- 4 Eylül 2020
- 2.159
- 2.526
- 83
- 40
- Konu Sahibi mertugce35
-
- #2.561
Çok üzüldüm nasip inşallah bir dahaki sefere. Kaçıncı günğnüzdü inşallah erken vermediniz kankizlar negatif cikti bugun kan verdim☹
kizlar negatif cikti bugun kan verdim☹
Ne güzel en azından embriyonuz var dondurulmuş olarak . İnanın onu bulamayanlarda var su an yapılacak en iyi şey bardağın dolu tarafından bakmak biraz dinlenin zaten doktorlar en az 3 ay bekletiyorlar kendinizi toparlayınca yeniden denetsiniz son olur inşallah2 tanede dondurulmus embiriyom var ama pisikilojik olarak cokmus durumdayim ne yapacagimi bilmiyorum
oyle ama iste okadar dikkat ediyosun ve elin bos kalinca cokuyosun maddi manevi olarak .Ne güzel en azından embriyonuz var dondurulmuş olarak . İnanın onu bulamayanlarda var su an yapılacak en iyi şey bardağın dolu tarafından bakmak biraz dinlenin zaten doktorlar en az 3 ay bekletiyorlar kendinizi toparlayınca yeniden denetsiniz son olur inşallah
Bana da doktorum geceleri 3 tane dedi. 3 tane birden alıyorum sabah kalktığımda da çok ıslak uyanıyorum. İdrarda da beyaz çıkıyor. Normal. Birde ittirebildiğin kadar ittir demişti doktorum. Ona dikkat ediyorsun dimi? Birde kaç tane alıyorsunArkadaşlar progestan hapı vajinadan alıyorum. Bazen tuvalette çıkıyor. Sizde de oluyor mu?
Haklısınızoyle ama iste okadar dikkat ediyosun ve elin bos kalinca cokuyosun maddi manevi olarak .
Moralini yüksek tut lütfen. İnsanlar kaçar kere deniyorlar morallerini bozmuyorlar. Çok iyi anlıyorum negatifi gördükten sonraki duygunu. Ama bu işte olumlu düşünmek çok önemli. Ve şunu unutma Allah bir şeyi geciktiriyorsa güzelleştiriyordur2 tanede dondurulmus embiriyom var ama pisikilojik olarak cokmus durumdayim ne yapacagimi bilmiyorum
Hakkınızda böylesi hayırlıymış zamanı değilmiş bide öyle düşünün zamanı gelince yavrunuz size skıca tutunacak yeter ki umudunu kaybetme güzel düşün inşallah tez zamanda güzel olur hersey bizde aynı yolun yolcusuyuz canım bizim içinde neler bekliyor bilinmez o yüzden çok yıpratma kendini yanlız değilsinkizlar negatif cikti bugun kan verdim☹
Yeni bir tedavi olmicak sanslisiniz belki ikiz olur bu sefer hayirli saglikli sekilde insallah2 tanede dondurulmus embiriyom var ama pisikilojik olarak cokmus durumdayim ne yapacagimi bilmiyorum
Hayırlısı olsun .. demekki zamanı var rabbim tez zamanda sizede pozitifi göstersin inşallah .. ne güzel dondurulmuşlarınıx varmış benim o da yoktu mesela olmazsa yeni baştan başlamak çok daha zor maddi manevioyle ama iste okadar dikkat ediyosun ve elin bos kalinca cokuyosun maddi manevi olarak .
Moralinizi olabildiği kadar yüksek tutun, oradalar sizi bekliyorlar sadece zamanı şimdi değilmiş. Rabbim en güzellerini nasip etsin inşallahoyle ama iste okadar dikkat ediyosun ve elin bos kalinca cokuyosun maddi manevi olarak .
Merhaba kızlar dün silik çizgi görmüştük ya bugun test yaptım hiç bisey çıkmadı kafam karma karışık acaba test mi bozuktu yoksa gerçekten yok mu
Canim bunu hep söyledik burada ama dayanamıyorlar maalesef ki sen de aynı yanılgıya düşmüşsün.. Şu süreçte moral motivasyon çok önemli herhangi bir stres gerginlik olumsuz düşünce bebisi de etkileyebilir ben de normalde çok sabırsız bir insanim adetim 1 gün geçerdi koşa koşa test yapardım ama bunda dayandım çünkü biliyordum ve tanıyordum kendimi tek çizgiyi görürsem ağlayacak stres olacaktım çok şükür rabbim nasip etti inşallah sağlıkla ilerler tabi .. size de nasip olsun insalahTransferim 4.5 gün olduydu bu sabah benimde 3 den sonra 5 gün olacaktı. Salak gibi dayanamadım test yaptım tek çizgi gördüm. Benden tavsiye test gününüze kadar hiç test yapmayın.. Olumlu olumsuz 12 gün aynı bende iki can modunda yaşamaya devam
Oluyor canim hatta bazen boşuna alıyormuşum gibi geliyor çamaşırıma çıkıyor tuvalette çıkıyor ne kalıyor geriye bilmemArkadaşlar progestan hapı vajinadan alıyorum. Bazen tuvalette çıkıyor. Sizde de oluyor mu?
Amin amin inşallah ne bilim dedim bir bakayım erken zaten diye diye test yaptımCanim bunu hep söyledik burada ama dayanamıyorlar maalesef ki sen de aynı yanılgıya düşmüşsün.. Şu süreçte moral motivasyon çok önemli herhangi bir stres gerginlik olumsuz düşünce bebisi de etkileyebilir ben de normalde çok sabırsız bir insanim adetim 1 gün geçerdi koşa koşa test yapardım ama bunda dayandım çünkü biliyordum ve tanıyordum kendimi tek çizgiyi görürsem ağlayacak stres olacaktım çok şükür rabbim nasip etti inşallah sağlıkla ilerler tabi .. size de nasip olsun insalah
Dondurulmuşları denersiniz bu seferki taze transfer mıydı?inanın ki dondurulmuş denemek daha kolay oluyor biraz dinlenirsiniz önemli olan moralinizi tekrar yerine getirmek sevdiğiniz insanlarla vakit geçirin yürüyüş yapın sonra yine deneyin dondurulmuşların olması büyük şans inanın bir kac güne zaten moraliniz yükselip yeniden hayal kurmaya başlayacaksınız2 tanede dondurulmus embiriyom var ama pisikilojik olarak cokmus durumdayim ne yapacagimi bilmiyorum
Günü gelince güzel haberlerini duymak nasip olsun canim benimAmin amin inşallah ne bilim dedim bir bakayım erken zaten diye diye test yaptımNeyse artık zamanını bekliyoruz
Ay amin amin inşallahGünü gelince güzel haberlerini duymak nasip olsun canim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?