Ben de bunu düşünüyordum sıkıntı mı yaratıyor ne kullanacağız o zamanDepent alan arkadaşlar ameliyat yeriniz ne olacak orayı kapatıyor ? Benim ilk doğumda ameliyat sonrası enfeksiyon olmuştu da
yalnız değilsin valla... ya bi de yalandan ahh pandemi olmasa gelirdik, gelemiyoruz elimizden bir şey gelmiyor ki böyle de diyenlerKızlar her gün ama her gün doğurdun mu diye sorulması beni niye rahatsız ediyor yayani her gün sorulmaz ki. Günüm geçse anlarım. Ya da öğrendin ne işine yarayacak? Gelip bebeğe mi bakacaksın?doğursam sonra duyarsın neyin ısrarı bu İnsanlar mı sorunlu ben mi fazla stresliyim doğum yaklaşıyor diye bilemiyorum
ben hem depent hem de lohusa pedi aldım. külot gibi değil lohusa pedi büyük pamuklu cocuk bezi gibi, dikiş yerine değmez.Depent alan arkadaşlar ameliyat yeriniz ne olacak orayı kapatıyor ? Benim ilk doğumda ameliyat sonrası enfeksiyon olmuştu da
Ben depend kullandım canım bi sorun yaşamadım zaten ameliyat yeri açık yara olmamıştı içten dikiş sonrası yapistirmaydi eve geldigimde bandaj vardi onu çıkarıp duş almıştım depend i de rahat kullandımDepent alan arkadaşlar ameliyat yeriniz ne olacak orayı kapatıyor ? Benim ilk doğumda ameliyat sonrası enfeksiyon olmuştu da
Benimde yaram öyleydi ama olduBen depend kullandım canım bi sorun yaşamadım zaten ameliyat yeri açık yara olmamıştı içten dikiş sonrası yapistirmaydi eve geldigimde bandaj vardi onu çıkarıp duş almıştım depend i de rahat kullandım
Bende lohusa pedi alacağım öteki bana biraz değişik geldiben hem depent hem de lohusa pedi aldım. külot gibi değil lohusa pedi büyük pamuklu cocuk bezi gibi, dikiş yerine değmez.
Benimkiler pandemiyi de bahane edemiyorlar çünkü tayin yerlerinde bıraktığım arkadaşlarım. İstese de yardım edemezler ama doğurduğumu öğrendiklerinde nasıl tatmin olacaklar bilemiyorumyalnız değilsin valla... ya bi de yalandan ahh pandemi olmasa gelirdik, gelemiyoruz elimizden bir şey gelmiyor ki böyle de diyenlerpandemi öncesini de biliyorum diyesim geliyor telim her çaldığında sinir oluyorum açmıyorum, eşimi arıyorlar bi şi mi oldu doğurdu mu ki diyenler bi bitmediler.
İnşallah cnm ama gün geçtikçe kötüleşiyor gibi. Zaten kanser tedavisi görüyordu üstğne covid ciğerlere tutuldu şimdi de hastane enfeksiyonu. Bir savaş bitmeden diğerine girdi resmen. Artık baya korkmaya başladım. allahım şafi ismiyle şifa verir inşallahSağolasın cnm..kızım da kapmisti hastane enfeksiyonu geçti çok şükür antibiyotik tedavisi ile..atlatır ins bu kadar atlatmış yahiç üzme canını herşey yoluna girer
Kullanan arkadaşlar eğer ameliyat yerinize denk geliyorsa dışa doğru kıvırın önerisinde bulunmuşlardı. Aynı şey bebişler içinde geçerli göbek kordonu da düşüne kadar aynı şey yapılıyor.Depent alan arkadaşlar ameliyat yeriniz ne olacak orayı kapatıyor ? Benim ilk doğumda ameliyat sonrası enfeksiyon olmuştu da
aynen ya, ben bi de 6 yıl yalnız yaşadım onun verdiği bir şey mi bilmiyorum kendi ailem de dahil sürekli irdelenmeyi sevmiyorum. açmıyorsam sebebi vardır dakkası geçmeden kocamı ne ararsınBenimkiler pandemiyi de bahane edemiyorlar çünkü tayin yerlerinde bıraktığım arkadaşlarım. İstese de yardım edemezler ama doğurduğumu öğrendiklerinde nasıl tatmin olacaklar bilemiyorum
Eşini aramaları da çok yanlış işi gücü vardır demiyorlar demek ki. Bir de doğumlardan sonra telefonumu sessize almıştım. Düşünsene yeni çıkmışsın dikişlerin ağrıyor, göğüs uçların acıyor,doğumun verdiği bitkinlik,vs Ya herkesle 5 dk telefonda konuşsam bebeğime nasıl bakacağım. Açmıyorum diye küsenler olmuştu.
