2021 Şubat / Mart ayında transfer olacak güzel anneler😍

Tüp bebek mi? Aşılama mı? Daha iyi sonuç verir?

• Tüp Bebek

OY: 154 98,7%
  • Aşılama

OY: 3 1,9%

• Ankete Katılan
    156
Iyi geceler kızlar ben pazartesi günü rahim filmi çekilecem kafam kurcalaniyor rahim filmi sonrası hemen ilk adetle mı başlayalım 1 2 ay dinlenip mı yapalım bilmiyorum 6.deneme olacak kafamda deli sorular

Ayy anne mi oldun. Saglıkla büyüsün evladın.. Aslında dogru yaşa başa bakmıyor ama yaş küçük olunca daha rahat davranırdım. Stres yapmadan
Evet canım 2. Tüp bebek denememizde oldu hamd olsun. Şuan 2,5 yaşımda bir kızım var , şuanki tek isteğim yavruma bir kardeş olsun.. herşey Allah’ın taktiri ama. Aynen öyle stres yapmaya hiç gerek yok sakin sakin

Aklımda canım ama bir türlü elim değmiyor, hiç vaktim olmuyor zaten nadiren girip bakabiliyorum size de pek takip edemiyorum

Kızlar vallahi buradaki mesajları okuyunca acayip rahatlıyorum çünkü bu durumlarımızı başına gelmeyen anlayamaz biz birbirimizi anlayıp destek olabiliyoruz gerçi buralarda yeniyim mesajları da kaçırıyor olabilirim whatsapp falan olsa ne güzel olurdu ama iyiki varsınız Bu ilaçlar beni aşırı mı duygusallaştırdı ne transferimin sabah 5. Günü olacak Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Bnde 5olcak

Iyi geceler kızlar ben pazartesi günü rahim filmi çekilecem kafam kurcalaniyor rahim filmi sonrası hemen ilk adetle mı başlayalım 1 2 ay dinlenip mı yapalım bilmiyorum 6.deneme olacak kafamda deli sorular
Hemen onermezler zaten yaş büyükse uzatmalarda çok ikinci adete derler yönlendiriler zaten

Oda aynen ya icncde gcmio
Bende iştahsızlık yok maşallahım varda ama su içme bendede çok var dudaklarım kuruyor ve yanıyor sürekli su içesim var
Kızlar bende ağız kuruluğundan uyuyamıyorum resmen bugün 6 litreden fazla su içmişim farkında olmadan bir kaç gündür bu şekilde bu kadarı da zararlıdır diye düşünüyorum sizde hesaplayın ne kadar su içtiğinizi ilaçlardan oluyordur diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…