2021 Şubat Anneleri

Geçmiş olsun canım bnde Çorum dayim burdada hissedilmis hiç farketmedim Rabbim gostermesin bı daha bu aralar bu çevrede sıklaştı bu kaçıncı oldu

Kizlar göbek deliği aciniz varmı geceden beri çok acıyor

Bende sürüyorum ama içten açıyor
Bu hissi cok iyi biliyorum, benimde biraz daha ustu sol tarafta var ayni aci hatta gunlerdir var, karin icinin de genislemesine bagli bir durum dedi drum, ayrica saga sola donerkende vajinamda bir aci oluyor, sanirim vajina kemikleri de esniyor, bisey batiyormus gibi bi aci, ama sunu farkettim, uzun sure ayakta kalinca karnimdaki aci daha cok artiyor, ins saglikla kavusalim bebislerimize

Bende magnet çikolata ve daha bi sürü şey isteyenlerdendim .özellikle şu hastane odası süslemeleri,doğum fotoğrafçısı,hastane çıkış fotoğrafı vb. Aahh pandemi bizi çok zorladı hayaller hayal oldu
Sadece balon aldım ben onu götüreceğim hastaneye,kapı süsünü bile götürüp hastane odası kapısına asmayacağım. Evde temiz temiz dursun dedm.
Magnet gibi şeyleri de doğumdan sonra yaptrmaya karar verdim. Hem doğum tarihini hem de fotoğrafını da yaptırabilirim böylece.
Kızlar pandemi de mevlidi nasıl yapacağız ya? Bir de kulağına isim üflenmesini?
Ben hoca fln da olsa kimseyi eve almam

Ben tek isimliyim aşırı memnunum. Özellikle de çift soyadım olduktan sonra daha da işime yaradı tek isim. Oğluma da o yüzden tek isim koyma konusunda kararlıydım ama benim koca bey tutturdu Ata olsun 2.ismi diye.yok diyorum nüfus müdürlüğüne ben gideceğim nasıl olsa diyor valla dava açar yine sildiririm tek isim olacak diye kavga edip duruyoruz Ata ismini çok severim iyi bir Atatürkçüyüz hatta ama 2 isim gerçekten gereksiz Bence tabi

Canım geçmiş olsun Rabbim şifa versin oğluna. Merak ettim nesi bar acaba kuzunun.
Benim eşim doğdugunun 7.gunu kendisi okudu kulağına ezanı ve ismini koydu .

Bu arada 7.gunu bebegin saçlarını kesmek ve grami kadar altın veya gümüş dağıtmak sünnet

7.gunu akikalari kesmek de sünnet ve cok hayirliymis . Biz yapacağız belki bilmeyen varsa haberi olsum

Benim ilk bebeğim sacsizdi o yüzden tahminen saç kesmeden de yapılabiliyormus haberiniz olsun

Canım çok çok geçmiş olsun Allah şifa versin yavruya. Sonuçları nasıl? Şimdi iyi mi?

Çok geçmiş olsun canım. Öyle stresli bir dönemde yaşıyoruz ki hamileliğimizi sağımıza dönsek korku solumuza dönsek korku Rabbim bir daha yaşatmasın
Amin canım amin.
Bebeğin hareketlerinin sıklığını bilmek için bir saat ölçütü vardı sanırım. Bi bak internetten istersen. Ben bi kere bile vursa önemsemiyorum yanlış yapmıyorumdur inşallah.

Amin canım amin.
Bebeğin hareketlerinin sıklığını bilmek için bir saat ölçütü vardı sanırım. Bi bak internetten istersen. Ben bi kere bile vursa önemsemiyorum yanlış yapmıyorumdur inşallah.
Sanırım biraz soğuk şeyler içip sola yatıp bekliyoruz ve bir saat içinde 10 tekme hissetmeli gibi bir şeydi

Canım çok geçmiş olsun inşallah temiz çıkar sonuçları.
Dün portakal suyu da içtim tatlı yiyip soluma da yattım bekledim ama çok hafif hareketleri ve çok kısa sürüyor bir dönüyor o kadar kıpır kıpır değil hiç. Hep uyuyor gibi. Çok fazla ayakta da kalmamaya çalışıyorum. Bugün de takip edeyim aynı devam ederse Nuran hanıma yazayım en iyisi

Biraz soğuk birşeyler içip yatsan

Ben mevlidi bir yaşında falan okuturum diye düşünüyorum. Doğum günü organizasyonu yapmak istemiyordum yerine böyle birşey yapabilirim. O zamana kadar zaten kimseyi davet etmek istemiyorum. Pandemi öyle 2-3 aya ortadan kalkacak birşey değil bence aşı gelse bile. Şimdi sana yazarken tv de sünnet mevzusu konuşuluyordu. Yenidoğan sünnetini tıbbi bir gereklilik olmadığında tavsiye etmiyoruz yenilenmesi gerekebiliyor ileriki yaşlarda dedi doktor. Bir yaşında sünneti de çıkarırım aradan iyi olur

Bu arada Taha ismini eşim henüz bebişimizden haberimiz yokken rüyasında görmüştü. Soyadımız 3 harf çok kısa olduğu için ben biraz daha ağır olsun isim diye iki isim olmasını istedim. Erkek olduğu için soyadı değişme durumu da yok O yüzden Enes Taha dedik biz çok da ısındık Büyük ihtimal ismini dedesi okur kulağına o olmazsa babası okur. Hoca çağırmaya gerek yok bence

Biz de böyle duyduk 7. gün saçını keseceğiz iniallah tabi kabak doğmazsa oğlum Erkek çocukta 2 akika kesilirmiş 7. gün onu da halledeceğiz inşallah

Benim kontrolüm de yarın cnm inşallah hepimizin herseyi iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…