2021 Şubat Anneleri

Bana eski doktorum aşırı meyve tüketiminin kof kilo aldırdığını her şeyin fazlasının zarar olduğunu söylemişti. Çatı muayenesi yapılır, doğum öncesi usgyle tekrar ölçüm yapılır kafa ölçümü riske atmazlar seni, yurtdışı gibi değil. Kötü doğum hikayeleri dinleme izleme maşallah ona...

Aynen cnm cigerleri gelişsin özellikle entube felan cok yıpratıyor insani bakalim aynen 34 e bile girsem hayirlisiyla gobek atcam sanmam seni nstsiz gondercegini ama iyiyim dersen belki istemez bi ihtimal

günümüz aynı benimki de geçen günkü kontrolde kanala girmek üzere demişti ,acaba çok hareket etmeyince mi kanalda kalıyor yoksa yürüyüşle mi iniyor aşağıya .ben yarım saat yürüyorum hergün evde de hep ayaktayım yanlış mı yapıyorum acaba doktora sormak hiç aklıma gelmedi

Yok hiç izlemedim izmeme de korku olmasın diye içimde, başını sürekli ölçüyo bebeğimin ona göre öyle dedi sanırım, son hafta belli olur napcağımız falan dedi bakalaım hayırlısı hangisiyle o olsun hiç önemi yok sağlıklı olsunlar da, sağolun teyzoşları

Bebek kanala insin diye genelde yürüyüş vs onerirler doktorlar cnm doğru yolda ilerliyosun

Normal doğum olacaksa kanala girmesi iyi ama sezaryen dogum için istenmiyor canım. Benim o dönem daha 36. haftada olduğum için doktorum ayakta kalma ve iş yapma dedi. Ben de çoğunlukla yattım uzandım. Yürüyüş yapamıyorum doktor yat dediği için. Ama o kanala girmek üzere dediği zaman çok yürüyordum ve devamlı ayaktaydım. Bebek de aşağı inmiş haliyle. Şimdi evde günümüzü bekliyoruz 25 ocak 'ta hayırlısıyla kucagimiza alırız inşallah

bundan ben de korkuyorum istikrarla kafa atıyor aşağıya. rahim duvarı 3e indi zaten, dr gösterdi ha indi ha inecek dedi ne kadar değişik ilkinde insin diye o kadar uğraştım yok, şimdi inmesin diye uğraşıyorum gene yok...

Hımm anladım ben devam edeyim yine de o zaman ,umarım rahat sorunsuz göz açıp kapayasıya alırsın bebeğini kucağına herşey gönlünce olsun hayırlısıyla inşallah ...

Ay korkmasın gözün vazgeçme sakın hayırlı haberler al yarın haber et
BEN vazgeçsem doktor vazgeçmcek 2900 kg 50 cm olmuş beslenmene dikkat et ekmek şeker tatlı uzak dur dedi, romatizma doktoru ilaç başlamıştı kendi doktorumda onay verdi zaten ciğer geliştirici olarak bile verdiğimiz bir ilaç dedi kar bitsin bol bol yürü dedi

Ya kızlar dudakları kabuk kabuk soyulan var mı, hergün soyulur mu ilaçlardan mı anlamadım balsam da aldım ama yok çözüm bulamıyorum artık çok acıyor...

Of:))
Ben neredeyse 2 aydır mahvoldum. Ama hiç hamilelikle ilgili olabileceğini düşünmemiştim. Hametan tüm gün yanımda. Bin tane lipstick kullanıyorum bana mısın demiyor ya
Aynen yaaa bide otur iş yapma diyor, yemek yapmıyorum güya yemek yapacak aksam 9 da yiyoruz hamile kadın o saate bekler mi. Annemin evi 500m, geldim Bi haftadır yerleştim buraya rahatım şimdi
Hahaha aynı benmki dün aradı ben gelince sote fln yaparım sen bir şey hazırlama dedi.ona beklesem aç kalıyorum snnki gibi geldiğinde hazırlıyordum. Hayatım sen bırak ben devam edim fln diyeceği yerde e ben banyoya giriyorm. Gir ! Dedim bende. Tabi çıktı bir güzel yedi yaptıklarımı.bugün de akşama bi şeyler yaptırım mi? diyor.hıı dedim dün yemek yaptığın gibi!
Benimkine de en az 4-5kez söylüyorum 3gün sonnda yapıyor. O da söylene söylene! Bir de söylenmeden zevki çıkmıyor diyor benimki pişkin Çenesini çekmemek için her şeyi yapıyordum eskiden. Ama artık yeter bari son 2 haftam biraz hamileliğimi yaşaym diye rest çektim. Yook anacığım yine tembel tembel oturuyor, uyuyor. Sen mi hamilesin ben mi anlamadım zaten diyorum
O nasıl bir başarıdır ya öyle maşallah tebrik ederim arabadan bir şey almasa da olur

Çok iyi maşallah, izne çıkıyorsun herhalde haftaya, bol bol yürürsün. benim bugün son günüm pc başında oturmaktan kurtuluyorum

kız bi de yaptığına eline sağlık demek yerine bi de mırın kırın... dün brokoli çorbası, tavuklu brokoli yemeği yaptım. telde önceden sorar dışarda ona göre öğle yemeğini belirler, hıım sağlıklı besleniyoruz tamam dedi.. eve geldi hiçbirinden yemedi, ekmek arası yaptı yedi... bizde de hata var ben yapcam dediklerinde sabırla beklemek lazım

Ya ben onu da denedim cnm ama A allymcbeal dediği gibi o yapana kadar benim açlığım gidiyor veya yaptığı şey yiyemeyeceğim bi hal alıyor. Yapana kadar da yüreğimi tüketiyor. Bemkimde eve gelip ay çoo kilo aldım yemeyecğim ya da sadece çorba içeceğim diyip yaptığım yemekleri yemiyor ya boğazına sarılasım geliyor tek başıma yemek yemekten nefret ederim zaten. Bir saat sonra çekirdek cola/icetea ee hani zayıflatacaktın?
Bu erkekler cidden mantıksızlar ya

Benim eşim de eti çok sever, etsiz yemeği adam yerine koymaz pek. Yemek kayınvalidem veriyor bazen de ben yapıyorum idare ediyoruz. Sen 37. haftaya kadar iyi çalıştın canım ben 30. haftada rapor aldim 2 hafta sonra da doğum iznine ayrıldım. Şimdi bizim kurumda da 24-32 arası evden çalışma izni çıkmış hamilelere. Kaç aydır akılları neredeydi acaba ?

benimki de öyle tavuk et değil, sebze sağlıklı yemek, yemek değil yazık ya, yapabiliyorsun yap işte vaktinde, zulm etme. bu senin için iş yapan yeri gelince ailesinden çok sana emek harcayan kişi... sosyal hak olunca dış kapı mandalı oluyorsun. evet ii dayandım, bırakıyım dedim çarşamba, ama iki günde iki gündür bi aylık bez parası da çıksın dedim. ben de sen gibi uzunca bir süre çalışmayı düşünmüyorum. iki çocuk ne kreşe ne de bakıcıya istanbul şartlarında bırakılır.. 2. 32 aylık olana kadar çalışmak yok niyetimde uç bir durum yaşamadığımız müddetçe. böyle çalışınca da evde durmak iş yapmamak eşten para istemek beni bunalıma sokuyor, ilkinde oldu ,inşallah bu defa olmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…