- 13 Mart 2019
- 15.897
- 61.203
- 598
Sen sürekli tuzlu suyla gargara uap gece yatmadan
Amin inşallah bu ara biraz korkar oldum sancılır dayanılmaz olmaya başladı kendi kendime bu böyleyse doğum nasıldır diye düşünmeden edemedimAmin canım benim inşallahRabbim gönlümüze göre nasip eylesin, sen de ssvd olursun hayırlısıyla inşallah
Miden nasıl oldu?
Ben sorun yaşamamıştım canımDepent alan arkadaşlar ameliyat yeriniz ne olacak orayı kapatıyor ? Benim ilk doğumda ameliyat sonrası enfeksiyon olmuştu da
Ben de böyle düşünüyorum tek isteğim evde yemek yapılsın birazcık toparlansın. Bebeğe ben bakarım diye düşünüyorum inşallah çatışmadan geçer bu süreçCanım tsh konusunda olumsuz bir sey olmamasına sevindim. Genital bölge ağrısı bir dönem oldu bende ama sonra geçmişti. Ben çatım doğuma hazırlanıyor normal diye düşünmüştüm.
Annelerin gelmesi konusunda da şöyle düşünüyorum: ilk tecrübem gösterdi ki bebeğe sadece annesi bakacak, dokunacak, ilgilenecek...anne bebek bağı bu sekilde daha güçlü kuruluyor. Büyükler evin temizlesin, yemek yapsin ama bebek ve annesi yalnız olacaklar ki birbirlerine alışsınlar. Benim tecrübem bu yönde. Umarım harika bir lohusalık geçiririz. Ben ilkinde zorlanmıştım hep evde olunca depresyona girmeye ramak kalmıştı.
Kızlar diş ağrısına ne iyi gelir tavsiyeniz varmı
Çok az kaldı o yüzden yaptırmak istemiyorum doğumdan sonra gidicem dişçiye inşallah
Gündüz hiç ağrımıyor ama geceleri başlıyor
Bide 20 lik dişlerimin çıkış serüveni de kaldığı uerden devam ediyor iki ağrı birleşti ve dayanılmaz oldu geçen gece
Bildiğiniz bi yöntem var mı ?
30 ocak dedi canım cumartesi gidicem kontrolüm var inşallah herşey yolundadır bakalım. Allah yardımcın olsun sen bol bol su , havuç suyu iç sıkıntı stres de seni etkiliyordur. 1 muayene ye 3 kere gidersin kontrol süresi 10 gün ya sömür hastaneyiayin kaciydi senin cnm?
Bende bugun perinatolojiye gittim pek ic acici degil sonuç suyum bitti denecek.kadar az kalmis nuran hanima.yazdim.sonucu 3 günde bir su olcup nst bakmamiz lazim ona göre dogum planlayalim dedi muhtemelen benim dogumda maksimum 15 güne olur çünkü 10 gün once suyum toplamda 7.5 cm ken suan 3.5 cm kalmis. Muayne parasida cok canimi yakiyor ama neyse
Bende geçen jiletle aldım hemen cıktı gözümü karartıp haftaya kuaföre gidicem çift kat maske ve siperlik takicam daha bunun lohusalıgi varKızlar bikini bölgesine jilet kullananlar hangi marka (kullanıyorsunuz) önerirsiniz ?
Son günlerde çok sık alıyorum her an herşey olabilir korkusuna bu yüzden de tahriş oluyor
Ya ne şanslısın maşallah.keşke benimkiler de yakın olsa gerçi yakın olsalar da eşim istemez. Hatta şimdi park yatak aldık onu kurmaya çalıştı ben hamile olmasam kendim kurardım da ağır taşımayım diye ellemedim. Neyse kurarken şikayet toplarken toplayamadı gene şikayet yok kumaşı iyi değil yok adi yok kırık bu bozuk bu. Ben seçtiğim için suçlandım yani. Valla erkeği kullanıp Çocuk için sonra bırakacaksın acımasız bunlar yada benimki böyle.Aynen yaaa bide otur iş yapma diyor, yemek yapmıyorum güya yemek yapacak aksam 9 da yiyoruz hamile kadın o saate bekler mi. Annemin evi 500m, geldim Bi haftadır yerleştim buraya rahatım şimdi
Anlat canım dök içiniYa ne şanslısın maşallah.keşke benimkiler de yakın olsa gerçi yakın olsalar da eşim istemez. Hatta şimdi park yatak aldık onu kurmaya çalıştı ben hamile olmasam kendim kurardım da ağır taşımayım diye ellemedim. Neyse kurarken şikayet toplarken toplayamadı gene şikayet yok kumaşı iyi değil yok adi yok kurum bu bozuk bu. Ben seçtiğim için suçlandım yani. Valla erkeği kullanıp Çocuk için sonra bırakacaksın acımasız bunlar yada benimki böyle.içimi dökeyim az.
