- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
- Konu Sahibi mertugce35
-
- #2.541
Aynen valla iki yil onceki denememde yazmisti sagolsun sonradan degistiyse bilemiyomBen değiştirdim hekimi felan valla yazmıyordu naletin tekiydi eğer öyle yaparsa sende değiştir sonuçta sürekli kullanıcaz inşallah
Zaten insallah gebelik ogrendikten sonra kadin dogum sgk li anlasmali ozel biryerde gittigimizde yaziyor onlar transferden sonrasi icin iste gerekiyir birBen değiştirdim hekimi felan valla yazmıyordu naletin tekiydi eğer öyle yaparsa sende değiştir sonuçta sürekli kullanıcaz inşallah
Yok farklıydı ikisideHayrlısi olsun belli olmaz idrar testlerine güven olmuyor iki test markasida aynimiydi oda farkedio
Çevre edinmek bu durumlar için iyi benimde tanıdık eczacı var sürekli ordan alırız eşimin muhabbeti var anlaşırız inşallah. Benim önceki tedavimden iki paket estrofem ve 1 paket progestan fitil kaldı fitili günde 2 kullanıyordum benValla benim kayınvalide saolsun herkesleri tanıdığı için öyle yapıyorprogesteron fitil günde 6 tane atıyorum devlet daha az veriyor bitince borç aldı sonrasında yazdırıp halledicek
Aynen iyi oluyor benim kendi oturduğum yerde tanıdık ama maalesef nalet insanlar yardımcı olan yok ben önceki tedavimde öyle şeyler kullanmadığım için elimde hiç bişey yoktu sil baştan alındı herşeyÇevre edinmek bu durumlar için iyi benimde tanıdık eczacı var sürekli ordan alırız eşimin muhabbeti var anlaşırız inşallah. Benim önceki tedavimden iki paket estrofem ve 1 paket progestan fitil kaldı fitili günde 2 kullanıyordum ben
Aynen valla iki yil onceki denememde yazmisti sagolsun sonradan degistiyse bilemiyom
Doğru insanın anı anına da uymuyorZaten insallah gebelik ogrendikten sonra kadin dogum sgk li anlasmali ozel biryerde gittigimizde yaziyor onlar transferden sonrasi icin iste gerekiyir bir
Pahali oldugu icin kan testini ogrendikten sonra baska normal bir kadin dogum doktoruna sadece muayene olrm insallah o gunleri goruruz deDoğru insanın anı anına da uymuyorburdan herkese sorum olsun pozitifi gördük diyelim inşallah hem tüp bebek doktorunuza hem doğum yapacağınız doktora mı kontrol olucaksınız?
Ben transfer den sonra artık tüp bebek doktoruma gitmiyor um başka ilde yaptırıyorm zaten evime yakın devlet hastanesi var kızım da rutin kontrolleri oradaki kadın doğumda yaptırdım doğum için özel hastane tercih ettim. Şimdi olsa yine aynı yapacağımDoğru insanın anı anına da uymuyorburdan herkese sorum olsun pozitifi gördük diyelim inşallah hem tüp bebek doktorunuza hem doğum yapacağınız doktora mı kontrol olucaksınız?
Amin inşallah Böyle konuşmalar vesiledir umarımPahali oldugu icin kan testini ogrendikten sonra baska normal bir kadin dogum doktoruna sadece muayene olrm insallah o gunleri goruruz de
Anladım çok teşekkürler tabi uzak olunca malum mecbur oluyor öyleBen transfer den sonra artık tüp bebek doktoruma gitmiyor um başka ilde yaptırıyorm zaten evime yakın devlet hastanesi var kızım da rutin kontrolleri oradaki kadın doğumda yaptırdım doğum için özel hastane tercih ettim. Şimdi olsa yine aynı yapacağım
Belki bir sure devam edersiniz oyle de olurAmin inşallah Böyle konuşmalar vesiledir umarımaynen pahalı ama benim tüp bebek doktoru görmek istiyor da bakalım kısmet tabiki
Aynen insallah nasip olur yine kuziniz kac yasinda Allah bağışlasın,)Ben transfer den sonra artık tüp bebek doktoruma gitmiyor um başka ilde yaptırıyorm zaten evime yakın devlet hastanesi var kızım da rutin kontrolleri oradaki kadın doğumda yaptırdım doğum için özel hastane tercih ettim. Şimdi olsa yine aynı yapacağım
Evet bende de oluyor ama normal miş sonrasında bir kısmının çıkmasıArkadaşlar progestan hapı vajinadan alıyorum. Bazen tuvalette çıkıyor. Sizde de oluyor mu?
O yüzden o zamn sitres yapmayın vardır insallhYok farklıydı ikiside
Ben ilk başkarda atamıyordum herhalde hep geri geliyordu transferden önce bende diyordum neden hep günlük pede çıkıyor diye meğer iyi atamıyormuşumArkadaşlar progestan hapı vajinadan alıyorum. Bazen tuvalette çıkıyor. Sizde de oluyor mu?
Ay o günleri görüyim de inşallahBelki bir sure devam edersiniz oyle de olur
İnşallah canım inşallahO yüzden o zamn sitres yapmayın vardır insallh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?