2021 Şubat Anneleri

Her zaman gittiğin doktor mu söyledi bunu. 1 hafta içinde demiş zaten hemen yarın alayım dememiş. 37 hafta olacaksın. Eğer doktoruna güveniyorsan sorun yok. Sonuçta baştan beri seni takip eden sürecini bilen o. Bazen doktora güvenmek gerek neticede bu insanlar bu işin ustası. Doktorla aramda güven bağı oluştuysa ve sezeryan için hazır diyorsa tamam

Daha sonraki yazdiklarini yeni okudum plesenta previa olan anneleri daha erken sezeryana alıyorlar belki bunun için demiştir. Yani evet hepimiz bebeğimiz mümkün olduğunca içerde kalsin istiyoruz ama eğer içerde durması dışarda durmasindan daha riskliyse kar zarar analizi yapılmalı. Plesenta previa hafife alınacak bir durum değil. Erken sezeryana alınma sebeplerinden biri. Ama içim rahat etsin dersen başka doktora elbette görünmekte fayda var. Plesenta previa hafta ilerledikçe rahime yapışma riski ortaya çıkıyormuş ve bebek doğum pozisyonuna girmeden alınmasi uygun diyor doktorlar. Benim hem şimdiki doktorum hemde oğlundan dokturumun görüşü bu yöndeydi. Instagram da takip ettiğim bir çok kadın dogumcununda görüşü bu yönde

emzirme atleti aldım canım.
Ben kendinden kaplı atletler var lcw da çok rahat onlardan aldım . Trendyoldada var hatta ikinci doğumum olacak malsef benmde ilkinde gögüslerim sarktı. Ama emzirme atleti almaktansa bu cok daha kullanşlı ve uygun.Bende rahatıma düşkünğmdür. Herşeyi tavsiye etmem ama bir memezede olaraktan bu Tavsiyemdir :)

Eklentiler

• 338BDFF2-4934-4574-8CFE-ECDF501BDB5F.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 61
  • 67B0C2C8-1CA6-4A73-B84F-2A64F17EC967.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 68
Yogun araştırmalarım sonucu 1 buçuk aydır yaşadığım agrinin çatı ağrısı olduğunu anladım ilk gebeligimde böyle bisey olmamisti ama bu gebelikteki bu agri beni mahfetti yuruyemiyorum yatakta sagdn sola donemiyorum oturup kalktikca mahfediyordu beni meger çatı agrisiymis bu çok değişik ama berbat bi ağrı dogumdan sonda geciyormus dort gozle gecmesini bekliyorum

Bu göğüsleri tutuyormu ki ? Küçük goguslulr icin uygun olur sanırım bana uygun olmaz

Bu göğüsleri tutuyormu ki ? Küçük goguslulr icin uygun olur sanırım bana uygun olmaz
Kaç beden giyiyorsun normalde sütyen de . Benimde göğsüm cok küçük sayılmaz ama idare etti güzel tuttu yani . Aletitn içinde yarım atlet daha var düşünün, göğüs alt kısmı lastikli gibi. Dışarda değil hatta dısarıda da olabilir ama ev için ideal geldi.trendyoldan da yorumları okuyun az cok kafanızda canlandırırsınız

Kizlar momstok anne cayi ve bestlak damla hakkinda bilginiz ve dusunceleriniz nedir? Eds (beslenme sondasi) almayi dusunuyorum ilk zamanlar sut hizli inmedigi icin biberon yada kasik la mama vermek istemiyorum sonra kolaya alisip gogsu tutmuyorlar ilk kizim oyle olmustu

Üzülme canım Allah yardımcın olsun en azından eşin yanında arkanda bekleyen bı çocuğun yok öyle olsa çocuğu kime emanet edeceksin burdan yardımcı oluruz sana bebek konusunda hemşire lerde yardımcı olurlar kızlar da tecrübeli sormak istediğin bişey olduğunda sorarsın ilk zamanlar gaz sancısı pek olmuyor sonradan başlıyor biz de eşimle ikimiz baktık kızımıza bunlar senin için tecrübe olacak insss sen güçlü bir annesin

Bendede haftalardir ayni agri var bu yuzden doktr magnezyum yazdi

85 B kullaniyorum normalde ama dogum.sonraso kac olur bilmiyorum gogus altinda lastik.varsa tutar o.zaman bi lcw gidip yakindan bakayim cunku sütyen kullanmayı hic sevmiyorum evde bile sere serpe geziyorum daraliyorum hemen disari cikinca takiyorum

