SOrayım canım doktorunda önerdiği vardır muhakkak, şurup olmasın yeter:)Panto ozelliklw
Pantpas ve pantactive verirlerse alma canm
Ne desem bilemedim ki canım, Allah yardımcın olsunKızlar 39+1 bekleyebilir miyiz diyordum çok değil bir kaç saat önce şimdi dr dan geldik sezeryan düşünüyorsan bebek hazır diyor.en geç 1 haftaya alınması gerek dedi. Ben tutuştum
Normalde hep 1hafta -10 gün önde giderdi ama kendi dr'um doğum tarihini değiştirmez derdi.geçen hafta geçici dr a gittiğimde ilk defa önde değil haftasıyla uyumlu çıkmıştı.bugün 36+2deyim ama ölçümlerde 38+3,4 çıktı hep. 3100 küsürlerde çıktı kilosuda . 1haftada nasıl bu kadar büyüdü benm oğluş anlamadım
Ama aşırı tutuştum.Hiç hazır değilim. Babamlar hala hastanede yanıma gelecek kimsem yok. Ameliyat Nasıl olacak nasıl bakacğm edeceğim diye iyice gerildim. Şükredeceğim yerde buna üzülüyorum diye de kızıyorum kendime ama elimde dğil panik oldum.
Kesinlikle başka bir doktora git 36.haftada bebek hazır diye sezaryan yapılmaz o doktor seni kaçırmamak için yapmış zaten sezaryan olacaksin bebek içerde dursun gelişsin canım ne demek bebek hazır bebek hazır olsa sancın olur gelmeye çalışır . Sakın ama sakın şimdi aldırma ölçümler her zaman doğru olmayabilir bide organ gelişimi ne durumda yani çok sinirlendim doktoraKızlar 39+1 bekleyebilir miyiz diyordum çok değil bir kaç saat önce şimdi dr dan geldik sezeryan düşünüyorsan bebek hazır diyor.en geç 1 haftaya alınması gerek dedi. Ben tutuştum
Normalde hep 1hafta -10 gün önde giderdi ama kendi dr'um doğum tarihini değiştirmez derdi.geçen hafta geçici dr a gittiğimde ilk defa önde değil haftasıyla uyumlu çıkmıştı.bugün 36+2deyim ama ölçümlerde 38+3,4 çıktı hep. 3100 küsürlerde çıktı kilosuda . 1haftada nasıl bu kadar büyüdü benm oğluş anlamadım
Ama aşırı tutuştum.Hiç hazır değilim. Babamlar hala hastanede yanıma gelecek kimsem yok. Ameliyat Nasıl olacak nasıl bakacğm edeceğim diye iyice gerildim. Şükredeceğim yerde buna üzülüyorum diye de kızıyorum kendime ama elimde dğil panik oldum.
Peki normal istersen beklicek misiniz ? 1 haftada ne kadar büyüdü? Alınması mi gerekiyor bebeğin ?Kızlar 39+1 bekleyebilir miyiz diyordum çok değil bir kaç saat önce şimdi dr dan geldik sezeryan düşünüyorsan bebek hazır diyor.en geç 1 haftaya alınması gerek dedi. Ben tutuştum
Doğal akışına bırakıp normali mi beklesen... Bakarsın 1 haftaya çıkar baban da hastaneden. Babana bi hasta bakıcı refaketçi ayarlayıp annen yanında olsa mesela.Kızlar 39+1 bekleyebilir miyiz diyordum çok değil bir kaç saat önce şimdi dr dan geldik sezeryan düşünüyorsan bebek hazır diyor.en geç 1 haftaya alınması gerek dedi. Ben tutuştum
Birde kilosu 3.100 Gr bir hafta da ne olacak ki 4.000 mu? Benncede başkası görmeliKesinlikle başka bir doktora git 36.haftada bebek hazır diye sezaryan yapılmaz o doktor seni kaçırmamak için yapmış zaten sezaryan olacaksin bebek içerde dursun gelişsin canım ne demek bebek hazır bebek hazır olsa sancın olur gelmeye çalışır . Sakın ama sakın şimdi aldırma ölçümler her zaman doğru olmayabilir bide organ gelişimi ne durumda yani çok sinirlendim doktora
Sana müşteri gözüyle bakmış hayatımda böyle birşey duymadım çocuk önde gidiyor diye 36.haftada alınmaz hiç bir rahatsızlığın yok bebek de sorun yok daha ilk hamileliğin en az 38 e kadar beklemen gerekir. Zaten her halukarda sezaryan olacaksin kilolu olsun ne olur sakın baska doktora gözükmeden karar verme o doktora da daha gitme.Kızlar 39+1 bekleyebilir miyiz diyordum çok değil bir kaç saat önce şimdi dr dan geldik sezeryan düşünüyorsan bebek hazır diyor.en geç 1 haftaya alınması gerek dedi. Ben tutuştum
Yani bide sezaryan olcak bebek kilolu olsun ne güzel. Doktor kendine çekmek için insan sağlığını hiçe sayıyorBirde kilosu 3.100 Gr bir hafta da ne olacak ki 4.000 mu? Benncede başkası görmeli
