Devlette kime gidiosun erbil bey mi? Hayırlısı olsun hakkınızda inşallah durabildiği kadar durur ufaklık
Hiç bunlarla canını sıkma, tabiki yalnız değilsin bu topraklarda öküz biter miDemek yalnız değilim. Aynı ya valla hiç çekilcek gibi değil o anlarda arkasından bir sürü laf ediyorum. Kendi bişey yapsın kedi gibi kuyruğunu kıstırır gelir ben ufacık bir hata yapayım doğduğuma pişman eder ki şimdi hamileyim diye biraz daha yumuşadı yoksa dediğin gibi öküz. Bu Arada sen çok iyi yapmışsın ailene yakın olarak. Benimkiler de 1.5 saat uzakta ama gelemiyorlar rahatça bizimkinden dolayı. Neyse sağlıkla doğsun da bebekler artık gerisi önemli değil.
hergün soyuyorum dudak düz kalıcak yakındaYa kızlar dudakları kabuk kabuk soyulan var mı, hergün soyulur mu ilaçlardan mı anlamadım balsam da aldım ama yok çözüm bulamıyorum artık çok acıyor...
Of:))
Alt taraf kırmızı mor yırtıklar göbek deliğinin üstü beyaz yırtıklarKızlar karnınız yırtıldı mı, karnımın altı mayalı hamur gibi yırtılmış çok üzgünüm
Karanfil yağının iyi geldiğini duymuştumKızlar diş ağrısına ne iyi gelir tavsiyeniz varmı
Çok az kaldı o yüzden yaptırmak istemiyorum doğumdan sonra gidicem dişçiye inşallah
Gündüz hiç ağrımıyor ama geceleri başlıyor
Bide 20 lik dişlerimin çıkış serüveni de kaldığı uerden devam ediyor iki ağrı birleşti ve dayanılmaz oldu geçen gece
Bildiğiniz bi yöntem var mı ?
Bence normal doğumda ısrarcı ol ilkse kiloda yanılma payı olabilir, meyve tüketimini minumuma indirgemeye çalış.. Kaç kilo ki şu anda?Selam gebişler geçen kontrolüm vardı, oğluşum dombiş ilerliyo normal doğum olamicam sanırım, bu durumda olanlar var mı kiloları kaç bebiklerinizin
Ben aksine çok yiyorum hala meyveyi faydası olsun diye bide normalden biraz korkuyorum ondan işime geliyo sanırım sezaryen, yanılma payı eksik gösterme olarak da olabiliyo yani daha fazla da çıkabilir sonra hem açılmaydı sancıydı uğraşıp çıkmazsa bide sezaryene alınırsam ikisinin acısını da çekmiş olurum o daha kötü, 2700 çıktı kilosu geçen haftaBence normal doğumda ısrarcı ol ilkse kiloda yanılma payı olabilir, meyve tüketimini minumuma indirgemeye çalış.. Kaç kilo ki şu anda?
