Hemde neAboww o ne öyle 12.000 ... ama riskli oluyormuş ssvd
Hiç üzülme canım sürsen de farketmezmiş çünkü ben 3 aylıktan beri biooil kullanıyorum faydası olmadı. Benim sadece sol altta olmuş sağda yok
O karin toparlanıyor merak etmeyin ama çizgiler baki kalıyorMalesef bende bayadır göremiyodum geçen aynadan bakınca gördüm alt karnımda çizikler olmuş brnde ne güzel çatlağım yok diyordum
Ama bi çaba göstermedim malesef yağ yada krem kullanmadım belki kullansam çatlamazdı
Artık çok geç ama bir şişeye zeytinyağı doldurdım banyoya koydum banyo be duştan önce yağlanıyorum bide perine masajı için şey yaptım ama tam perime masajı gibi yapamıyorum
O karin toparlanıyor merak etmeyin ama çizgiler baki kalıyor
İnş canım doktoruma sordum o da senin söylediğini söyledi olacağı varsa oluyo dedi. Buda bizim nazar boncuğumuz olsunSanırım çatlaklar genetik oluyormuş bi çok yerde öyle okudum sende üzülme canım aslında onlarda bize güzel bi hatıra
ilerde kremle falan düzelir şimdiki gibi kalmaz
Aboww o ne öyle 12.000 ... ama riskli oluyormuş ssvd
Inşallah hepimizin gönlünce olur canımYa neguzel masallah annene Allah güç kuvvet versin. Evet malesef yardimci olunca maddi olarak baya bütçe ayırmak gerekiyor hakkinda hayirlisi olsun cnm inslalah hersey gönlünce olur.
Ahaha aynular demekkivallahi ya babalik izni de olmalı
Valla çıkarız zorlasak karı koca ofluyuzBenim acilmam varsada istemem normal dogum bizim hastahanede ssvd 12 bin tl
Ahaha akraba cikicaz sanırım benimde eşim oflu
Yatıyorsun basınç etkiliyor başını olabildiğince dik tutup yat canım...Kızlar diş ağrısına ne iyi gelir tavsiyeniz varmı
Çok az kaldı o yüzden yaptırmak istemiyorum doğumdan sonra gidicem dişçiye inşallah
Gündüz hiç ağrımıyor ama geceleri başlıyor
Bide 20 lik dişlerimin çıkış serüveni de kaldığı uerden devam ediyor iki ağrı birleşti ve dayanılmaz oldu geçen gece
Bildiğiniz bi yöntem var mı ?
İnş canım doktoruma sordum o da senin söylediğini söyledi olacağı varsa oluyo dedi. Buda bizim nazar boncuğumuz olsun
Bende istemem daha sezaryan olsun inşallah 15 günüm kaldı saat saycam artık
Canım.benim ilk.gebelikte olmadı karnimda. Hep krem kullanmistim mustela. Bu sefer saf badem yagi aldim hep onu sürdüm ama bebek.erkek olunca karnim öne doğru çok sivrildi ve göbeğimin hemn üzerinde 3-4 tane küçük çatlak oldu. Hatta çatlarken de kaşındı ve gerildi 34. hafta civari. Doğumdan sonra görücez bakalım ne hale geldi:)Kızlar karnınız yırtıldı mı, karnımın altı mayalı hamur gibi yırtılmış çok üzgünüm
Yatıyorsun basınç etkiliyor başını olabildiğince dik tutup yat canım...
Valla çıkarız zorlasak karı koca ofluyuz
Yastıkla dik tut, keşke doktor görseYastıkla mı yastıksız mı tamaö denicem canım çok sağol
Ne olsa denemeye razıyım diş ağrısı çok fena bi ağrıymış cidden
Yastıkla dik tut, keşke doktor görse
Diş Hekimi Yeşim Tünal Güzey, iltihabın diş sinirinin ölmeye başlaması ile oluştuğunu söyledi. İltihabın kök dışına doğru yayılmaya çalışmasıyla dokularda baskı ve bu nedenle ağrı oluştuğunu vurgulayan Güzey, “Bu durum diş hekimliğindeki en şiddetli ağrıdır. Şiddetli ağrının bilhassa gece oluşmasının sebebi; gece saatlerinde hormonal farklılıklar nedeniyle damarlarımızın genişlemesidir. Kök ucundaki iltihap dişte dolaşım bozukluğu oluşturur ve bu durum basınca neden olur. Basınç diş içindeki sinirler üstünde ağrı yapar” dedi. Alıntı...
Sen sürekli tuzlu suyla gargara uap gece yatmadanÇok sağol canım bilgi içinde
Evet geceleri uyutmuyor şuan iltihap şişme gibi bi durum yok inşallah da olmaz yani şu apse yapma durumu :/
Daha önce hiç böyle bi ağrı çekmedim
İnşallah bebeğim etkilenmiyodur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?