağlık sektöründe diye.
Bu arada kilo olayına hiç kafayı takma. Daha kuvettli bence zayıf bebişler, ki seninki de hiç merak etme 2750nin altında doğmaz... Benimki yapımla alakalı anne iri, baba iri... Ben 6.5 kilo doğmuşum, kemik yapısı anneye benziyor bebeklerin.
Hem de ne kıymışlarMaşallah zam yapmamislar resmen bize kiymislarAllahtan son haftalarimiz.
Seninki saat kacta randevu ayni saate denk gelirsek ikimiz ayni anda konusalim belki ikna olurlar
Dogumdan sonraki ilk muayne bize ücretsiz diye biliyorum ben ama H heyecanli_anneee daha iyi bilir o tecrubeli
Valla öyle hem de normal doğum, annem de minyonMaşallah 6.5 kilo muBenim bebiş de son gittiğimizde 2.5tu ben de bu gidişte 3ü aşmasını bekliyorum. Cumartesi randevum var bakalım ne diyecek Son randevuyu almışım doktorun yine de nst ye bağlar mı acaba
Peki nedeni değilmiş bir şey dediler mi?Günaydın kızlar benim paşa 3 kg olmuş. Rahim duvarı incelmiş daha sık kontrole gelicem 3ün altına inerse daha erken olabilir sezeryan dedi. bi de ağrım çok olduğu için 39dan önce alabilirim, ben hazırım diyor annesi dedişimdi 40 dklık bi nstye giricem, duruma göre serum alıcam erken olduğu için
Ya kızlar spinal mı epidural mi daha iyi ben bir türlü karar veremedim. Bugüne kdr dr'umla da hiç konuşamadk ztn 1 aydır izinli,onun yerine geçici bakıyorlar diye ilgilenmiyorlar.Sezeryan olmdum spinal. En kısa süren dogum şekli aslında girdigin gibi neoldgunu anlamadan olup bitiyor .bir iki dua edene kadar işlem bitiyor. Bu ikinci yine spinal olurum, genel anestezi bi aksilik olmazsa inşşalah düşünmüyorum hiç.
Aa öyle miymiş?,Erkek bebek daha mi geç doğuyormuş? ben de 38+5 gibi iken sezaryen olacağım inşallah daha erken doğmasın istiyorum da...bu arada benim kontrolüm de yarın inşallah herşey yolundadır
Ovvv ne kadar çokmuş.içinde foto çekimi oda süsleme çocuğun ilk muayenesi gibi ek şeyler var mı peki?Ayy kızlar siz böyle fiyatlardan bahsettikçe benim içime oturuyor. Ben ne yapayım 7 bin tl ödeyeceğim doğum için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?