2021 Şubat / Mart ayında transfer olacak güzel anneler😍

Tüp bebek mi? Aşılama mı? Daha iyi sonuç verir?

• Tüp Bebek

OY: 154 98,7%
  • Aşılama

OY: 3 1,9%

• Ankete Katılan
    156
2 tanede dondurulmus embiriyom var ama pisikilojik olarak cokmus durumdayim ne yapacagimi bilmiyorum
Ne güzel en azından embriyonuz var dondurulmuş olarak . İnanın onu bulamayanlarda var su an yapılacak en iyi şey bardağın dolu tarafından bakmak biraz dinlenin zaten doktorlar en az 3 ay bekletiyorlar kendinizi toparlayınca yeniden denetsiniz son olur inşallah

oyle ama iste okadar dikkat ediyosun ve elin bos kalinca cokuyosun maddi manevi olarak .

Arkadaşlar progestan hapı vajinadan alıyorum. Bazen tuvalette çıkıyor. Sizde de oluyor mu?
Bana da doktorum geceleri 3 tane dedi. 3 tane birden alıyorum sabah kalktığımda da çok ıslak uyanıyorum. İdrarda da beyaz çıkıyor. Normal. Birde ittirebildiğin kadar ittir demişti doktorum. Ona dikkat ediyorsun dimi? Birde kaç tane alıyorsun

2 tanede dondurulmus embiriyom var ama pisikilojik olarak cokmus durumdayim ne yapacagimi bilmiyorum
Moralini yüksek tut lütfen. İnsanlar kaçar kere deniyorlar morallerini bozmuyorlar. Çok iyi anlıyorum negatifi gördükten sonraki duygunu. Ama bu işte olumlu düşünmek çok önemli. Ve şunu unutma Allah bir şeyi geciktiriyorsa güzelleştiriyordur

kizlar negatif cikti bugun kan verdim
Hakkınızda böylesi hayırlıymış zamanı değilmiş bide öyle düşünün zamanı gelince yavrunuz size skıca tutunacak yeter ki umudunu kaybetme güzel düşün inşallah tez zamanda güzel olur hersey bizde aynı yolun yolcusuyuz canım bizim içinde neler bekliyor bilinmez o yüzden çok yıpratma kendini yanlız değilsin

oyle ama iste okadar dikkat ediyosun ve elin bos kalinca cokuyosun maddi manevi olarak .
Hayırlısı olsun .. demekki zamanı var rabbim tez zamanda sizede pozitifi göstersin inşallah .. ne güzel dondurulmuşlarınıx varmış benim o da yoktu mesela olmazsa yeni baştan başlamak çok daha zor maddi manevi

Canim moralini bozmak istemem inşallah vardır ama bence de biraz erken davrandın sanki açıkçası ben dün yazamadım sana ama kesin var diyenler bile olmuştu galiba bence erkenden kaptırma kendini canim tabii ki umutsuzluğa da düşme ama bekle bence test gününü en kesin ve net çözümü o verecektir bu kullandığımız ilaçların bile idrar testlerinde bazen yalancı pozitifler çıkardığını duymuştum o yüzden en iyisi beklemek ve Allah'a tevekkül etmek .. ama çok kalpten dua ediyorum inşallah vardır canim Rabbim nasip etmiştir
Merhaba kızlar dün silik çizgi görmüştük ya bugun test yaptım hiç bisey çıkmadı kafam karma karışık acaba test mi bozuktu yoksa gerçekten yok mu

Canim bunu hep söyledik burada ama dayanamıyorlar maalesef ki sen de aynı yanılgıya düşmüşsün.. Şu süreçte moral motivasyon çok önemli herhangi bir stres gerginlik olumsuz düşünce bebisi de etkileyebilir ben de normalde çok sabırsız bir insanim adetim 1 gün geçerdi koşa koşa test yapardım ama bunda dayandım çünkü biliyordum ve tanıyordum kendimi tek çizgiyi görürsem ağlayacak stres olacaktım çok şükür rabbim nasip etti inşallah sağlıkla ilerler tabi .. size de nasip olsun insalah

Amin amin inşallah ne bilim dedim bir bakayım erken zaten diye diye test yaptım Neyse artık zamanını bekliyoruz

Dondurulmuşları denersiniz bu seferki taze transfer mıydı?inanın ki dondurulmuş denemek daha kolay oluyor biraz dinlenirsiniz önemli olan moralinizi tekrar yerine getirmek sevdiğiniz insanlarla vakit geçirin yürüyüş yapın sonra yine deneyin dondurulmuşların olması büyük şans inanın bir kac güne zaten moraliniz yükselip yeniden hayal kurmaya başlayacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…