- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
- Konu Sahibi mertugce35
-
- #2.501
Oyle mi ogrenmis oldum hen igne hem fitil mi?Progestan fitile geçtik artık jel yok kalktı piyasadanilk transferimde bende kullanmıştım ikinci defa yaZdırmaya gidince bitmişti kalkmıştı piyasadan
Evet ya benim Progestan dex iğne göbekten Progestan fitil 2 tane bir de Progestan 50 lik kalçadan ya çok kullanıyorum benOyle mi ogrenmis oldum hen igne hem fitil mi?
Gobekten duymamistm aynen olsun minis icin Allah kolaylik versnEvet ya benim Progestan dex iğne göbekten Progestan fitil 2 tane bir de Progestan 50 lik kalçadan ya çok kullanıyorum ben
Amin inşallah olsun da gururlanalım ne yapalımGobekten duymamistm aynen olsun minis icin Allah kolaylik versn
Hadi inşallah rabbim ve dualarım seninle olsunHasta oldum bugün yarın başlıyoruz tedaviye. Dua edin bana
Evet canımOzaman şöyle yapabilir miyim doktor recete yazdiginda götürüp saglik ocagna gotureyim di mi
Estrofem sağlıkocağında yazdırıyırum crinone jel i de yazıyor ama piyasa da yok onun yerine progestan fitil yazdırıyordum oksapar kan sulandırıcı iğne de yazılıyor hamilelik kesinleşince rapor da çıkarılıyor eğer sürekli kullanılacak sa. Estrofem gün de 1 tane karşılıyor sigorta onun için sadece yazdırmak yeterli gelmiyor ücretli de alıyoruz mecbur ama 20 TL falan galibaBu araa arkadaslar birsey sormak istiyorum raporlu degilim ama dondururlmus embryo oncesi saglik ocaginin yazabilecegi ilaclar var mi sizler hepsini ozel ucretli mi aldiniz? Crinone jel progestan estrofem vs.
Ben progestan 50lik kalçadan toplamda 6 fitil progestan birde göbekten oksoparEvet ya benim Progestan dex iğne göbekten Progestan fitil 2 tane bir de Progestan 50 lik kalçadan ya çok kullanıyorum ben
Aynen canım sağlık ocağına götür yazılsın sonuçta pahalı ilaçlar yararlanOzaman şöyle yapabilir miyim doktor recete yazdiginda götürüp saglik ocagna gotureyim di mi
Yada tanıdık eczane bulup borçda alınabilirEstrofem sağlıkocağında yazdırıyırum crinone jel i de yazıyor ama piyasa da yok onun yerine progestan fitil yazdırıyordum oksapar kan sulandırıcı iğne de yazılıyor hamilelik kesinleşince rapor da çıkarılıyor eğer sürekli kullanılacak sa. Estrofem gün de 1 tane karşılıyor sigorta onun için sadece yazdırmak yeterli gelmiyor ücretli de alıyoruz mecbur ama 20 TL falan galiba
Hayrlısi olsun belli olmaz idrar testlerine güven olmuyor iki test markasida aynimiydi oda farkedioÇok sksmstım bide eşimden gizli yaptım hızlı hızlı anlamadım iste hayırlısı olsun bakalım
babm yapio saolsun snra bol hareket ve kolonyayla ovuyorum ağrısı azaldı oylelikleKızlar progestan iğneleri gündüz mü akşam mı yaptırıyorsunuz?
Uzanıp hareket edin kalkıp yürüyün dağılsın kolonyayla övün rahatlık öle agrimioProgestan dan dolayı zor yürüyorum ben bel kemiğime yapılmış gibi resmen
Yani önce borçla alıp daha sonra süresi geldikçe doktor a yazdırmak mı benim aklıma öyle hiç gelmedi açıkçasıYada tanıdık eczane bulup borçda alınabilir
Çok saolasın canımUzanıp hareket edin kalkıp yürüyün dağılsın kolonyayla övün rahatlık öle agrimio
Sizde sağolun gunlerce çok çektim bu yolla ck rahatim eliniz sicakkende gezerken övünÇok saolasın canım
Valla benim kayınvalide saolsun herkesleri tanıdığı için öyle yapıyorYani önce borçla alıp daha sonra süresi geldikçe doktor a yazdırmak mı benim aklıma öyle hiç gelmedi açıkçasıama olabilir.
Baban sağlıkçı mı ?Ben öğlen yaptırıyorum
babm yapio saolsun snra bol hareket ve kolonyayla ovuyorum ağrısı azaldı oylelikle
Cok tesekkur ederim recetemi alinca sansimi denerim saglik ocgna olmazsa alrz ucretli napalimEstrofem sağlıkocağında yazdırıyırum crinone jel i de yazıyor ama piyasa da yok onun yerine progestan fitil yazdırıyordum oksapar kan sulandırıcı iğne de yazılıyor hamilelik kesinleşince rapor da çıkarılıyor eğer sürekli kullanılacak sa. Estrofem gün de 1 tane karşılıyor sigorta onun için sadece yazdırmak yeterli gelmiyor ücretli de alıyoruz mecbur ama 20 TL falan galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?