2021 Şubat / Mart ayında transfer olacak güzel anneler😍

Tüp bebek mi? Aşılama mı? Daha iyi sonuç verir?

• Tüp Bebek

OY: 154 98,7%
  • Aşılama

OY: 3 1,9%

• Ankete Katılan
    156
İyi geceler kızlar, moralim çok bozuk. Bekleyenlere tek tavsiyem test gününü beklesin, erken yaptırmayın benim gibi. Dondurulmuş 3. Gün tek embriyo 9 şubatta transfer edildi. İlk denemem diye heyecan yaptım, 8. Gün 5.7 geldi. 10. Gün 9 geldi. bir umut pazartesiyi asıl test günümü bekliyorum. bir yandan ağlıyorum bir yandan forumu didik didik okuyorum. Nadir de olsa gebeliği devam eden var diye küçücük bir umutla hala bekliyorum, çok zor arada kalmak. Sakın erken test yaptırmayın, test gününüzü bekleyin

Bnm ilk gbeligim 13,40,38 iki gün arayla böle çıktı snra az düzelir gbi oldu ama snra kalbi atmadı kurtaj oldum malesefins tütüne saglickla gelir

Bnm ilk gbeligim 13,40,38 iki gün arayla böle çıktı snra az düzelir gbi oldu ama snra kalbi atmadı kurtaj oldum malesefins tütüne saglickla gelir
Çok umutlanmıştım, keşke test günümü bekleseydim,bu kadar erken üzülmezdim. Rabbim hepimize hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

Çok umutlanmıştım, keşke test günümü bekleseydim,bu kadar erken üzülmezdim. Rabbim hepimize hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
Allahım yardımcın olsun hiç belli olmaz olumsuz olcak die bsey yok sonucu görmeden net üzülmenizin anlamı yok sn günü bekleyin farklı yerde yptirincadaoyle oluyor

mertugce35 canım konunun başına tablo oluşturabilir mısın üye adı- kaçıncı deneme transfer tarihi sonuç gibi daha da cogaltabilirsin listeyi. Bize de moral olur. Maşallah grup çok bereketli gelecek

bu ilaç ne kadar süre kullanılıyor.transfer sürecinde kullanmam gerekiyorsa ona göre prolutex isterim doktordan.birde raporlu tüp bebek yaptıranlar acaba bu ilaçtan indirim alabiliyor mu bilginiz var mı..

bu ilaç ne kadar süre kullanılıyor.transfer sürecinde kullanmam gerekiyorsa ona göre prolutex isterim doktordan.birde raporlu tüp bebek yaptıranlar acaba bu ilaçtan indirim alabiliyor mu bilginiz var mı..
Üç ay kullanılıyor bildiğim kadarıyla

Belki senin taze transfer diye geç tarihtir 25i gibi yapıyım diyorum sağlık ocağında o gün kan tahlili alınıyor ama erken olupta çıkmazsa moralim bozulur diye korkuyorum
Sağlık ocağında kan yapılıyor da ertesi güne bırakıyorlar hemen çıkmıyor. 25 baya erken ya yalnız moralin bozulabilir bence bekle biraz daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…