2021 Şubat Anneleri

Devlette kime gidiosun erbil bey mi? Hayırlısı olsun hakkınızda inşallah durabildiği kadar durur ufaklık

Ümraniye devlette
Doc.Dr Murat Muhcu ve Ayşegül özele gidiyorum. Erbil hoca devlette perinatoloji kliniginde olmuyor zaten perinatolog değil branşı ama tecrubesinden dolayı anlıyor oda bu islerden

Hiç bunlarla canını sıkma, tabiki yalnız değilsin bu topraklarda öküz biter mi ailen de gelsin otursun hiç takmasın onu yüz verdikçe tepemize çıkıyolar

Selam gebişler geçen kontrolüm vardı, oğluşum dombiş ilerliyo normal doğum olamicam sanırım, bu durumda olanlar var mı kiloları kaç bebiklerinizin

Karanfil yağının iyi geldiğini duymuştum

Selam gebişler geçen kontrolüm vardı, oğluşum dombiş ilerliyo normal doğum olamicam sanırım, bu durumda olanlar var mı kiloları kaç bebiklerinizin
Bence normal doğumda ısrarcı ol ilkse kiloda yanılma payı olabilir, meyve tüketimini minumuma indirgemeye çalış.. Kaç kilo ki şu anda?

Bence normal doğumda ısrarcı ol ilkse kiloda yanılma payı olabilir, meyve tüketimini minumuma indirgemeye çalış.. Kaç kilo ki şu anda?
Ben aksine çok yiyorum hala meyveyi faydası olsun diye bide normalden biraz korkuyorum ondan işime geliyo sanırım sezaryen, yanılma payı eksik gösterme olarak da olabiliyo yani daha fazla da çıkabilir sonra hem açılmaydı sancıydı uğraşıp çıkmazsa bide sezaryene alınırsam ikisinin acısını da çekmiş olurum o daha kötü, 2700 çıktı kilosu geçen hafta

Hiç riske atma canim ilk kızımda yaşadım aynı şeyi 4.150 Gr doğdu ilk normal denediler sancım yoktu suni sancı ile ama mahvoldum iki gün 7 cm kadar açılma oldu bebek gelmeyince acil sezeryan sonra dedi Dr normal olmazmış diye kilosu 3.750 falan gözüküyordu üst de doğumdan iki gün önce..su an 36 dayım bu kızım 2.820 falan o yüzden kendini yıpratma sakın ki Dr riske atmaz

Evet ikisini birden yaşamak çok sıkıntı ya sizin şansınıza işte o da, o yüzden dediğiniz gibi riske atmicam hiç sezaryene odaklandık, bide tüp bebek zaten zor kavuştum

Fiyat olarak pahali gelebilir ama asla paslanmiyor ve hemende bitmiyor benim tenim.cok hassas hemen tahriş olup deli.gibi kasiniyorum.ama. Bunu kullandiktan sonra rahat ettim.kime.onerdiysem cok memnun

Ayy çok teşekkürler buna bende bkıyodum merak ediuodum iyi oldu benim için

Ayy dimi ya hemen eskisi gibi olmak istiyorum ama spora falan vakit olur mu ki. Bu grup kapanmazsa burdan diyet sağlıklı beslenme devam edelim canım. Ben 20 kilo aldım işim baya zor
Spora vaktimiz olmasa da sağlıklı beslensek bence yine gider kilolar
Bende 16 falan aldım galiba bayadır tartılmıyorum çünkü tartılınca çok kafama takıyorum

Çok sağol canım dişlerim bu aralar daha çok kanamaya başladı zaten her yerim o kadar hassas ki diş etlerim falan çok ağrıyor
Geçen epilasyon yapayım dedim daha önceden ev tipi lazer yaptığım için çok yok ama yinede çıkıyor tek tük olmasına rağmen çok canım yandı :/ umarım doğumda daha güçlü olurum

Kızlar bu son zamanlarda adet ağrısı gibi ağrılarınız oluyomu, bende gebeliğin başından beri hiç ağrı olmadı nerdeyse, şimdi adet ağrısı gibi bişey başladı korktum erken doğum falan yazıyo ya

Canim ev tipi lazer hangisini kullaniyosun? Hangi bolgeler icin aldın memnun kaldinmi bide

Hayırlısı olsun canım doğduktan sonra da kilo alır önemli olan organlar gelişsin yine 10 gün geçse 35 haftalık olursun hafta olarak da ilerler bebişin bende yarın gidicem inşallah nst istemez bu aralar iyiyim bebeğe bakıp çıksam

Rabbim sabrını verir canım doğumu kafanda büyütme herkes yapabiliyorlar sende yaparsın vücudumuz bunun için hazırlıyor zaten kendini o an rabbim güç kuvvet versin gerisi gelir normal doğum zor gibi geliyor ama sezaryanin dikiş acısı da ondan aşağı değil her ikisinin de zorlukları kolaylıkları var. Bu ara bende dişten çok çekiyorum hatta bebeği alırken dişimi de cekseler diyorum

Ya kızlar dün biraz terledim duşa giremeden hemen , üstümde kurudu terim. Dünden beri aşagıdan pırtalatacakmışım gibi bi baskı var ayakta iki dk kalırsam.. sancım falan yok ama aşagıda baskı hissediyorum vuruyo oraya . 2 hafta önce doğum pozisyonu almştı. İkimci bebişim bu sezeryan olacak 12 şubatta inşalah. Bugun gitsemmi bi dr a acaba.. bu bir dpgum belirtisi gelme istegi olabilir mi. Üşütmemden kaynaklı mı anlamadım. . Varmı alt kısımda vajşnamı rahimmi orası her neyse baskı hisseden birdn .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…