2021 Şubat Anneleri

İyi akşamlar hanımlar ben dün akşam doğurdum darısı başınıza :) geldi paşacım ama azıcık erken olduğu için küvezde şuan önemli bişeyimiz yok ama çok şükür
Nasıl dogurdun kız kac haftalık dogdu sancin mi geldi hoş geldi minik paşa

Canım devamı gelmiyorsa yalancı sancilardir karnın ağrır kasılır taş gibi de olur ama devamı gelmez son iki hafta özellikle çok olmuştu kızımda bunda da erken başladı benim var bir haftadır yoğun şekilde hissediyorum

Nasıl dogurdun kız kac haftalık dogdu sancin mi geldi hoş geldi minik paşa
Tansiyonum vardı 5 haftadır dün muayeneye geldim hazır gel demişti zaten tansiyon muayenede 16/11 cıkınca suni sancıyla başlattı doğumu kendi sancım vardı zaten aşırı düzenli olmadasa 1 buck cm de acılmam varmış tam 9 saatte doğdu öğle olunca cok uzamadı
37+0 da doğdu

İyi hadi canım normal olmuş ne güzel gözün aydın Allah analı babalı büyütsun darısı başımıza ins

Merhaba kızlar
Servikal uzunluk yani rahim ağzı uzunluğu 45 mm imiş yani doğuma daha çok var değil mi? Doğum yaklaşırken incelmesi mi gerekiyor bilgisi olan yazabilir mi
Benim pek bir bilgim yok canım ama kızlar bilir kesin görünce derler ama incelme değil de kısalma olursa belli olur aramızda iki gün var daha erken ilk dogumunsa eğer 40. Haftaya kadar bekler

Benim pek bir bilgim yok canım ama kızlar bilir kesin görünce derler ama incelme değil de kısalma olursa belli olur aramızda iki gün var daha erken ilk dogumunsa eğer 40. Haftaya kadar bekler
Yaa o zaman daha beklicem
Bayağı uzun sanırım, sabırsızlik işte..
Evet ilk doğum olacak insallah
Cvbniz için teşekkür ederim
Sevgiler

Sancılar var ama doğum sancısı olup olmadığı düzenliyse belli olur

Gözünüz aydın, neredeyse aynı haftadayız ve bu beni heyecanlandırdı güle güle büyütün bebeğinizi
DOktor önemsemedi düzensiz diye sanırım normal desi geçti

Merhaba kızlar
Servikal uzunluk yani rahim ağzı uzunluğu 45 mm imiş yani doğuma daha çok var değil mi? Doğum yaklaşırken incelmesi mi gerekiyor bilgisi olan yazabilir mi
Benim doktorum da 30 mm ve daha doğum görünmüyor dedi ,bi de bebek aşağı basmamış henüz ,20 mm altına düşünce sanırım erken doğum beklenebiliyor (internetten bakmıştım ),bebeklerimizi hemen kucağımıza almak istiyoruz ama onlar yine de zamanlarını bekliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…