2021 Şubat / Mart ayında transfer olacak güzel anneler😍

Tüp bebek mi? Aşılama mı? Daha iyi sonuç verir?

• Tüp Bebek

OY: 154 98,7%
  • Aşılama

OY: 3 1,9%

• Ankete Katılan
    156
Ben değiştirdim hekimi felan valla yazmıyordu naletin tekiydi eğer öyle yaparsa sende değiştir sonuçta sürekli kullanıcaz inşallah
Zaten insallah gebelik ogrendikten sonra kadin dogum sgk li anlasmali ozel biryerde gittigimizde yaziyor onlar transferden sonrasi icin iste gerekiyir bir

Valla benim kayınvalide saolsun herkesleri tanıdığı için öyle yapıyor progesteron fitil günde 6 tane atıyorum devlet daha az veriyor bitince borç aldı sonrasında yazdırıp halledicek
Çevre edinmek bu durumlar için iyi benimde tanıdık eczacı var sürekli ordan alırız eşimin muhabbeti var anlaşırız inşallah. Benim önceki tedavimden iki paket estrofem ve 1 paket progestan fitil kaldı fitili günde 2 kullanıyordum ben

Aynen iyi oluyor benim kendi oturduğum yerde tanıdık ama maalesef nalet insanlar yardımcı olan yok ben önceki tedavimde öyle şeyler kullanmadığım için elimde hiç bişey yoktu sil baştan alındı herşey

Aynen valla iki yil onceki denememde yazmisti sagolsun sonradan degistiyse bilemiyom

Zaten insallah gebelik ogrendikten sonra kadin dogum sgk li anlasmali ozel biryerde gittigimizde yaziyor onlar transferden sonrasi icin iste gerekiyir bir
Doğru insanın anı anına da uymuyor burdan herkese sorum olsun pozitifi gördük diyelim inşallah hem tüp bebek doktorunuza hem doğum yapacağınız doktora mı kontrol olucaksınız?

Doğru insanın anı anına da uymuyor burdan herkese sorum olsun pozitifi gördük diyelim inşallah hem tüp bebek doktorunuza hem doğum yapacağınız doktora mı kontrol olucaksınız?
Pahali oldugu icin kan testini ogrendikten sonra baska normal bir kadin dogum doktoruna sadece muayene olrm insallah o gunleri goruruz de

Ben transfer den sonra artık tüp bebek doktoruma gitmiyor um başka ilde yaptırıyorm zaten evime yakın devlet hastanesi var kızım da rutin kontrolleri oradaki kadın doğumda yaptırdım doğum için özel hastane tercih ettim. Şimdi olsa yine aynı yapacağım

Anladım çok teşekkürler tabi uzak olunca malum mecbur oluyor öyle

Aynen insallah nasip olur yine kuziniz kac yasinda Allah bağışlasın,)

Arkadaşlar progestan hapı vajinadan alıyorum. Bazen tuvalette çıkıyor. Sizde de oluyor mu?
Ben ilk başkarda atamıyordum herhalde hep geri geliyordu transferden önce bende diyordum neden hep günlük pede çıkıyor diye meğer iyi atamıyormuşum şimdi sadece lavaboya girdiğimde idrarla gelmiş oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…