Huylarımız benzeşiyor. Eşim evdeyken ailemden biri de arasa hoşnut olmuyorum. Dinleniyorlardır birlikte vakit geçiriyorlardır diye düşünmelerini bekliyorum. Birini ararken 3 defadan fazla çaldırmam mesela. Bir de bir söz var ya hani ısrarla aramayın açmıyorsam görmemem mümkün değil, konuşmak istemediğim için açmıyorumduraynen ya, ben bi de 6 yıl yalnız yaşadım onun verdiği bir şey mi bilmiyorum kendi ailem de dahil sürekli irdelenmeyi sevmiyorum. açmıyorsam sebebi vardır dakkası geçmeden kocamı ne ararsınben de kısıcam teli zaten kimse yok yanımda bi eşim olacak sinirimden ona patlarım kavga ederiz yoksa
İnşallah cnm ama gün geçtikçe kötüleşiyor gibi. Zaten kanser tedavisi görüyordu üstğne covid ciğerlere tutuldu şimdi de hastane enfeksiyonu. Bir savaş bitmeden diğerine girdi resmen. Artık baya korkmaya başladım. allahım şafi ismiyle şifa verir inşallah
Kızlar hepimizi hamileyiz lütfen babama dua eder misiniz ??
Şimdiden çook teşekkür ederim
Kullanan arkadaşlar eğer ameliyat yerinize denk geliyorsa dışa doğru kıvırın önerisinde bulunmuşlardı. Aynı şey bebişler içinde geçerli göbek kordonu da düşüne kadar aynı şey yapılıyor.
Benim ki sezeryan 2 subata gun aldik insallah, hayırlısıyla normal dogum olur insallah sizindeHe evet aynı gidiyoruz. Benim ilk bebek normal doğum bekliyoruz ama bakalım. Doğum kanalına girmemiş. Kafası sol kasığımın orda. Bol bol yürüyüş yap dedi doktor.
Sizin ki girmiş mi kanala? Sezeryan mıydı?
Rabbim acil şifalar versin inşallah canım.İnşallah cnm ama gün geçtikçe kötüleşiyor gibi. Zaten kanser tedavisi görüyordu üstğne covid ciğerlere tutuldu şimdi de hastane enfeksiyonu. Bir savaş bitmeden diğerine girdi resmen. Artık baya korkmaya başladım. allahım şafi ismiyle şifa verir inşallah
Kızlar hepimizi hamileyiz lütfen babama dua eder misiniz ??
Şimdiden çook teşekkür ederim
Kullanan arkadaşlar eğer ameliyat yerinize denk geliyorsa dışa doğru kıvırın önerisinde bulunmuşlardı. Aynı şey bebişler içinde geçerli göbek kordonu da düşüne kadar aynı şey yapılıyor.
İnşallah bu sefer olmazBenimde yaram öyleydi ama oldu
Benim annem de öyle sürekli gelin gelin artık eşimin yanında telefonları açmak istemiyorum , evime temizliğe gelir eşyaların yerine değiştirir eşim de hiç hoşlanmıyor anneme kaç kere söyledim yinede yapıyor hiç laftan anlamıyor doğumda gelicek napicam bilmiyorum ikisinin yanyana olması benim için ayrı bi stresOo kizlar benim ailem sizin olsa ne yapardınız tek çocuğum diye sürekli eşime her hafta gelin biz gelelim muhabbeti yapıyorlar. Her akşam istisnasız görüntülü arıyorlar ...açmasan mesaj, birşeyler desen hemen trip tavır. Tek çocuksun mecbursun diyorlar ... Annem gelir sürekli tavır sürekli benim evimde bana emirler ve eşime... Yine gelecek ve o kadar korkuyorum ki
bana huysuzsun, asosyalsin diyor eşim. telefonda konuşmayı sevmiyorum, bizimkileri görüntülü eşim arar bana verir. kapatınca teli kavga ederim. ya her akşam ne konuşcaz arayıp durma diye başlar ,devam ederim. eşimin babasıyla aynı apartmandaydık, her akşam yemeği yer çocuğu alıp ona iniyordu sinir oluyordum. işten geldim, evladıma hasretim ne götürüyorsun diyordum her akşam. taşındım da rahatladım.Huylarımız benzeşiyor. Eşim evdeyken ailemden biri de arasa hoşnut olmuyorum. Dinleniyorlardır birlikte vakit geçiriyorlardır diye düşünmelerini bekliyorum. Birini ararken 3 defadan fazla çaldırmam mesela. Bir de bir söz var ya hani ısrarla aramayın açmıyorsam görmemem mümkün değil, konuşmak istemediğim için açmıyorumdur
Aynı lafları yiyorum ne abartiyorsunuz bir siz takıyorsunuz yok öyle yok böyle. Gelmesini istemiyorum ama maalesef gelmemesi de sorun sürekli aglayis ağıt beddua... Tüm suç babamın oda öyle ...İnşallah bu sefer olmaz
Benim annem de öyle sürekli gelin gelin artık eşimin yanında telefonları açmak istemiyorum , evime temizliğe gelir eşyaların yerine değiştirir eşim de hiç hoşlanmıyor anneme kaç kere söyledim yinede yapıyor hiç laftan anlamıyor doğumda gelicek napicam bilmiyorum ikisinin yanyana olması benim için ayrı bi stresbu virüs için uyarıyorum bak 2 hafta sonra doğum var kimseyle görüşme doğum tarihini söyleme diye aman sizde ne çok korkuyosunuz millet de gelmeye çok meraklıydı diye bi ton laf yedim bu sabah bide aglicak nerdeyse halbuki yapma diyosam yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?