- Konu Sahibi mertugce35
-
- #2.201
Bana da haftaya pazar yazdılar ama pazar günü sonuç çıkar mı bilemiyorum. Cumartesi veririm heralde kan. Az kalmış inşallah pazartesi güzel haberi alırsınızYapmadım pazartesi yazdılar bana testi 3. gün embryosu ya yarın oluyor normalde 12. gün pazara denk gelince pazartesi yazdı sanırım
Amin insallah bahcecide tedavi goren var mi suanHayırlı olsun inşallah her şey yolunda gider ve kolaylıkla olur hepimiz için
Ben bahçeci diyrbakırda tedavi görüyorumAmin insallah bahcecide tedavi goren var mi suan
Kacinci gününüz kacnci gun embryosuYakında özel hastane var ama tam gününü beklemek istiyordum böyle lekelenme olunca dürtüyor insanı yap yap diye
Ben de istanbulda hangi asamadnsz hayirli sonuclarnz olsun insallahBen bahçeci diyrbakırda tedavi görüyorum
Amin inşallah çıkar herhalde pazar kendi merkezim kapalı oluyor ama özel bi yerde acilden verirsek çıkar aslındaBana da haftaya pazar yazdılar ama pazar günü sonuç çıkar mı bilemiyorum. Cumartesi veririm heralde kan. Az kalmış inşallah pazartesi güzel haberi alırsınız
Bence gününüzü bekleyin zor ama bekleyin bence en azından net sonuç alıyorsunuzYakında özel hastane var ama tam gününü beklemek istiyordum böyle lekelenme olunca dürtüyor insanı yap yap diye
Benim transferimin 10. Günü Bugün pozitifi gördüm ama salı günü tekrar test yapılacak sizin ?Ben de istanbulda hangi asamadnsz hayirli sonuclarnz olsun insallah
Sizede hayırlı olsun hepimize olumlu sonuçlar olsun inşallahAmin inşallah çıkar herhalde pazar kendi merkezim kapalı oluyor ama özel bi yerde acilden verirsek çıkar aslında
Yakında özel hastane var ama tam gününü beklemek istiyordum böyle lekelenme olunca dürtüyor insanı yap yap diye
Sukurler olsun ne guzel kac ciktiBenim transferimin 10. Günü Bugün pozitifi gördüm ama salı günü tekrar test yapılacak sizin ?
sizde mi 9 subatta transfer oldunuz benimle ayniYapmadım pazartesi yazdılar bana testi 3. gün embryosu ya yarın oluyor normalde 12. gün pazara denk gelince pazartesi yazdı sanırım
11.günüm 3.gün embryosu 3.transferimKacinci gününüz kacnci gun embryosu
161 çıktı amin inşallah hepimizin kucağı dolsun sağlıklaSukurler olsun ne guzel kac ciktiAllah saglimla kucagniza almayi nasip etsin
Bir gun once de yapabalrsnz cikar yine yani 11. Gun fln insallah hayirli haberlerAmin inşallah çıkar herhalde pazar kendi merkezim kapalı oluyor ama özel bi yerde acilden verirsek çıkar aslında
Cok guzel degeriniz saglikla devam eder insallah161 çıktı amin inşallah hepimizin kucağı dolsun sağlıkla
11.gun 3.gun embiriyosu 2 transfer11.günüm 3.gün embryosu 3.transferim
Evet bende 9 şubatta transfer oldumsizde mi 9 subatta transfer oldunuz benimle aynibende iki gundur sag tarafimda agri var sizde de boyle bisey oldu mu .
Kac yildir istiyordunuz ilk denememi161 çıktı amin inşallah hepimizin kucağı dolsun sağlıkla
İnşallahCok guzel degeriniz saglikla devam eder insallah
3 yıldır istiyoruz ikinci denememdiKac yildir istiyordunuz ilk denememi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?