drdan dra cihazdan cihaza ölçümler çok fark ediyor. hiç canını sıkma dediklerine... son haftalarda yer daraldığından ölçümler sağlıklı yapılamıyor hatta o yüzden 500 aşağı yukarı doğum kilosu oynar deniyor.Kızlar bende son hastane kontrolüme gittim
Geçen hafta 3400 demişti kilosu şimdi 3200 dedi valla ka c kilo olacak çok merak ediyorum :)
Bacak boyuna 1 hafta kısa demişti şimdi 2 hafta diyor
Gebelik sekerim yoktu doğuma 1 hafta kala karnı 1 hafta öndeymiş dedi .
Dedi de dedi yani . Hiç düzgün bir şey söylemedi yani . Neyse azcik kaldı pazartesi doğum . Allah'ın izni ile doğsada dağ salim gözlerimle görsem
Bebeğin duruşundan bile ölçümler şaşıyor. Bazı doktorlar diyor zaten net bir ölçüm vermez diye. Bana doğumdan önce aynı gün usgde bebek için 4.250-300 gr civarı dendı. O gün doğurdum 4 kgdı.Kızlar bende son hastane kontrolüme gittim
Geçen hafta 3400 demişti kilosu şimdi 3200 dedi valla ka c kilo olacak çok merak ediyorum :)
Bacak boyuna 1 hafta kısa demişti şimdi 2 hafta diyor
Gebelik sekerim yoktu doğuma 1 hafta kala karnı 1 hafta öndeymiş dedi .
Dedi de dedi yani . Hiç düzgün bir şey söylemedi yani . Neyse azcik kaldı pazartesi doğum . Allah'ın izni ile doğsada dağ salim gözlerimle görsem
Benim her gün biri mutlaka ağrıyor. Kasılma göbeğinde sertleşmesiyle birlikte oluyor. Kasık bel ağrısı doğuma hazırlık. Rabbim yardımcımız olsunKarın ağrısı yada bel ağrısı yaşayan var mi? Bugün karnımın yanları sanki az da belim ağrıyor. Bunlar mi yalancı kasılmalar acep?
Sende oluyor mu kasılma çok bnde bu aralar sıklaştı ya günde 4 kere falan oluyorBenim her gün biri mutlaka ağrıyor. Kasılma göbeğinde sertleşmesiyle birlikte oluyor. Kasık bel ağrısı doğuma hazırlık. Rabbim yardımcımız olsun
Ben de gece boyu sürekli oluyor. Yaklaşık 1 Aydan beri var kasılmalarım magnezyum falan da kullanmıyorum. Zaten şu saatten sonra da bıraktım akışına.Sende oluyor mu kasılma çok bnde bu aralar sıklaştı ya günde 4 kere falan oluyor
masallah 39+1 ben bekleyemiyorum ya ben aslinda.25 ini.istemistim dr mirin kirin etti esim de carsamba olsun haftasonuyla birlestirirm dedi uydum onlara 27 sine aldimBiz seninle tam olarak aynıyız o zaman. Daha doktorum dönmediği için tarih alamadım ben ama o civarlarda olur diye düşünüyorum. Aslında 39+1 (1 şubat) Pazartesi günü olsa daha iyi olur babalık izni için ama dayanabilir miyiz bilmiyorum tabi
Ben olabilirimama belli değil daha
Benim tek isteğim oğlak olmaması o yüzden 21 inden sonra olsun da tarih önemli değil
ben.gordum sanki ya ya da karistirdim hamileyiz hersey normal artikAlla alla nerde hesap yaptım ki bensadece arkadaş düşündüğün tarih var mı dedi ona cevap verdim 21i ve öncesi diye...
bana da dr dogumdan bir hafta once 3200 dedi son hafta bebek illaki kilo alir dogdu 3200 boyunu 50.cm olctuydu 48 cm dogdu kizim hep fazla olcuyolar sanirim cihazlarBebeğin duruşundan bile ölçümler şaşıyor. Bazı doktorlar diyor zaten net bir ölçüm vermez diye. Bana doğumdan önce aynı gün usgde bebek için 4.250-300 gr civarı dendı. O gün doğurdum 4 kgdı.
