- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
- Konu Sahibi mertugce35
-
- #2.241
Amin insallah ben bahceci annesiyim bu arada merkeze guvenyrm cok sukur gerisi nasipAminn amiiinÖnce Allah'a sonra Cem bey e güveniyorum Rabbim hepimize nasip etsin inşallah
Yaa sizin bir tane var yaniAmin insallah ben bahceci annesiyim bu arada merkeze guvenyrm cok sukur gerisi nasip
Evet sukur ilk denemede olmustu selen hoca vardi kardes icin 2. Ye denedik olmadi bu 3. Transfer son embrylrm Rabbim herkese gonlune gore nasip etsin hep dua ediyrmYaa sizin bir tane var yaniEvet merkez baya güçlü güvende çok önemli bu yolda Ama rabbim de nasip edecek tabiki Emeklerimizin karşılığını alalım inşallah
Amiin inşallahhTşk ederim canım inşallah sanada tüm isteyenlere nasip etsin
Rabbim bize de birinciyi nasip etsin dua edinEvet sukur ilk denemede olmustu selen hoca vardi kardes icin 2. Ye denedik olmadi bu 3. Transfer son embrylrm Rabbim herkese gonlune gore nasip etsin hep dua ediyrm
Amin insalah gonlunuzdeki kdr olsun saglikla sihhatlr insallahRabbim bize de birinciyi nasip etsin dua edin
Çok saolun hepimiz inşallahAmin insalah gonlunuzdeki kdr olsun saglikla sihhatlr insallah
Amiin inşallahhhNasıl yani tedavi zaten adetin 2.günü başlıyor
İnşallah kuzum bebeğin tez zamanda gelir kucagına.
Bendede aynı şeklde sadece tüplerim tıkanmıştı oda rahim filmiyle acıldı bir defa mikroçip aşılama denedm olmadı beklemk yoruyor artık o yüzden tüp bebeğe karar verdik doktorum tüplerimin görevini yerine getiremediğini syledi sadece26 canim aciklanamayan infertilite var
Hadi hayırlısı iyi haberlerle gel inşallahPazartesi canim
Bende doğal yolla transfer oldum kendi yumurtam çatladı sonrasında ilaçlar kullandım her doktor vücuda göre tedavi uyguluyorAy hiç bilmiyorum aslında ikiz çok güzel ama çok zor olur diye hiç düşünmedik ama transfer tutmazsa bu ayıda değerlendirelim diye değerlendirdik Rabbim hakkımızda hayırlısını eylesin inşallahYa bide aiz ilaç kullanıyorumusunz ben hiçbir ilaç kullanmıyorum çatlatma iğnesi bile olmadım kendi çatlamış yunurtam sadece transfer öncesi 4 gün prendol bide rulid kullanmıştm
Evet canim insan bu yolda ugrasinca artik 1ay bile beklemek zor geliyor insana ugrasmak cabalamak istiyor mucizesi icin yasamamiz gerekiyormuş bunlari sinavimiz yasiyoruz inşallah hepimiz en guzel sekilde mukafatni alirizBendede aynı şeklde sadece tüplerim tıkanmıştı oda rahim filmiyle acıldı bir defa mikroçip aşılama denedm olmadı beklemk yoruyor artık o yüzden tüp bebeğe karar verdik doktorum tüplerimin görevini yerine getiremediğini syledi sadece
Mesela insan dusunuyor rahim temiz tupler acik sperm kaliteli yumurta kaliteli ama olmuyor birturlu doktorumda şaşkin o kadr emindiki kendiliginden olacagina benden daha cok umutluyduBendede aynı şeklde sadece tüplerim tıkanmıştı oda rahim filmiyle acıldı bir defa mikroçip aşılama denedm olmadı beklemk yoruyor artık o yüzden tüp bebeğe karar verdik doktorum tüplerimin görevini yerine getiremediğini syledi sadece
Canm iki embriyoydu dimi senin ilk denemlerde iki tercih etmiyor doktorlar cok diye duydum ben de iki istiyorum inşallah doktorum kabul ederAllah razı olsun canım rabbim hepimize göstersin inşallah
ilk denemem canım
BekliyoruzzzzKızlar test yaptim cok az silik çıktı yükleyemiyorum resmini
Bekliyoruzzzzdosya ekleden olmuyor mu sol alt koşeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?