Canım çok çok geçmiş olsun Allah şifa versin yavruya. Sonuçları nasıl? Şimdi iyi mi?
Canım geçmiş olsun Rabbim şifa versin oğluna. Merak ettim nesi bar acaba kuzunun.
Benim eşim doğdugunun 7.gunu kendisi okudu kulağına ezanı ve ismini koydu .
Bu arada 7.gunu bebegin saçlarını kesmek ve grami kadar altın veya gümüş dağıtmak sünnet
7.gunu akikalari kesmek de sünnet ve cok hayirliymis . Biz yapacağız belki bilmeyen varsa haberi olsum
Canım çok geçmiş olsun inşallah temiz çıkar sonuçları.
Dün portakal suyu da içtim tatlı yiyip soluma da yattım bekledim ama çok hafif hareketleri ve çok kısa sürüyor bir dönüyor o kadar kıpır kıpır değil hiç. Hep uyuyor gibi. Çok fazla ayakta da kalmamaya çalışıyorum. Bugün de takip edeyim aynı devam ederse Nuran hanıma yazayım en iyisi
Amin canım inşallah bana zayıf gibi geliyor ama 2 haftada alır inşallah kiloOy maşallah çok güzel kilosuSağlıkla gelsin inşallah
Kontrolden geldik 2600 gram 45cm olmuşuz 2 hafta sonra gel gün vereceğim dedi bakalım hayırlısı
Benim de öyle hatta beyazlar da var bende. Ben loreal in sprey boyasını aldım yıkayınca çıkıyor. Boyamak lazım ama boyamıcam. Ondan sıkınca idare ediyor.Kızlar saç dibim Bi karış uzadı çok çirkin duruyo fotoda falan da çirkin çıkacak büyük ihtimalle dibi koyu kumral uçlar sarıçözüm bulan var mı
Haftasından bile iyi 2 haftaya 500 grama yakın alır o. doğuma da 3.500 ü bulsa yeter hiç zayıf diye düşünmeAmin canım inşallah bana zayıf gibi geliyor ama 2 haftada alır inşallah kilo
Çok geçmiş olsun oğlun içinKizlar ankarada deprem yasayanlara gecmis olsun Allah tekrarını yasatmasin en çok korktugum sey deprem.
Dun oglum sadece kan olarak dışkı yapinca hastahaneye geldik müşahedeye aldılar serum vs ultrason bekliyoruz simdi onun sonucuna gore hareket edecekler tek tek mesajlari okumaya çalıştım soyle karisikca bi cevap vereyim
Bu arada bizim ismimiz de Ravza olucak Allah nasip ederse.
Ayriyeten magnet bende yaptırmayı düşünmüyorum mevlüt vs yaptigimda acısını çıkarırım diye. Ama 50 li metal kutuda çikolata yaptırmıştım kimse yemezse ben yerim.
Biraz oynaynca hareket ediyomuBenim bebişimin hareketleri çok yavaşladı. Doktora gittiğimiz gün de uyudu bütün gün, usg de bile sakindi ama doktor bir terslik görmemişti. Bu kadar az hareket etmesi normal mi bu haftalarda? istemsiz kafamı takıyorum korkuyorum
EtmiyorBiraz oynaynca hareket ediyomu
Dur ve dur ne oluyor Allah'ım korusun ...benim ilk bebeğim öyle tembeldi ki hep ağlattı beni çok yavaş ve hareketsizdi aynen senin gibi ağlamaktan içimin çıktığı kaç gün bilirim ama yok doktor da tembel diyip dururdu. Sağlık ocağı yakın mı ? Rahat etmek için kalbini dinlersenEtmiyorDoktoruma yazdım bir saat olacak cevap bekliyorum ağla ağla içim çıktı acile mi gitsem bilemedim eşim de yok işte
Acile bi git istersen canım avicenna da kadın doğum acil var eğer yakınlarda hastane varsa oraya da gidebilirsin. Canını sıkıp ağlama hiç mi hareket yok yoksa az mı ?EtmiyorDoktoruma yazdım bir saat olacak cevap bekliyorum ağla ağla içim çıktı acile mi gitsem bilemedim eşim de yok işte
Benim kizim da öyleydi buda oyle ikisinde de bir kaç kere acile gittim çocuk oynamıyor diye doktor bana gayet oynuyor sen hissetmiyorsun diyordu her seferinde . Şimdi eşim kızıyor çocuk hareket etmedi dediğimde. Endişelenme Allaha emanet bir seyi yoktur inşallah.EtmiyorDoktoruma yazdım bir saat olacak cevap bekliyorum ağla ağla içim çıktı acile mi gitsem bilemedim eşim de yok işte
Canım bence kendinizi üzmeyin. Minik minik ediyordur hissetmiyorsunuzdur. Bir gün benim de aynı şekilde oldu, ben de çok korktum ama sonraki gün çılgın gibiydi. Doktora gidebilirseniz gidin, içiniz rahat etsin.EtmiyorDoktoruma yazdım bir saat olacak cevap bekliyorum ağla ağla içim çıktı acile mi gitsem bilemedim eşim de yok işte
Canım benim son haftalarda bebeğin hareketleri hep kısıtlanırmış zaten sakın bozma moralini. Ama içini rahatlatmak için git tabi doktoraEtmiyorDoktoruma yazdım bir saat olacak cevap bekliyorum ağla ağla içim çıktı acile mi gitsem bilemedim eşim de yok işte
zayif mi ben 36.haftada 2670 ti kilosu bence gayet normal hatta 1 hafta önce gibi masallah.Amin canım inşallah bana zayıf gibi geliyor ama 2 haftada alır inşallah kilo
Canım Kendini mi yordun acaba, genelde biz cidden dinlenme haline geçtiğimizde hareketleniyorlar.. Aman sakin bi de son zamanlarda azalacak hareketleri... Geçen gün ben de öyle hissetmiyorum dedim bigün boyunca, ertesi gün kıpır kıpırdı. Ama gönlün rahat edecekse uğra bi acileEtmiyorDoktoruma yazdım bir saat olacak cevap bekliyorum ağla ağla içim çıktı acile mi gitsem bilemedim eşim de yok işte
Canım ben de dediğin gibi isim.yazili nakışlı tulum set ve yastık yaptirdim. Geldi güzel olmuş beğendim.onu inşallah giydirir kendimiz çekeriz. Ama konsept çekim yaptirmam kizima da yaptirmamistim zaten. Sac kesimi olayi da dediğin gibi önlem alınarak balkonda fln olucak mecbur. Ya da beni çift maskeli olarak eşim götürecek bir günBen yine de beyaz bir elbise oğluma isimli tulum fln koydum. Arkadaşımdan makina aldık. Hastanden çıkarken halim olursa inşallah bir kaç poz çekilirim diyorum. Halim olmazsa senn dedğin gibi evin salonunda çekilirizyoksa yenidoğan foto çekimini de bayılıyorum minnoş minnoş kostumler giydirip konsept çekimler cidden çok güzel oluyor. Ama bu pandemi de hiçte götürmem fotoğrafçıya. Bende hamile dış çekimi istiyordum mesela giyindim eşim çekti açık havada. Hem ilk hem de iknciyi düşünmediğim için her şeyi yapasım vardı ama kısmet buymuş buna şükür
Bence ya kuaföre gidin dışarıya sandalye atsın kendi tarağınızı,havlunuxu fln götürün ya da eve çağorın balkonda kesitirin maskesini çıkarmasın.makasnı kolonya fln sıksın.
aysegul34 Amin canım inşallah tek temennim bir an önce sağlığına kavuşsun, torununu görsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?