Şimdi bu bebeğim içinde de karın çevresi bir hafta önde gidiyor ama çokta önemli değil dedi. Sen hiç merak etme canım sağlıkla doğacak bebeğin.
Haftasonu ztn tatil ya pztsi-cuma babalık izni h.sonu tatilyle7 gün olur. Bir haftada öyle izin alacak. 14 gün yanımda olur diye düşündük benim hem ilk bebek hem de kimse olamayacak yanımda.masallah 39+1 ben bekleyemiyorum ya ben aslinda.25 ini.istemistim dr mirin kirin etti esim de carsamba olsun haftasonuyla birlestirirm dedi uydum onlara 27 sine aldim
drdan dra cihazdan cihaza ölçümler çok fark ediyor. hiç canını sıkma dediklerine... son haftalarda yer daraldığından ölçümler sağlıklı yapılamıyor hatta o yüzden 500 aşağı yukarı doğum kilosu oynar deniyor.
az kalmış biri seni geçmezse 3 şubat annesi sensin sanırım, hayırlısıyla gelsin göbüşlü:)
Kizim da son anda detaylıya soktukları için kilosu falan ne dedilerse o cıktı bu biraz supriz olacak . Aynen supriz yapıp benden önce doğuran olmazsa 3. Olucam inşallah. Inşallah bir sıkıntı çıkmazsa devlet hastanesi n de doğum nasıl oluyor falan tecrübelerimi yazarim insallahBebeğin duruşundan bile ölçümler şaşıyor. Bazı doktorlar diyor zaten net bir ölçüm vermez diye. Bana doğumdan önce aynı gün usgde bebek için 4.250-300 gr civarı dendı. O gün doğurdum 4 kgdı.
Şimdi bu bebeğim içinde de karın çevresi bir hafta önde gidiyor ama çokta önemli değil dedi. Sen hiç merak etme canım sağlıkla doğacak bebeğin.
Ben hiç kullanmadım şuana kadar doktor hiç yazmadı herkes yazınca benimki anormal bir durum mu acaba dedim. Ama bacak ağrım pek olmuyor. Maden suyu içiyorum her günBen sezaryan olucam ve kasılmalarım var doktor kasılmaları geçirip doğumu ertelesin diye günde 2 kere magnezyum önerdi. Normal doğum düşününlere doktorlar erkenden kesiyor.
Aynen ya çok pahalanmış...Haberleri izliyorum da Allah işsizlere yardım etsin, bu dönemde insanlar çok zor durumda. Hamdolsun bizim yine bir işimiz varBn de sürekli icemem sıcak sıcak içecek bişey olsun diye aldım canim zaten biraz tuzlu fiyatları sürekli alamam..çantama koyacaklarim humana,hoşaf,Nescafe,ayran, çorba,çay
Genelde şikayet olmayınca mg takviyesi vermiyorlar o yüzden doktorunun vermemesi gayet normalBen hiç kullanmadım şuana kadar doktor hiç yazmadı herkes yazınca benimki anormal bir durum mu acaba dedim. Ama bacak ağrım pek olmuyor. Maden suyu içiyorum her gün
Aynen ya AVM ye gittim restaurantlar kapalı o kadar adam napiyo şimdi ailesini nasıl gecindiriyor bilmiyorum bı mandalina olmuş 7 lira Allah yardım etsinAynen ya çok pahalanmış...Haberleri izliyorum da Allah işsizlere yardım etsin, bu dönemde insanlar çok zor durumda. Hamdolsun bizim yine bir işimiz var
Normal o zmn cnm benim vitamin in içinde vardı magnezyum ana yine de oluyor normal demek kiBen de gece boyu sürekli oluyor. Yaklaşık 1 Aydan beri var kasılmalarım magnezyum falan da kullanmıyorum. Zaten şu saatten sonra da bıraktım akışına.
Canım.benim de bu gebelikte 6. aydan beri çok yandı midem. Çareyi bazı yiyecekleri beslenmemden çıkartmakta buldum. Kızartma, mayalı ekmek ve hamurişi, salçalı domatesli yemek ve turşu yemiyorum. Direkt yakıyor. Hiç ilaç almadim. SAbahları bu ara simit almıştım oda etkiledi büyük ihtimalle akşam yemek yemedim leblebi yiyorum bu gece uyumak istiyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?