Hiç riske atma canim ilk kızımda yaşadım aynı şeyi 4.150 Gr doğdu ilk normal denediler sancım yoktu suni sancı ile ama mahvoldum iki gün 7 cm kadar açılma oldu bebek gelmeyince acil sezeryan sonra dedi Dr normal olmazmış diye kilosu 3.750 falan gözüküyordu üst de doğumdan iki gün önce..su an 36 dayım bu kızım 2.820 falan o yüzden kendini yıpratma sakın ki Dr riske atmazBen aksine çok yiyorum hala meyveyi faydası olsun diye bide normalden biraz korkuyorum ondan işime geliyo sanırım sezaryen, yanılma payı eksik gösterme olarak da olabiliyo yani daha fazla da çıkabilir sonra hem açılmaydı sancıydı uğraşıp çıkmazsa bide sezaryene alınırsam ikisinin acısını da çekmiş olurum o daha kötü, 2700 çıktı kilosu geçen hafta
Evet ikisini birden yaşamak çok sıkıntı ya sizin şansınıza işte o da, o yüzden dediğiniz gibi riske atmicam hiç sezaryene odaklandık, bide tüp bebek zaten zor kavuştumHiç riske atma canim ilk kızımda yaşadım aynı şeyi 4.150 Gr doğdu ilk normal denediler sancım yoktu suni sancı ile ama mahvoldum iki gün 7 cm kadar açılma oldu bebek gelmeyince acil sezeryan sonra dedi Dr normal olmazmış diye kilosu 3.750 falan gözüküyordu üst de doğumdan iki gün önce..su an 36 dayım bu kızım 2.820 falan o yüzden kendini yıpratma sakın ki Dr riske atmaz
Fiyat olarak pahali gelebilir ama asla paslanmiyor ve hemende bitmiyor benim tenim.cok hassas hemen tahriş olup deli.gibi kasiniyorum.ama. Bunu kullandiktan sonra rahat ettim.kime.onerdiysem cok memnun
Spora vaktimiz olmasa da sağlıklı beslensek bence yine gider kilolarAyy dimi ya hemen eskisi gibi olmak istiyorum ama spora falan vakit olur mu ki. Bu grup kapanmazsa burdan diyet sağlıklı beslenme devam edelim canım. Ben 20 kilo aldım işim baya zor
30 ocak dedi canım cumartesi gidicem kontrolüm var inşallah herşey yolundadır bakalım. Allah yardımcın olsun sen bol bol su , havuç suyu iç sıkıntı stres de seni etkiliyordur. 1 muayene ye 3 kere gidersin kontrol süresi 10 gün ya sömür hastaneyi
Bende geçen jiletle aldım hemen cıktı gözümü karartıp haftaya kuaföre gidicem çift kat maske ve siperlik takicam daha bunun lohusalıgi var
Dişin de gece agriyorsa artık kanal tedavisi istiyor demek canım bana discim öyle demişti benimde çekilcek disim var arada ağrı yapıyor bekliyorum lohusalıkta çekilirse çektircem. Diş fırçasıyla kanat biraz ağrıyan yeri canım o da rahatlatıyor sonrada gargara yaparsın
Karanfil yağının iyi geldiğini duymuştum
Ayy çok teşekkürler buna bende bkıyodum merak ediuodum iyi oldu benim için
Çok sağol canım dişlerim bu aralar daha çok kanamaya başladı zaten her yerim o kadar hassas ki diş etlerim falan çok ağrıyor
Geçen epilasyon yapayım dedim daha önceden ev tipi lazer yaptığım için çok yok ama yinede çıkıyor tek tük olmasına rağmen çok canım yandı :/ umarım doğumda daha güçlü olurum
Hayırlısı olsun canım doğduktan sonra da kilo alır önemli olan organlar gelişsin yine 10 gün geçse 35 haftalık olursun hafta olarak da ilerler bebişinAynen sorayim oyleyse cok iyiymis zaten doktor 3 gunde bir gel dedi surekli giderim hahazaten dogum planlar o arada derede galiba 1500 gram dedi bugun doktor 33+1 im bugun tam bayadir kilo alimi vs de durdu zaten devletteki perinatologta maksimum 1800 dogum yaparsin üstü çıkmaz dedi hayırlısı artık bakalim
Rabbim sabrını verir canım doğumu kafanda büyütme herkes yapabiliyorlar sende yaparsın vücudumuz bunun için hazırlıyor zaten kendini o an rabbim güç kuvvet versin gerisi gelirÇok sağol canım dişlerim bu aralar daha çok kanamaya başladı zaten her yerim o kadar hassas ki diş etlerim falan çok ağrıyor
Geçen epilasyon yapayım dedim daha önceden ev tipi lazer yaptığım için çok yok ama yinede çıkıyor tek tük olmasına rağmen çok canım yandı :/ umarım doğumda daha güçlü olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?