2021 Şubat Anneleri

Aynen yaaa bide otur iş yapma diyor, yemek yapmıyorum güya yemek yapacak aksam 9 da yiyoruz hamile kadın o saate bekler mi. Annemin evi 500m, geldim Bi haftadır yerleştim buraya rahatım şimdi

:)) üçüncü dogumum ben bu şekilde istedim

Bana da sağlık ocağı verdi bu ilacı Avrupa birliği destekli bi ilaçmış Suriyeli hamileler için verildiğini tahmin ediyorum

Evet benim doktorum da beklemeyin demişti. Yaş 37 olunca beklemedik ve hemen o ay hamile kalmıştım ben de. Bir de annem demişti akrep burcunda yeniay mi dolunay mi bir gökyüzü olayı varmış ve mayıs ayinda hamile kalma yönünde enerji vermiş diye. Tv de çıkan astrologlar söylemiş o dönem.

Canım tsh konusunda olumsuz bir sey olmamasına sevindim. Genital bölge ağrısı bir dönem oldu bende ama sonra geçmişti. Ben çatım doğuma hazırlanıyor normal diye düşünmüştüm.
Annelerin gelmesi konusunda da şöyle düşünüyorum: ilk tecrübem gösterdi ki bebeğe sadece annesi bakacak, dokunacak, ilgilenecek...anne bebek bağı bu sekilde daha güçlü kuruluyor. Büyükler evin temizlesin, yemek yapsin ama bebek ve annesi yalnız olacaklar ki birbirlerine alışsınlar. Benim tecrübem bu yönde. Umarım harika bir lohusalık geçiririz. Ben ilkinde zorlanmıştım hep evde olunca depresyona girmeye ramak kalmıştı.

Kızlar bana doktor 38. Haftadan sonra gün veriyoruz dedi araştırma da var mı benim gibi olan 2.800 olmuş kızım ilk kızıma göre minnak o kadar şey yedim hep kendime yemişim

Bana da 38 den sonra gün veriyoruz dedi araştırma daki ozeldeki Dr umda 38+5 gibi aldirirsin demişti demek ki öyle oluyor

Ya neguzel masallah annene Allah güç kuvvet versin. Evet malesef yardimci olunca maddi olarak baya bütçe ayırmak gerekiyor hakkinda hayirlisi olsun cnm inslalah hersey gönlünce olur.

Ahaha aynular demekki vallahi ya babalik izni de olmalı

Benim acilmam varsada istemem normal dogum bizim hastahanede ssvd 12 bin tl

Ya kızlar dudakları kabuk kabuk soyulan var mı, hergün soyulur mu ilaçlardan mı anlamadım balsam da aldım ama yok çözüm bulamıyorum artık çok acıyor...

Of:))

Ahaha akraba cikicaz sanırım benimde eşim oflu

Kızlar karnınız yırtıldı mı, karnımın altı mayalı hamur gibi yırtılmış çok üzgünüm

Malesef bende bayadır göremiyodum geçen aynadan bakınca gördüm alt karnımda çizikler olmuş brnde ne güzel çatlağım yok diyordum
Ama bi çaba göstermedim malesef yağ yada krem kullanmadım belki kullansam çatlamazdı
Artık çok geç ama bir şişeye zeytinyağı doldurdım banyoya koydum banyo be duştan önce yağlanıyorum bide perine masajı için şey yaptım ama tam perime masajı gibi yapamıyorum

Hiç üzülme canım sürsen de farketmezmiş çünkü ben 3 aylıktan beri biooil kullanıyorum faydası olmadı. Benim sadece sol altta olmuş sağda yok

Kızlar idrar sonuçlarım çıkmış enfeksiyon var sanırım ama çok mu ?
Tecrübesi olan varmı aranızda

Eklentiler

• Screenshot_2021-01-14-22-16-56-1.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 51
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…