2021 Şubat Anneleri

Ahmet Emin de çok güzel

Bence sünneti daha detayli araştır canım kendilerini bildikleri zaman herşey daha zor oluyor geçen dedim ya saçını kestircez hiç canı yanmıyor ama ortalığı ayağa kaldırdı bide evdeyiz bildigi ortam. Sünnet o yaşta hem çocuğu zaptetmek acısından hemde iyileşmesi acısından daha fazla zamanını alır. Dediğim gibi tek bir doktora bağlı kalma tv ye çıkanlar para alıp tv ye çıkıyorlar sen başka doktorlardan araştır öyle karar ver.

Bende sünneti hemen yaptrımak isteyenlerdendim ama ne kadar hastneye az gidersek o kdr iyi.ne kadar küçükse travması ve sünnet sonrası o kadar kolay oluyor aslında. Ama dediğin gibi pandemi ne zmn biter o zmn bakarız. Umarım doğumgünlerinde kurtulmuş oluruz bu felaketlerden
İsmiyle yaşasın inşallah
Bugün kontrole gidecğim. Nst yi acilde yapıyorlar resmen gidesim yok

Ben de sünnet işini düşünmüyorum yenidoğan iken. Ileride bakarız. Isim konusunda dedesi var hacı hem de kendi ismi konulacak o okur kulağına diye düşündüm. Hocaya falan pandemide gerek yok bence de. Dinimizde abdestli olmak, duayı bilmek ve iyi bir insan olmak yeterli diye düşünüyorum.

Zaten onları diyenlerin çoğu sünnetin ne olduğunu bile bilmiyordur

Hiç bilmiyordum. Söylediğin için teşekkür ederim inşallah 7. Gün aklıma gelir tek başıma oğluşla başederken de yaparım
Bende babam okur kulağına demiştim. İnşallah o zmana hastaneden çıkarda torununa ismini koyabilir

Amin canım amin.
Bebeğin hareketlerinin sıklığını bilmek için bir saat ölçütü vardı sanırım. Bi bak internetten istersen. Ben bi kere bile vursa önemsemiyorum yanlış yapmıyorumdur inşallah.

Sanırım biraz soğuk şeyler içip sola yatıp bekliyoruz ve bir saat içinde 10 tekme hissetmeli gibi bir şeydi
Doktorum portakal suyu iç 2 saat soluna dön yat en az 6 hareket olması lazım dedi dün denedim ama hissedemedim o kadar hareket bugün tekrar deneyeceğim bakalım inşallah hareket olur.

Ben doktora bir de hemsirelere çikolata yaptiracagim hediye olarak. Bunun dışında bir şey yaptırmayı düşünmüyorum. Cok özeniyordum ama pandemi o hayalleri yıktı ne yazik ki. Sadece müsait olursak evde fotoğraf çekimi düşünüyorum bebek çok da büyümeden. Ailece fotoğrafları çok beğeniyorum. Ama tabi durum müsait olursa. Bir de kuaförü eve mi cagirsam diyorum. Sizce gitmek mi daha riskli olur yoksa eve çağırmak mi ? Eve gelse 3 kişinin saçı kesilecek. Ben annem ve kızımın.

Biz de böyle duyduk 7. gün saçını keseceğiz iniallah tabi kabak doğmazsa oğlum Erkek çocukta 2 akika kesilirmiş 7. gün onu da halledeceğiz inşallah
Evet kızımda hepsini yaptık kızlarda 1 akika inşallah oğlumda da yapacağız. Hayırla sağlıkla gelsin kuzular insallah
Ahmet Emin de çok güzel
Çok teşekkür ederim bende çok beğeniyorum osman ve bu isim arasında çok gidiyorum ama ahmer emin olacak sanırım. :)
Rica ederim hakkında hayırlısı olur inşallah canim . Rabbim baban a sağlık şifa versin inşallah biran önce yanınıza gelsin .

Bu ara ben de lavanta keseleri yaptım. Bir de takı yastığı yaptım kizim da da yaptığım için ayrımcılık olmasın dedim:) hatıra kutusu yaptım onlara oraya da kese koydum sonra da takı yaptıklarını koyacağım. Ilk etapta annemler gelir onlara veririm sonra da ilerleyen zaman da ortalık düzelirse gelene gidene veririm hazır dursun dedim sonra 2 çocukla hiç yapamam

Ben yine de beyaz bir elbise oğluma isimli tulum fln koydum. Arkadaşımdan makina aldık. Hastanden çıkarken halim olursa inşallah bir kaç poz çekilirim diyorum. Halim olmazsa senn dedğin gibi evin salonunda çekiliriz yoksa yenidoğan foto çekimini de bayılıyorum minnoş minnoş kostumler giydirip konsept çekimler cidden çok güzel oluyor. Ama bu pandemi de hiçte götürmem fotoğrafçıya. Bende hamile dış çekimi istiyordum mesela giyindim eşim çekti açık havada. Hem ilk hem de iknciyi düşünmediğim için her şeyi yapasım vardı ama kısmet buymuş buna şükür
Bence ya kuaföre gidin dışarıya sandalye atsın kendi tarağınızı,havlunuxu fln götürün ya da eve çağorın balkonda kesitirin maskesini çıkarmasın.makasnı kolonya fln sıksın.

aysegul34 Amin canım inşallah tek temennim bir an önce sağlığına kavuşsun, torununu görsün

Benim düğün fotoğrafım yok nikah saatinden dolayı çekilememiştik sonra balayı vs derken bir türlü zamanını ayarlayamadık öylece kaldı. O yüzden bebişle çok özeniyordum fotoğraf çekilmeye ama kimseye güvenip çektiremem ki şimdi bir de heryer kalabalık pandemi yasak yokmuş gibi

Ben tek isim koydum canım eliz koydum, bence çok gereksiz çikolata magnet şu zamanda kimse gelmeyecek zaten. Ben de yaptırmıyorum işler düzgün giderse foto çekimi olacak sadece

Ben de düğün için dış çekim ödediğim halde çekilemedik fotoyu 3 yıl oldu , eşimi ikna edersem yazın giycem gelinliği bebekle çekilmek istiyorum içimde kaldı

Ben de düğün için dış çekim ödediğim halde çekilemedik fotoyu 3 yıl oldu , eşimi ikna edersem yazın giycem gelinliği bebekle çekilmek istiyorum içimde kaldı
Benim de çok içimde kaldı geçeniyiz evlendim ben gelinliği de satın aldık sonrasında çekilicez diye pandemi girmese çekilirdik belki ilk baharda ama kısmet olmadı ben de daha salaş rahat bir beyaz elbiseyle oğlumla çekilirim diye düşünüyorum yaza inşallah

Cnm benim ogluma kulagina ismini esim okumak istedi bundada muhtemelen esim okur yine muhtemelen.
Mevlüt niyetim var ama ortaligin durulmasi lazim hemen yapmam zaten bebegin bagisikligi en baslarda düşük oluyor Allah korusun kas yapalim derken hasta etmeyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…