Ben o hastaneye anlam veremedim canım her doktoru aynı cins. Senin kendi doktorun nasıldı? Arkadaşlara katılıyorum başka bir hastanede başka bir doktora görünme imkanın varsa öyle yap istersen. Hakkında hayırlısı olsun eğer haftaya sezeryan gerekirse de Allah’ın izniyle sağlıkla doğsun bebeğin inşallah. Senin yanına bir ebe ya da bakıcı tutma imkanın yok mu en azından hastane için? Sana destek olurdu.Kızlar 39+1 bekleyebilir miyiz diyordum çok değil bir kaç saat önce şimdi dr dan geldik sezeryan düşünüyorsan bebek hazır diyor.en geç 1 haftaya alınması gerek dedi. Ben tutuştum
Akşamları artıyor en çok. Tek başına kasılma belirti değil diye dakika felan tutmuyorum. Ya sancı tek başına geliyor ya kasılma.Sende oluyor mu kasılma çok bnde bu aralar sıklaştı ya günde 4 kere falan oluyor
En geç bir haftaya alınmalı demesi zaten çok şüphe uyandırıcı. Herhangi bir riskiniz yok hatırladığım kadarıyla. Neden en geç diyor kiKızlar 39+1 bekleyebilir miyiz diyordum çok değil bir kaç saat önce şimdi dr dan geldik sezeryan düşünüyorsan bebek hazır diyor.en geç 1 haftaya alınması gerek dedi. Ben tutuştum
Kızlar 39+1 bekleyebilir miyiz diyordum çok değil bir kaç saat önce şimdi dr dan geldik sezeryan düşünüyorsan bebek hazır diyor.en geç 1 haftaya alınması gerek dedi. Ben tutuştum
Kesinlikle başka bir doktora git 36.haftada bebek hazır diye sezaryan yapılmaz o doktor seni kaçırmamak için yapmış zaten sezaryan olacaksin bebek içerde dursun gelişsin canım ne demek bebek hazır bebek hazır olsa sancın olur gelmeye çalışır . Sakın ama sakın şimdi aldırma ölçümler her zaman doğru olmayabilir bide organ gelişimi ne durumda yani çok sinirlendim doktora
1 hafta önce 35 ile uyumlu 2612 gramdı şimdi 3100 küsür 38+3 lerdePeki normal istersen beklicek misiniz ? 1 haftada ne kadar büyüdü? Alınması mi gerekiyor bebeğin ?
Normal doğurmaya 1 gram cesaretim olsa keşke ama yok cnmDoğal akışına bırakıp normali mi beklesen... Bakarsın 1 haftaya çıkar baban da hastaneden. Babana bi hasta bakıcı refaketçi ayarlayıp annen yanında olsa mesela.
Birde kilosu 3.100 Gr bir hafta da ne olacak ki 4.000 mu? Benncede başkası görmeli
En geç bir haftaya alınmalı demesi zaten çok şüphe uyandırıcı. Herhangi bir riskiniz yok hatırladığım kadarıyla. Neden en geç diyor ki
Kızlar öncelikle hepinize teşekkür ederim yazdığınız içinSeninle gunlermz nerdeyse ayni resmen yalvardm bi sonraki hafta alsn die nuh dedi peygamber demedi benmki asla 38den once almam dedi
Bence de kktu bisi yoksa sen bekle neden direk sezryan dusunduki
Canım sen bence kendini bi topla sağlıklı düşünmeye çalış istediğini yapmakta özgürsün tabiki ama hamilelik 40 haftalık bir süreç bebek sat tan önde olabilir kilolu olabilir bunlar hemen sezaryan olucak bi sebep değil benim bebeğim de kafasını kanala sokmuş burda nerdeyse hepimizin bebeği kanala doğru gidiyor çünkü vücut sezaryan ne bilmiyor kendini normal doğuma hazırlıyor. Ki kaldı ki bebek hazır olunca doğum başlar senin sancin yok harhangi bir şikayetin yok erken alınmasını gerektiricek bişey yok. Organları tam anlamıyla gelişse bile biz istiyoruz diye 36.haftada bebek almak ne kadar doğru olur bilmiyorum bu yaklaşımda olan doktor da ne kadar bilgili ünlü olursa olsun çok doğru bi şekilde yaklaşmamış bence . Senin hatan çok fazla doktora gidip kafani karıştırıtorsun aynı aletle 2 farkli doktor baksın farklı sonuçlar çıkar bu çok normal bişey. Bence ya kendi doktorunu bekle yada başka bi doktor araştırıp ona git , ayrıca sezaryan olmak isteyebilirsin ama bebeğinin de anne karnında daha fazla kalmaya ihtiyacı var içerde 1 gün dışarda 10 güne eşdeğer diyorlar daha 36 hafta çok erken. Biraz daha dayanmaya çalış hem babanla annende yanında olabilirler inşallah kendini bu kadar harap etme ilk defa gittiğin doktora da güvenme.1 hafta önce 35 ile uyumlu 2612 gramdı şimdi 3100 küsür 38+3 lerde
Normal doğurmaya 1 gram cesaretim olsa keşke ama yok cnmhoş istesem de plesanta previadan da tam anlmıyla kurtulmuş değilim hala bir ucu aşağı da olduğı için kapatıyor.
