- Konu Sahibi mertugce35
-
- #2.461
Salı günü test günüm yarin yine evde bir test daha yaparim emin olabilmek için
bu ilaç ne kadar süre kullanılıyor.transfer sürecinde kullanmam gerekiyorsa ona göre prolutex isterim doktordan.birde raporlu tüp bebek yaptıranlar acaba bu ilaçtan indirim alabiliyor mu bilginiz var mı.
Reçete nizde varsa indirimli alabiliyor sunuz ama yoksa fiyatı 170tl
Aynen uyuyamıyorum ağız kuruluğundan valla ara ara kalkıp su içiyorumdur progesteron yapıyor ağız kuruluğunu öyle okumuştum. Ben o kadar da de 3 litre fln içiyorumKızlar bende ağız kuruluğundan uyuyamıyorum resmen bugün 6 litreden fazla su içmişim farkında olmadan bir kaç gündür bu şekilde bu kadarı da zararlıdır diye düşünüyorum sizde hesaplayın ne kadar su içtiğinizi ilaçlardan oluyordur diye düşünüyorum
Ama sen zaten çok erken test yapmıştınMerhaba kızlar dün silik çizgi görmüştük ya bugun test yaptım hiç bisey çıkmadı kafam karma karışık acaba test mi bozuktu yoksa gerçekten yok mu
Tekrarla iki gün sonra inşallah pozitif görürsünMerhaba kızlar dün silik çizgi görmüştük ya bugun test yaptım hiç bisey çıkmadı kafam karma karışık acaba test mi bozuktu yoksa gerçekten yok mu
Evet çok erken yaptım ama ne bilim onda silik görünce bunda görmeyin bi tuhaf oldum normalde doktorum bana 7-9 günleri yap dedi yani pazartesi carsamba oluyorTekrarla iki gün sonra inşallah pozitif görürsün
Merhaba kızlar dün silik çizgi görmüştük ya bugun test yaptım hiç bisey çıkmadı kafam karma karışık acaba test mi bozuktu yoksa gerçekten yok mu
Az kalmış zaten ki. Bence daha erken yapma yaniEvet çok erken yaptım ama ne bilim onda silik görünce bunda görmeyin bi tuhaf oldum normalde doktorum bana 7-9 günleri yap dedi yani pazartesi carsamba oluyor
İstanbulKonya ilk senin ki
Hayır çatlatma iğnesi vs olmadımEğer çatlatma iğnesi vurulduysanız onun etkisiyle pozitif çıkıp sonra ilaç etkisi geçtiği için negatifleşmiş olabilir.
Pozitif olan günde idrar daha koyulaşmış, negatif olan günde çok sulanmış olabilir.
Lütfen zamanından önce test yapmayın. Çok yanıltıcı oluyor.
Bugun yaptığım icin pişman oldum zaten bakalım sonucu merakla bekliyorum acaba hangisi yanlış yada doğruyduAz kalmış zaten ki. Bence daha erken yapma yani
Aynen baya kafan karıştı şimdi haklı olarakBugun yaptığım icin pişman oldum zaten bakalım sonucu merakla bekliyorum acaba hangisi yanlış yada doğruydu
İdrara sıkışıklığın bile önemli çok su ictigindede degisebiliyorMerhaba kızlar dün silik çizgi görmüştük ya bugun test yaptım hiç bisey çıkmadı kafam karma karışık acaba test mi bozuktu yoksa gerçekten yok mu
İçini karartma, henüz erken olduğundan çok normal. Bence o çizgiyi göreceksinBugun yaptığım icin pişman oldum zaten bakalım sonucu merakla bekliyorum acaba hangisi yanlış yada doğruydu
Testlerin duyarlılıkları da farklı farklı oluyor bence moralinizi bozmayın ve test gününüzü bekleyin dilerim pozitifi görürsünüzBugun yaptığım icin pişman oldum zaten bakalım sonucu merakla bekliyorum acaba hangisi yanlış yada doğruydu
İstanbulKonya ilk senin ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?