Bendede haftalardir ayni agri var bu yuzden doktr magnezyum yazdi

Magnezyum kullaniyorum agri başlamadan kullaniyodum.hemde sabah aksam ama.kasilma agrisi degilki fayda etmiyor farkli bisey yani haftalardır cektigim çile resmen mahfetti beni umarim.dogum.sonrasi geçer cekilcek gibi değil

ben dediginiz tur agriyi 3 bucuk aydir yasiyorum yurumeyi unuttum corap dahi giyemiyodum ne yaptimsa faydasi olmadi. dr artar bu agrilar demisti ama azaldi hatta 2 gundur cok az. banada dogumdan sonra gecer dediler sukur ki simdiden cok az kaldi %10 gebede olurmus nadirmis. benim merak ettigim bunun cati agrisi oldugunu nerden anladiniz cati muayenesi mi etti ki dr merak ettim

Benim de kızım da olmuştu saga sola dönemiyor yatağa bile ayağımı kaldırıp çıkamıyordum sürekli ağladım devlet acile gittim sancin yok bebek2 ıyi diye gönderiyorlardı internetten araştırdım bende yalan olmasın pelviks kemiği mi ne varmış onlar esniyormus2 yani çatı ağrısıymış. Allah'tan 1 ay falan sürdü geçmişti benimkisi . Allah yardımcın olsun inşallah bebis doğar doğmaz geçiyor.
Bestlak damla ben kullansim kizim da memnun kaldim sütun çabuk gelmesine yardımcı oldu . Hemde içeriği temiz diye biliyorum . Ah ah bu meme reddini 7 ay çektim en çok psikolojimi bozan şeydi . Inşallah bu sefer bunu yaşamam diye çok dua ediyorum

Günaydın 30 dklık nts sürecim başladı. Kordon hafif boynu kapatıyormuş haftasonu kötüydüm herhalde o gün oldu. Çok hareketli durmuyor ki hareket azalırsa hemen gel dedi. Ağrılarım yüzünden rahim içi yapışıklıktan süphelendi artık o yüzden mecbur spinal olacak eğer yapışıklık varsa temizlerek ameliyatı bitirecek. Şu an rahim duvarı 3e inmiş o da daha fazla inerse erken sezeryan sebebi dedi. Akciğer geliştirici vurmadan en erken 23 ocakta alırım dedi. Nstye göre daha net bi tarih belirlicez.

Günaydın canım geçmiş olsun çıkıyor mu sancı?
23 ocak çok erken bi tarih değil bence sezeryan için. Daha önce gebeliğin oldu mu peki? Rahim içi yapışıklık ve dikişe yapışıklıktan bende korkuyorum çok allah korusun

Arkadaşım o ameliyatla beraber bebeğini kucağına 37. Haftada almıştı. Çok güzel geçmişti sakın üzülme . Hatta bana en iyi sezeryanimdi demişti Benimki de fena çok hareketli yahu

bu emzirme atletimi açılıyor mu üstten anlayamadım yoksa sadece dolgulu atlet mi canım.

Canım haklısın ama mecbur öyle oldu doktorum 1.5aydır olmayınca başka dr'a yönlendirdiler. O da hiç ilgilenmedi 5 dk durduk içerde nst iyi dedi kan tahlillerimi gösterdim onları yorumladı o kadar. Eşimle hiç tatmin olmadık o yüzden bu da sevdiğimiz bir dr'du ona randevu aldık.
Yoo yoo dediğin gibi bence de ne kadar kalırsa kârdır. Hatta dr'a gitmeden bi saat önce buraya da yazdım bence 39+1 de fln olsa daha iyi olur yazmıştım. İnşallah babam hastaneden çıkarda annem de yetişir
28 den beri kanalda olması sizde kasık ağrısı fln yapıyor mu ? Erkenci davranmış sizinki sağlıkla gelsin de
Yok yok cnm kesinlikle kendi doktoruma gidim salı günü o da bir daha baksın ölçsün bakalım o ne diyecek ona göre karar veririm. Anormal bir durum yoksa 38 den önce bende istemem. Zaten hazır da değilim sanki 1 ay sonra doğacak olsa yine hazır olmayacak gibiyim ama
Yok cnm kendi doktorum olmadığı zamanlarda gittiğim doktor. Ama güvendiğim sevdiğim bir doktor kendisi.
Evet cnm haklısın hep rahim büyüdükçe düzellir dediler ama anca bu kadar ilerleme oldu. Salı günü kendi doktoruma randevum var bakalım o ne diyecek?
Teşekkür ederim cvbın için

Kesinlikle çok haklısın ama annelik psikopatlik cidden. Başka çocuğum yok ama ya bana bi şey olursa bebeğime kim bakacak diye bile ağladım dün
Hastanede de iyi insanlara denk geliriz inşallah
doğum sonrası da her fırsatta forumda yazışırız dediğiniz gibi
Çok çokk teşekkür ederim desteğin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…