2021 Şubat Anneleri

Kızlar bu arada bugun bir bayanla kansizlik vs konusuyoduk bana incir hosafinin kana cok iyi geldigini söyledi sabah ac karnina 1 cay bardagi veya 1 su bardağı icmek cok iyi geliyomus kansız bir arkadasinin 1 ayda kani tavan yapmış. Velhasıl ben hemen evdeki kuru incirleri hosaf yaptım zaten süt yapma etkiside var denemekten zarar gelmez diye düşündüm sonucta faydali birsey. Denemek isteyen olursa sizinlede paylasmak istedim benim hgb 9.0 kan ilaci kullanıyorum şase olarak bide bunu eklicem insallah etkisini görürüm

Hiç üzülme canım sürsen de farketmezmiş çünkü ben 3 aylıktan beri biooil kullanıyorum faydası olmadı. Benim sadece sol altta olmuş sağda yok

Sanırım çatlaklar genetik oluyormuş bi çok yerde öyle okudum sende üzülme canım aslında onlarda bize güzel bi hatıra
ilerde kremle falan düzelir şimdiki gibi kalmaz

O karin toparlanıyor merak etmeyin ama çizgiler baki kalıyor

Sanırım çatlaklar genetik oluyormuş bi çok yerde öyle okudum sende üzülme canım aslında onlarda bize güzel bi hatıra
ilerde kremle falan düzelir şimdiki gibi kalmaz
İnş canım doktoruma sordum o da senin söylediğini söyledi olacağı varsa oluyo dedi. Buda bizim nazar boncuğumuz olsun

Kızlar diş ağrısına ne iyi gelir tavsiyeniz varmı
Çok az kaldı o yüzden yaptırmak istemiyorum doğumdan sonra gidicem dişçiye inşallah
Gündüz hiç ağrımıyor ama geceleri başlıyor
Bide 20 lik dişlerimin çıkış serüveni de kaldığı uerden devam ediyor iki ağrı birleşti ve dayanılmaz oldu geçen gece
Bildiğiniz bi yöntem var mı ?

Yatıyorsun basınç etkiliyor başını olabildiğince dik tutup yat canım...

İnş canım doktoruma sordum o da senin söylediğini söyledi olacağı varsa oluyo dedi. Buda bizim nazar boncuğumuz olsun

Aynen öyle tek sağlıklı olsun yavrularımız gerisi mühim değil
Bu arada kilo işini napıcaz yaa doğumdan sonra burda bu konuyu mu masaya yatırsak
Hepimiz emziren annr olucaz inşallah bu süreçte kilolardan beraber kurtuluruz fit çıtır analar oluruz

Bende istemem daha sezaryan olsun inşallah 15 günüm kaldı saat saycam artık

ayin kaciydi senin cnm?
Bende bugun perinatolojiye gittim pek ic acici degil sonuç suyum bitti denecek.kadar az kalmis nuran hanima.yazdim.sonucu 3 günde bir su olcup nst bakmamiz lazim ona göre dogum planlayalim dedi muhtemelen benim dogumda maksimum 15 güne olur çünkü 10 gün once suyum toplamda 7.5 cm ken suan 3.5 cm kalmis. Muayne parasida cok canimi yakiyor ama neyse

Kızlar karnınız yırtıldı mı, karnımın altı mayalı hamur gibi yırtılmış çok üzgünüm
Canım.benim ilk.gebelikte olmadı karnimda. Hep krem kullanmistim mustela. Bu sefer saf badem yagi aldim hep onu sürdüm ama bebek.erkek olunca karnim öne doğru çok sivrildi ve göbeğimin hemn üzerinde 3-4 tane küçük çatlak oldu. Hatta çatlarken de kaşındı ve gerildi 34. hafta civari. Doğumdan sonra görücez bakalım ne hale geldi:)

Yastıkla mı yastıksız mı tamaö denicem canım çok sağol
Ne olsa denemeye razıyım diş ağrısı çok fena bi ağrıymış cidden
Yastıkla dik tut, keşke doktor görse

Diş Hekimi Yeşim Tünal Güzey, iltihabın diş sinirinin ölmeye başlaması ile oluştuğunu söyledi. İltihabın kök dışına doğru yayılmaya çalışmasıyla dokularda baskı ve bu nedenle ağrı oluştuğunu vurgulayan Güzey, “Bu durum diş hekimliğindeki en şiddetli ağrıdır. Şiddetli ağrının bilhassa gece oluşmasının sebebi; gece saatlerinde hormonal farklılıklar nedeniyle damarlarımızın genişlemesidir. Kök ucundaki iltihap dişte dolaşım bozukluğu oluşturur ve bu durum basınca neden olur. Basınç diş içindeki sinirler üstünde ağrı yapar” dedi. Alıntı...

Çok sağol canım bilgi içinde
Evet geceleri uyutmuyor şuan iltihap şişme gibi bi durum yok inşallah da olmaz yani şu apse yapma durumu :/
Daha önce hiç böyle bi ağrı çekmedim
İnşallah bebeğim etkilenmiyodur

Sen sürekli tuzlu suyla gargara uap gece yatmadan

Kızlar bikini bölgesine jilet kullananlar hangi marka (kullanıyorsunuz) önerirsiniz ?
Son günlerde çok sık alıyorum her an herşey olabilir korkusuna bu yüzden de tahriş oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…