- 8 Kasım 2013
- 1.957
- 2.174
- 358
- 35
- Konu Sahibi mertugce35
-
- #2.581
İnşallah canım hepimize. Kızım 5 yaşındaAynen insallah nasip olur yine kuziniz kac yasinda Allah bağışlasın,)
Hiçbir söz hayal kırıklığınızı teselli etmeyecek biliyorum ama vardır bunda da bir hayır demek en doğrusu sanırım... Rabbim sizi daha güzellerine hazirliyordur belki de ... herkesin imtihanı farklı bu da bizim imtihanımız ama Rabbim nasip etmeyeceği şeyin de hayalini kurdurmazmış o yüzden geç olsun güç olmasin .. ve inşallah en kısa zamanda güzel haberlerinizi almak nasip olsun..kizlar negatif cikti bugun kan verdim☹
Allah razı olsun canım çok saol aynen tevekkül ediyorum rabbim nezmn emretmişse ozmn olacak iste biz insanoğlu çok aceleciyiz hemen olsun istiyoruz rabbim cümlemizin kucağını doldursun inşallah yazdıkların icin çok tşk ederim canım rabbim seninde gönlünden geçeni nasip etsin inşallahCanim moralini bozmak istemem inşallah vardır ama bence de biraz erken davrandın sanki açıkçası ben dün yazamadım sana ama kesin var diyenler bile olmuştu galiba bence erkenden kaptırma kendini canim tabii ki umutsuzluğa da düşme ama bekle bence test gününü en kesin ve net çözümü o verecektir bu kullandığımız ilaçların bile idrar testlerinde bazen yalancı pozitifler çıkardığını duymuştum o yüzden en iyisi beklemek ve Allah'a tevekkül etmek .. ama çok kalpten dua ediyorum inşallah vardır canim Rabbim nasip etmiştir
Rabbim seninde gönlünden geçeni nasip etsin inşallah canım tevekkül etCok tesekkur ederim guzel mesajlariniz icin hepinize . Hepinizden Allah razi olsun ve kalbinde ne duasi varsa kabul olsun InsAllah hayirlisiylabiz esimle elimizden geleni yaptik ve nasip olmadi demekki bu hayirlisiymis deyip birakmak lazim vardir rabbimin bi bildigi . TUum pozitif olan arkadaslar insAllha haýirlisiyla saglikla kucaklarinna alirlar . Hayirli haber bekleuenlerde kisa zamanda o hayirli sve guzel haberleri alirlar insAllah. dualrinzda beni de unutmazsaniz sevinirim
Amin canim hepimizinkini inşallahAllah razı olsun canım çok saol aynen tevekkül ediyorum rabbim nezmn emretmişse ozmn olacak iste biz insanoğlu çok aceleciyiz hemen olsun istiyoruz rabbim cümlemizin kucağını doldursun inşallah yazdıkların icin çok tşk ederim canım rabbim seninde gönlünden geçeni nasip etsin inşallah
Benimde transferim dün oldu canım inşallah birlikte güzel haberler alırızSelam kızlarbugün transfer olan var mı aranızda benimle aynı günleri geriden sayacak olan
Yeni anneleri tebrik ediyorum, geride kalan bizlere de hayırlısını diliyorum
Hayırlı olsun güzell haberler alalım inşallahBenimde transferim dün oldu canım inşallah birlikte güzel haberler alırız
Tamam canim aynî şeyi söylemişiz. Tedavi adetin 2. Günü başlıyor diyeNasıl yani tedavi zaten adetin 2.günü başlıyor
İnşallah kuzum bebeğin tez zamanda gelir kucagına.
Ben görüyorum canim umuttaAmin insallah bahcecide tedavi goren var mi suan
Tatbiki test gününüzde yapmalısınızKizlarrrrrrrr yaron 7. Gun olacakkk.. Sizce ne zaman yapmaliyim testi ???
hayırlısı olsun canım denemekten vazgeçme kendini topla yine denersin bu sefer olur insallah12.gunumdu 2.denememdi nasipten ote yol yok
Yaş cok büyük değil 30 yaşındayimHemen onermezler zaten yaş büyükse uzatmalarda çok ikinci adete derler yönlendiriler zaten
Kime yptrmistin bnde mustfa hocaya yaptrdim acıbadem dedoktor tavsiyesi olan var mi kizlar ben kayseride yaptirdim ikisinide bu sefer baska doktor da dusunuyorum
Hangi doktora yaptrdin ? Bn memorial arzu yurci 'ye yaptrdimdoktor tavsiyesi olan var mi kizlar ben kayseride yaptirdim ikisinide bu sefer baska doktor da dusunuyorum
Bnim 13,40,38 çıkmıştı sonra ii ilerledi yüzde yetmiş oraninda ve kalbi atmadı kurtaj oldum ama int. Arastrdgimda ii olnlrda var Allah bilir stres ypmayin insallh ii olur herşeymerhaba arkadaşlar, ben 5. gun embriyosu 9. gun kan testi yaptirdim 23,50 cikti. doktor dusuk buldu degerimi ve 11. gun yani bugun tekrarladik 43,25 cikti. boyle olup da saglikli gebelik testi elde eden var mi? buarada 9. gun test yapmami doktor istedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?