2021 Şubat Anneleri

Canım çok çok geçmiş olsun Allah şifa versin yavruya. Sonuçları nasıl? Şimdi iyi mi?

Çok sağolun kizlar valla herseyine bakiyolar bir iki sey soylediler ama oda kanli ishale neden olmazmis gaita tahlili yaptılar sonucunu bekliyoruz bakalım.

Sagol cnm. Aynen takip et bugunde bakalim eger hala ayniysa yaz tedbiri elden birakmamak lazim.

Kızlar saç dibim Bi karış uzadı çok çirkin duruyo fotoda falan da çirkin çıkacak büyük ihtimalle dibi koyu kumral uçlar sarı çözüm bulan var mı

Kızlar saç dibim Bi karış uzadı çok çirkin duruyo fotoda falan da çirkin çıkacak büyük ihtimalle dibi koyu kumral uçlar sarı çözüm bulan var mı
Benim de öyle hatta beyazlar da var bende. Ben loreal in sprey boyasını aldım yıkayınca çıkıyor. Boyamak lazım ama boyamıcam. Ondan sıkınca idare ediyor.

Eklentiler

• DE960B81-237A-4B1B-8C0B-6153D9B16690.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 20
Ben de bugün kontrole gittim yekta bey 2200gram olmuş. Henüz doğum pozisyonunda değil. Haftaya egzersiz listesi verdi doktor ona başlıcam. Normal doğum düşünenler 36. Haftadan sonra da perine masajı önerdi doktorum. Serbest t4üm düşüktü. Testi tekrar yaptırcam yarın inş normal çıkar

Çok geçmiş olsun oğlun için

Etmiyor Doktoruma yazdım bir saat olacak cevap bekliyorum ağla ağla içim çıktı acile mi gitsem bilemedim eşim de yok işte
Dur ve dur ne oluyor Allah'ım korusun ...benim ilk bebeğim öyle tembeldi ki hep ağlattı beni çok yavaş ve hareketsizdi aynen senin gibi ağlamaktan içimin çıktığı kaç gün bilirim ama yok doktor da tembel diyip dururdu. Sağlık ocağı yakın mı ? Rahat etmek için kalbini dinlersen

Etmiyor Doktoruma yazdım bir saat olacak cevap bekliyorum ağla ağla içim çıktı acile mi gitsem bilemedim eşim de yok işte
Acile bi git istersen canım avicenna da kadın doğum acil var eğer yakınlarda hastane varsa oraya da gidebilirsin. Canını sıkıp ağlama hiç mi hareket yok yoksa az mı ?

Benim kizim da öyleydi buda oyle ikisinde de bir kaç kere acile gittim çocuk oynamıyor diye doktor bana gayet oynuyor sen hissetmiyorsun diyordu her seferinde . Şimdi eşim kızıyor çocuk hareket etmedi dediğimde. Endişelenme Allaha emanet bir seyi yoktur inşallah.

Canım bence kendinizi üzmeyin. Minik minik ediyordur hissetmiyorsunuzdur. Bir gün benim de aynı şekilde oldu, ben de çok korktum ama sonraki gün çılgın gibiydi. Doktora gidebilirseniz gidin, içiniz rahat etsin.

Canım Kendini mi yordun acaba, genelde biz cidden dinlenme haline geçtiğimizde hareketleniyorlar.. Aman sakin bi de son zamanlarda azalacak hareketleri... Geçen gün ben de öyle hissetmiyorum dedim bigün boyunca, ertesi gün kıpır kıpırdı. Ama gönlün rahat edecekse uğra bi acile

Canım ben de dediğin gibi isim.yazili nakışlı tulum set ve yastık yaptirdim. Geldi güzel olmuş beğendim.onu inşallah giydirir kendimiz çekeriz. Ama konsept çekim yaptirmam kizima da yaptirmamistim zaten. Sac kesimi olayi da dediğin gibi önlem alınarak balkonda fln olucak mecbur. Ya da beni çift maskeli olarak eşim götürecek bir gün

Esrasvn geçmiş olsun inşallah önemli bişeyi yoktur, çıktı mı sonuçları...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…