Ayy dimi ya hemen eskisi gibi olmak istiyorum ama spora falan vakit olur mu ki. Bu grup kapanmazsa burdan diyet sağlıklı beslenme devam edelim canım. Ben 20 kilo aldım işim baya zorAynen öyle tek sağlıklı olsun yavrularımız gerisi mühim değil
Bu arada kilo işini napıcaz yaa doğumdan sonra burda bu konuyu mu masaya yatırsak
Hepimiz emziren annr olucaz inşallah bu süreçte kilolardan beraber kurtuluruz fit çıtır analar oluruz
Ay korkmasın gözün vazgeçme sakınAmin inşallah bu ara biraz korkar oldum sancılır dayanılmaz olmaya başladı kendi kendime bu böyleyse doğum nasıldır diye düşünmeden edemedimaşırı baskı yapıyor yarın kontrolüm var bakalım doktor ne diyecek, midem aynı gün içinde bile cayır cayır yanıyorum
Demek yalnız değilim. Aynı ya valla hiç çekilcek gibi değil o anlarda arkasından bir sürü laf ediyorum. Kendi bişey yapsın kedi gibi kuyruğunu kıstırır gelir ben ufacık bir hata yapayım doğduğuma pişman eder ki şimdi hamileyim diye biraz daha yumuşadı yoksa dediğin gibi öküz. Bu Arada sen çok iyi yapmışsın ailene yakın olarak. Benimkiler de 1.5 saat uzakta ama gelemiyorlar rahatça bizimkinden dolayı. Neyse sağlıkla doğsun da bebekler artık gerisi önemli değil.Anlat canım dök içiniben hamile Olduğumu öğrenir öğrenmez ailemin olduğu ile taşınıp ev aldırdım o anki heyecanla anlayamadı şimdi çok pişman Aynı öküzden bende de var hem yapar hem söylenir kendi kazıklanır ama benim uyguna aldığımı beğenmez. Bunlara iyilik yapmıcan. Valla bazen bazı şeyleri ben taşıyorum eve in arabadan al dediğimde 3 gün duruyo arabada.
30 ocak dedi canım cumartesi gidicem kontrolüm var inşallah herşey yolundadır bakalım. Allah yardımcın olsun sen bol bol su , havuç suyu iç sıkıntı stres de seni etkiliyordur. 1 muayene ye 3 kere gidersin kontrol süresi 10 gün ya sömür hastaneyi
Bende geçen jiletle aldım hemen cıktı gözümü karartıp haftaya kuaföre gidicem çift kat maske ve siperlik takicam daha bunun lohusalıgi var
Dişin de gece agriyorsa artık kanal tedavisi istiyor demek canım bana discim öyle demişti benimde çekilcek disim var arada ağrı yapıyor bekliyorum lohusalıkta çekilirse çektircem. Diş fırçasıyla kanat biraz ağrıyan yeri canım o da rahatlatıyor sonrada gargara yaparsın
Kızlar bikini bölgesine jilet kullananlar hangi marka (kullanıyorsunuz) önerirsiniz ?
Son günlerde çok sık alıyorum her an herşey olabilir korkusuna bu yüzden de tahriş oluyor
Ben öyle bilmiyorum ilk hamilelikte çok gittiğim oldu hiç öyle bişey demediler sen yine sorarsin ama zannetmiyorumKontrol suresinde 1 kere gelmek ücretsiz diye biliyorum ben 2 kere gidincede ücretsiz oluyormuymus ki
Valla iciyorum.ama yok yani hic faydası yok nereye gidiyor bu su bilmemartik akışını bıraktım saglikli dogsunda kuvez garanti artik.kabullendim
Ben öyle bilmiyorum ilk hamilelikte çok gittiğim oldu hiç öyle bişey demediler sen yine sorarsin ama zannetmiyorum
İnşallah kilosu kaç oldu 2 olursa belki kuveze de girmez
Aynı galiba tatlım çok geçmiş olsunVajina kemigiyle beraber ic bacaga yayilan bir agri cnm pubis kemigi olarak bakabilirsin netten cnm
Kızlar bana inanılmaz kramplar giriyor neden olabilir acaba
Sagol cnmAynı galiba tatlım çok geçmiş olsun
Canım havuç suyu içiyordun bıraktın mi? Bir de armut ye bunlar suyu arttırıyor.Aynen sorayim oyleyse cok iyiymis zaten doktor 3 gunde bir gel dedi surekli giderim hahazaten dogum planlar o arada derede galiba 1500 gram dedi bugun doktor 33+1 im bugun tam bayadir kilo alimi vs de durdu zaten devletteki perinatologta maksimum 1800 dogum yaparsin üstü çıkmaz dedi hayırlısı artık bakalim
Devlette kime gidiosun erbil bey mi? Hayırlısı olsun hakkınızda inşallah durabildiği kadar durur ufaklıkAynen sorayim oyleyse cok iyiymis zaten doktor 3 gunde bir gel dedi surekli giderim hahazaten dogum planlar o arada derede galiba 1500 gram dedi bugun doktor 33+1 im bugun tam bayadir kilo alimi vs de durdu zaten devletteki perinatologta maksimum 1800 dogum yaparsin üstü çıkmaz dedi hayırlısı artık bakalim
Canım havuç suyu içiyordun bıraktın mi? Bir de armut ye bunlar suyu arttırıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?