Kızlar öncelikle hepinize teşekkür ederim yazdığınız için
Ben sezeryan istiyorum yoksa o haftaya alalım demedi. Kanala doğru inmeye de başlamış. Onda da bende de anormal bi durum yok bende o yüzden şaşırdım. Sezeryan istiyotsan en geç 1-1.5 haftaya alınması gerek diyincekendi dr'um 19 unda randevum var. Bakalım o ne diyecek o da alalım derse belki haftaya gittiğimde bu kadar ileride çıkmaz mı acaba diyorum.
Dün geçici bir dr a gittim o ilgilenmedi usg ile bakmadı diye sinir oldum bugn buna gittim.bu da çook tecrübeli bilgili yaşlı ve ünlü bir dr. Şu an doğsa hiç sıkıntı çekmez tüm organlarının gelişimi de iyi dedi.
Kafamı çorba ettiler. 1 aydır kendi doktorumun olmaması çok kötü oldu.
o kadar telaş yaptım ki hastne çantamı kapıya getir, şurayı toplaylım şunu yapalım bunu edelim diyip dolanıp duruyorum. Annemleri de aradım ağlayıp durdum yanımda olamıyor diye çook üzülüyorum.
Bide bir hafta önce 2615 olan bebek 1 haftada 500 grm alıp 3100 inasil olmuş bundan doktorun niyetini anlamaya çalış bence .1 hafta önce 35 ile uyumlu 2612 gramdı şimdi 3100 küsür 38+3 lerde
Normal doğurmaya 1 gram cesaretim olsa keşke ama yok cnmhoş istesem de plesanta previadan da tam anlmıyla kurtulmuş değilim hala bir ucu aşağı da olduğı için kapatıyor.
Ben sezeryan istiyorum yoksa o haftaya alalım demedi. Kanala doğru inmeye de başlamış. Onda da bende de anormal bi durum yok bende o yüzden şaşırdım. Sezeryan istiyotsan en geç 1-1.5 haftaya alınması gerek diyincekendi dr'um 19 unda randevum var. Bakalım o ne diyecek o da alalım derse belki haftaya gittiğimde bu kadar ileride çıkmaz mı acaba diyorum.
Dün geçici bir dr a gittim o ilgilenmedi usg ile bakmadı diye sinir oldum bugn buna gittim.bu da çook tecrübeli bilgili yaşlı ve ünlü bir dr. Şu an doğsa hiç sıkıntı çekmez tüm organlarının gelişimi de iyi dedi.
o kadar telaş yaptım ki hastne çantamı kapıya getir, şurayı toplaylım şunu yapalım bunu edelim diyip dolanıp duruyorum. Annemleri de aradım ağlayıp durdum yanımda olamıyor diye çook üzülüyorum.
1 hafta önce 35 ile uyumlu 2612 gramdı şimdi 3100 küsür 38+3 lerde
Alttan muayeneyi cihazla mı yaptı canım yoksa açıklık çatı vs mi kontrol etti.Benim canim malesef.Kontrole gittim,alttan muayene nst normal muayene cok sukur nsy cikmadi.Dogum pozisyinunda ve baski yapio olabilir dedi.Sonrasin bir kez daha 1 damla oldu.Cuma yine randevum var bakalim ne dicek.Baska bir doktora da gorunsemi diye dusunup duruyorum.
Cihazla yapti.Tekrari oldu malesef.Cuma gunku kontrolden sonra duruma gore belki baska doktora giderimAlttan muayeneyi cihazla mı yaptı canım yoksa açıklık çatı vs mi kontrol etti.
Tekrarı olmadıysa bir şey yoktur inşallah. Ama için rahat olsun diye ben olsam başka bir doktora daha görünürdüm.
Hıçkırık normal bence kızlar ilk hamileliğimde çok hickiriyordu doğdu ne zaman kahkaha atsa hıçkırık tutuluyor kızımıYok ya cnm nerde.akıllı bana diyor ki doğum ne zaman ? Eşim de dedi ki hocam siz bize söylersiniz diye düşünüyorduk!Güldü
Kendi dr'uma 19 unda gidecğim 1-1.5haftayada doğum için tarih verir diye düşünüyorum.
Benimki de bugünlerde çok hıçkırık tutuyor. Normal mi acaba? Eskiden 3-4 günde bir olurdu şimdi günde 2 kez kesin. Netten de baktm da bir şey bulamadım
Ben ben benkısa kolluyla yatıyorum yatak odasının kaloriferi hep kapalı. Her uyandığımda su içindeyim. Üstümü açıyorum donuyorum kapatıyorum yanıyorum. Zten uyku savaşları ayrı terle soğu hasta olacağım diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?